Seksualus maudymosi Kostiumėliai Moterims, Vienos dalies maudymosi kostiumėlį, Bėrimas Apsaugas ilgomis Rankovėmis maudymosi Kostiumėliai Moterims, Maudymosi Kostiumą, monokini Gėlių maudymosi kostiumėlį Burlente Plaukti

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€11.19

€13.16

-14 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

1.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Seksualus Bikini 2019 mujer bėrimas apsaugas, maudymosi Kostiumėliai Moterims 3 Gabalas maudymosi kostiumėlį Bikini Komplektas ilgomis Rankovėmis rashguard maudymosi Kostiumėliai, banglentės, plaukimas

Prekės Informacija:

Maudymosi kostiumėliai Tipas: Vienos dalies kostiumas

Lytis: Moterims

Medžiaga: audinio maudymosi Kostiumėliai

Dydis: M L XL (dydis yra mažesnis nei įprasta,ieškokite dydžio diagramos, kai jūsų užsakymo ,ačiū)

Liemenėlė Stilius: Kamšalu

Modelio Tipas: Spausdinimo stilius

Juosmens: Gamtinės

Stiliaus ypatybės: seksualus, atsparus vandeniui, saulės, karšto pavasarį, pajūris, aplinkos apsaugos, patvarus, aukšto elastingumo, 3pcs, plius dydis maudymosi kostiumėliai

Lankstumas: Super Elastinga

Svoris: Apie 0.16-0.19 kg

Pakuotės Turinys: 1 x maudymosi kostiumėlį

Pastaba: Jūsų dėmesį, pls, ten turėtų būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl šviesos, kai imtis foto.Ačiū.

1) Mes priimame, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele, Paypal ir jokių galite mokėti Elektrenutritonas.lt.

2)mes laivo į numatytąjį adresą Alipay,jei jums nereikia mums pranešti.

Pristatymas

Elektrenutritonas.lt sistemos, yra tik 26 šalyse galima Kinija paštu, oro paštu, tačiau, iš tikrųjų, ji gali siekti daugiau nei 100 šalių,jei norite naudoti nemokamas pristatymas per China Post Oro Paštu,bet savo šalį nepriklauso 26 šalimis,prašome nedvejodami susisiekite su manimi,ačiū už jūsų suprasti.

1)prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas (Išskyrus švenčių ir poilsio dienas po gauto mokėjimo

2)didelis kiekis, kad prašome susisiekti su mumis dėl pristatymo laikas,ji bus laivo 3~7working dienų

3) jei jums reikia prekių skubiai, prašome pasirinkti pristatymo būdą DHL, ar AVS ir sumokėti papildomai pristatymas(5~9business dienų atvykti jums ).mes jums pasirinkti geriausias būdas jums.

4)Apie Nemokamas pristatymas:vežimas paprastai naudoti Kinija Paštu, Oro Paštu,reikia apie 15-30 darbo dienų atvykti.

5), Prašome suprasti, kad mes negalime kontroliuoti tranzito laiką, ypač per atostogas, f šviesos vėlavimo ar oro sąlygų.

Pastaba

Mes stengiamės patenkinti mūsų klientų.Tikimės, kad bendradarbiausime su jumis ateityje.Jei turite bet kokių klausimų apie mano daiktus, prašome elektroniniu paštu mums, Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Grąžinimo politika

100% Pinigų grąžinimo Garantija kiekvieną elementą(arba 2 savaites keistis).Prašome susisiekti su mumis 24 valandos nuo jūsų gavimo prekės, jei jums yra prašymas grąžinti pinigus ar keitimo.Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime pinigus už kliento prekės kaina (be siuntimo išlaidų ).

Importo muitas.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą)

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.

pls susisiekti su manimi pirmą kartą prieš jums palikti Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys.aš darysiu viską, kad išspręsti šią problemą, ačiū!

Žymos: sijonas maudymosi kostiumėlis moterims, ilgai sleev maudymosi kostiumėlį, vonios kostiumas, banglentę, dirbtiniais odos monokini, juodas maudymosi kostiumėliai, vienas piec maudymosi kostiumėlį, dizaino maudymosi kostiumėliai, suimsuit moters, merginos, monokini

Sportas Tipas Plaukti
Medžiaga Spandex
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Vienos Vienetų
Lytis MOTERIS
Plius dydžio maudymosi kostiumėlį, maudymosi Kostiumėliai, Push-Up Maudymosi Kostiumėliai
Prekės Pavadinimas AONIHUA
Modelio Numeris 00891
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

Seksualus maudymosi Kostiumėliai Moterims, Vienos dalies maudymosi kostiumėlį, Bėrimas Apsaugas ilgomis Rankovėmis maudymosi Kostiumėliai Moterims, Maudymosi Kostiumą, monokini Gėlių maudymosi kostiumėlį Burlente Plaukti

Seksualus maudymosi Kostiumėliai Moterims, Vienos dalies maudymosi kostiumėlį, Bėrimas Apsaugas ilgomis Rankovėmis maudymosi Kostiumėliai Moterims, Maudymosi Kostiumą, monokini Gėlių maudymosi kostiumėlį Burlente Plaukti

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų