Amžiaus CNNP Geltona Spausdinimo Zhong Cha Yunnan Pu-erh Shu Arbatos Pyragas 2002 Prinokusių 357g

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€15.84

€28.81

-45 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

modname=ckeditor Gamintojas: CNNP Puer Kategorija: Prinokę Arbata, Neto Masė: 357g/ tortas.Kaina yra tik vienas tortas.Pagaminimo data: 2002. Saugojimo laikas: jau geriau Įpakavimas: Derliaus vyniojamasis popierius sudedamųjų dalių Sąrašas: Yunnan dideli lapai pavėsinė džiovinimo žalia maocha

Kilmė: Yunnan Xishuangbanna Menghai Apskritis

Prinokusių Pu-erh (Puerh Shu, Fermentuota Arbata) Ši arbata neturi eiti per polių kalimo procesą, kuris sukelia, kad ji būtų tvirtesnė skonio.Ši arbata yra labai švelnaus skonio, kad ji, kaip vyksta polių kalimo procesas sukuria tai, kad.Jis turi labai žemiškas kvapas, ir tai yra daugiau mellow arbata, bet ji turi storą skonio ji.Nes fermentacijos procesą, lapai, iš tikrųjų, yra rausvai rudos spalvos.

Pu-Erh Arbata sveikatos pareigos:

Sveiki !Puerh yra didelis lapuočių arbata iš Yunnan provincijoje Kinijoje buvo žinomas kaip vaistinis arbata.Paslaptis priėmimo Pu er buvo griežtai saugoma Kinijoje šimtmečius.Arbatos lapeliai yra surinkta iš augintojų, specialios plataus lapų arbatos medis, kuris, manoma, yra susiję su senovės priešistorinių arbatos medžių.

Puer Arbata Funkcija 1.Sumažinti kraujo riebalų, prarasti svorio, mažėja kraujo spaudimas ir atsispirti aterosklerozės. 2. Anti-decrepitude.pagerinti žmogaus savijautą?s imuninę sistemą ir išsaugoti sveikatą, stiprinti kūną ir prailgina ilgaamžiškumą.

Alaus Puerh, Kad arbata turi kontroliuoti vandens temperatūrą, kuri labai poveikį, aromatą ir skani arbata sriuba.Puer prašo virinto vandens.

Žymos: pu erh arbatos aliejus, arbata, pu erh arbata juoda, genshin poveikio zhongli, pu erh arbatos puodą, pu erh arbata jar, aukštos vaidilutė, 357g puer arbata, zhongcha, hoodless palaidinukė

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Amžiaus CNNP Geltona Spausdinimo Zhong Cha Yunnan Pu-erh Shu Arbatos Pyragas 2002 Prinokusių 357g

Amžiaus CNNP Geltona Spausdinimo Zhong Cha Yunnan Pu-erh Shu Arbatos Pyragas 2002 Prinokusių 357g

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų