Originalus Boscam FPV 5.8 ghz 8CH Belaidis Garso ir Vaizdo Imtuvas RC305 Dvigubos linijos AV išėjimas Imtuvas Siųstuvas FPV

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€10.97

€11.55

-5 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

100% originalus Boscam FPV 5.8 ghz 8CH Belaidis Garso ir Vaizdo Imtuvas RC305 Dvigubos linijos AV išėjimas Imtuvas Siųstuvas FPV

1 x RC305

1 x AV kabelis

1 x Maitinimo kabelis

1 x anglų vadovas

Apima papildoma AV išvestis vaizdo įrašymas naudojant FPV apsauginiai akiniai.

Techniniai duomenys:

Kanalai: 8

Imtuvo darbinė įtampa: 5VDC

Darbinė temperatūra: -10~85C

Vaizdo plotį: 0~8.0 MHz

Garso dažnis: 6.5 MHz

Vaizdo įvesties lygis: 0.8~1.2 Vp-p

Vaizdo įvesties varža: 75Ohm

Garso įvesties lygis: 0.5~2.0 Vp-p

Garso įvesties varža: 10K/Omų

Svoris: 43g

Antenos jungtis: RP-SMA

Matmenys: 61x52x13mm

Kanalai

5.8 G : 5705,5865,5665,5645,5885,5905,5925,5945 MHZ

** Daug padirbtų, prastos kokybės & neišmėgintų FPV produktai yra šiuo metu patekti į rinką.Don ' t get caught out su prastos kokybės pakaitalus, Boscam FPV įranga yra išbandyta ir teisinga, ir buvo išbandyta, ir sukūrė FPV pilotai FPV pilotai.

1. Mes galime sutikti T/T", "Western Union" ir "Money Order", geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo,jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums konw prieš jums užsisakyti.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. e surMake, kad jūs turite užbaigti visą išsamią informaciją, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

4.Mes atsiųsime prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

5.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. (jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą, arba nurodyti vertė pagal užsakymą, prašome mums pranešti kai priėmimo tvarka)

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

4. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal.

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl Elektrenutritonas.lt.Visi mūsų daiktai atkeliauja iš Kinijos su aukštos kokybės.

Jei turite kokių nors problemų, mes esame labai malonu, jei jūs galite susisiekti su mumis.Mes stengiamės jums padėti.Tikiuosi, kad turite gerą bendradarbiavimą su jumis ilgą laiką.

Žymos: "airplay" garso, fpv usb 30, av imtuvo stiprintuvas atsiliepimai, boscam, 5.8 ghz vaizdo kamera, 5.8 ghz imtuvas, wl žaislai q222, d8 frsky, boscam fpv, rx5808

Modelio Numeris RC305
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
RC Dalys ir Acc Imtuvai
Atnaujinti Dalys/Priedai Adapteris
Įrankis Prekes Pjovimo
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Techniniai parametrai Vertė-2
Medžiaga Metalo
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Nuotolinio Valdymo Pultelis

Parašyti atsiliepimą

Originalus Boscam FPV 5.8 ghz 8CH Belaidis Garso ir Vaizdo Imtuvas RC305 Dvigubos linijos AV išėjimas Imtuvas Siųstuvas FPV

Originalus Boscam FPV 5.8 ghz 8CH Belaidis Garso ir Vaizdo Imtuvas RC305 Dvigubos linijos AV išėjimas Imtuvas Siųstuvas FPV

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų