Mažas tyras ir šviežias chrizantemų apdailos kontrasto spalvos kuprinę mokyklos stiliaus literatūros mergina universalus studentų kuprinė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€10.42

€18.94

-44 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Dydis: (Plotis) 29cm* (Aukštis) 43cm * (Storis)14cm

Medžiaga: Nailonas

Pastaba: 1 Colis=2,54 CM; 1 CM=0.39 Colių , Dėl skirtingų partijų, maišelio linijinės gali būti skirtingi.Mados dizaineris ir gerą kainą, prašome būti tikri, pirkti. ( Visos nuotraukos yra realios nuotraukos.Tačiau dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymas, nedideli spalvų skirtumas gal ir yra.Dėkojame už supratimą. )

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[54919]

APIE LAIVYBOS

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pašto adresas yra teisingas!Tai yra labai svarbu, nes mes negalime pakeisti adresas po sklypas išsiųstas.

Paprastai prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, gavus pilną apmokėjimą.Kai kurios asmeninį užsakymą arba didmeninės užsakymą gali užtrukti šiek tiek ilgiau apdoroti.

2.Prekės bus vežamos Kinija Paštu, Oro Paštu, kuris trunka 5-30 dienų į JAV. 15-30 dienų, Kanadoje, Europoje, Australijoje.Dėl muitinės formalumus, siuntinių, siunčiamų į rusijos ir Brazilijos užtruks apie 30 - 60 darbo dienų.

3.Jei norite, kad būtų greičiau ir pasirengę mokėti papildomų krovinių, prašome susisiekti su mumis dėl EMS ( 7-15)dienų, arba DHL(3-10 dienų).

4.Taip pat pakuotėje gali atidėti kai kurių svarbių festivalis (pvz., Pavasario Festivalis ir Chrismas, Kinijos Nacionalinė Diena)arba stichinių nelaimių(pavyzdžiui, ugnikalnio sprogimo, tankus rūkas ir pan.).Taigi, Prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite gauti elementą 30 dienų

5.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai , muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gal surinkta pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė shippments.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už cust oms pareigas.

APIE ATSILIEPIMĄ

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis , prašome pateikti mums Teigiamų Atsiliepimų(5 žvaigždučių), kuri yra mums labai svarbi.

Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamą(1-2stars) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą.

Žymos: mini spalvos apkabos, šaldytuvas žalia spalva, opel vivaro cdtis krovininis moterims, hallowen papuošalai, hallowen pižamą, mini kompiuteris mini, opel vivaro cdtis krovininis žiedai, laisvas nepatogus baided, dekoravimo priemonė, 1e

Kuprinės Tipą Softback
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Doococa
Modelio Tipas Kietas
Technics Įspaudas
Balansinė Sistema Lokveidīgs Peties Dirželis
Pagrindinė Medžiaga Nailonas
Talpa 20-35 L
Išorinis NĖRA
Lietaus No
Stilius Preppy Stilius
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Interjeras Interjero Užtrauktukas Kišenėje
Apdaila NĖRA
Rankena/Dirželis Tipas Nuimamas
Lytis Unisex
Pamušalas Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

Mažas tyras ir šviežias chrizantemų apdailos kontrasto spalvos kuprinę mokyklos stiliaus literatūros mergina universalus studentų kuprinė

Mažas tyras ir šviežias chrizantemų apdailos kontrasto spalvos kuprinę mokyklos stiliaus literatūros mergina universalus studentų kuprinė

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų