Universalus USB Sąsaja Automobilių DAB Skaitmeninis Radijo Garso Imtuvas, FM Siųstuvas su Antena

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€22.58

€27.53

-17 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

100% brand new ir aukštos kokybės.

Savybės: Šis produktas tinka visi modeliai, ne reikia, kad įdiegti bet APK-programinės įrangos, jokių FM perdavimo, tiesiog reikia perskaityti U disko žaisti.Plug and play, prijunkite įrenginį prie automobilio USB peržiūros sąsają, ir tada reguliuoti gavo DAB signalas, pritaikant automobilio garso prietaisas, U disko atkūrimo režimą.Originalios automobilių mygtuką veikimo jungikliai radijo atsikratyti trivialus manipuliavimo ir vairuoti saugiai.Prietaisas yra lengva įdiegti sprendimą priimti skaitmeninio garso transliacijos automobilių ar kitų laikmenų įrenginiuose, kur USB ryšys su MP3 atkūrimo funkcija.Šis skaitmeninis garso transliavimo įrenginys visiškai suderinamas su DAB ETSI 300 401 standarto.Paramos ETSI TS102 563 DAB+ standartą.Parama auto vietos paieška.Palaiko RDS funkcija.DBA tik gavėjas, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacijos: Elemento Tipas: DBA Imtuvas Medžiaga: ABS Dydis: 7x2.4x1cm/2.7x0.9x0.3in Antena: 3m/118in Spalva: Juoda Galia: USB-A DC-Dažnių Diapazonas: 174.0 MHz-240.0 MHz Kiekis: 1 Vnt

Veikimas: 1.Įdiegti antenos. 2.Prijunkite dab+U imtuvą į USB lizdą ir pasirinkite USB šaltinio, iš jūsų automobilį ar kitą MP3 grotuvą, Jei kyla abejonių, kaip pasirinkti USB šaltinio, prašome patikrinti vartotojo vadovas jūsų "Bluetooth" langelį. 3.Paspauskite klavišą, norėdami nuskaityti.Nuskaitymo led Raudonos ir žalios spalvos putojantis.Kai jis bus baigtas, DAB prietaisas persikraus ir pirmą DAB kanalą iš sąrašo galima stotys bus atrinkti ir grojo automatiškai, kai medžiaga yra baigtas.Pastaba: visų pasiekiamų stočių bus rodomas kaip MP3 failus iš šakninio aplanko po skanavimo. 4.Buferinė (įrenginio apkrovos duomenis prieš player ), yra reikalaujama atlyginti vidaus ar išorės (signalo nuostolių)veiksniai siekiant išlaikyti peržiūros nuo stuttering. 5.Visa medžiaga laiko paprastai užtrunka 8-15seconds( per šį laiką būsenos indikatorius led mirksi ). 6.Jūs galite pasirinkti kitą kanalą paspausdami NEXT/PREVIOUS track mygtuką ant jūsų Automobilio žiniasklaidos priemonėse ar kitas MP3 grotuvas. 7.Signalas yra gera, visada žalia.kai signalas yra nuostolis arba silpnas raudona lemputė arba raudona-žalia putojantis.

Antenos įrengimas: svarbu įdiegti DAB antena tinkama vieta.Ji yra įterptas viršuje, kairėje ar dešinėje pusėje, priekinio stiklo automobilio paprastai.Kai kurie prekinis, galinis stiklo apsauginė plėvelė, turi metalo medžiagos, gal silpnina signalą, jį geriau pašalinti nedidelį pagal antenos vietą.

Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Suderinamumo priežasčių, kai kurie iš šių kanalų, bus ilgiau, pakeisti kanalus.

Komplektą Sudaro: 1 x DAB Imtuvas 1 x Antenos, 1 x Vartotojo Vadovas

Žymos: dab sąsaja, antenos dab, dab, automobilių dab radijas, automobilių skaitmeninis imtuvas, radijo sw, fm radijo rds, automobilių dab, fm radijas, esu fm radijas

Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Sąsaja USB
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Pakuotė Taip
Modelio Numeris DBA Imtuvas
Kiekis Garso
Belaidžio Tipas FM
Parama Atminties Kortelės No
Sertifikavimo NĖRA
Parama AAC No
Garso Takelio Dvigubas
WIFI Standartą NĖRA
Paramos Apt-x No
Funkcija NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Universalus USB Sąsaja Automobilių DAB Skaitmeninis Radijo Garso Imtuvas, FM Siųstuvas su Antena

Universalus USB Sąsaja Automobilių DAB Skaitmeninis Radijo Garso Imtuvas, FM Siųstuvas su Antena

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų