Į Gizz Žaidimas Shopkins 100 Stebėti Vaiko Dėlionė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€17.78

€22.22

-19 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

įstaiga,img,div img {width: 100%;} Skirtukas Gizz Žaidimas Shopkins 100 Stebėti Vaiko Įspūdį CiciBiciler, nauja karakterlerle vaikų spalvos ir linksmų pasaulyje ir toliau pasiūlyti.Nauja Serija, CiciBici šeimos pasaulio virtuvės pavyzdžių, yra gražus gražus raštinės prekes, todėl batai, baleto mados ir daug daugiau skirtingų CiciBici pridėta.

Dėlionės yapmanın Vaikai 4 naudoti

PRANEŠIMO EKSIKLIĞINI PAŠALINA

Puzzle, vaikai, koncentracija, gebėjimas remti žaidimai.Vaikams įspūdį, kad tiek dalių-visi santykiai mokosi tiek sabrederek išvada mokytis sąvoka tapiola.

VAIZDO HAFIZAYI PAGERINA

Forma, grindų, spalva ir raštas suvokimas, kad reikia puzzle'lar, vaikų gördükleri vienas gabalas vėliau, atvykus į vietą, kullanmayı prisiminti, dėlionės oluştukça įspūdį'da, kad ertmių, kurios dalys motyvų galėtų būti užbaigtas taip, kaip tiksliai, regėjimo stiprinimas atminties naudos.

PROBLEMA DEKODAVIMO YETENEĞINI PAGERINA

Pagal statybos komplekso ir mana ne išreikšti carton renkant tam tikrą intelektinės ir problemą išspręsti pastangų.Dėlionės šią funkciją motyvus ir sprendimo rasti įgūdžius.Sprendimas mąstymo protas padės.

JAUSMĄ, SAVARANKIŠKUMO AŞILAR

Atskiras, o ne suprasti dalys, derinant kantriai išvada pasiekti, pradėjo tamamlayabilme ir ji çevresindekilerle akcijų, vaikų pasitikėjimą savimi stiprins.

Dalies Nr.: 100 Gabalas

Lipnios Palaikymas: Ne

Pamestas Kelio Palaikymas: Ne

Originalus Pavadinimas: Shopkins

Imal Vieta: Turkija

Amžiaus Grupė: nuo 5 metų virš

Baigtas Dėlionės Dydis: 34x24 cm

Dėžutės Dydis: 27,3x19x5 cm

Žymos: las dėlionės, žaidimas penis, shopkins lėlės, mergina shopkin, Keliais, medienos puzzel, shopkin maisto, dėlionės kadrų, vaiduoklis stick, shopkines daug

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Gizzy Žaidimas

Parašyti atsiliepimą

Į Gizz Žaidimas Shopkins 100 Stebėti Vaiko Dėlionė

Į Gizz Žaidimas Shopkins 100 Stebėti Vaiko Dėlionė

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų