Taivano Nick NKM-010 NKM-025 oro motorinių trijų cilindrų stūmoklio ventiliatorius galingas pirmyn ir atgal nuo sprogimo apsaugotą variklis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

NKM-025 1-4 bendrosios = NKM-025 1/4 vieno

NKM-015 1-6 vertikalus = NKM-015 1/6 vertikalus

NKM-050 1-2 vertikalus = NKM-050 1/2 vertikalus

NKM-015 1-6 horizontas = NKM-015 1/6 horizontalus

NKM-010 1-8 bendrosios = NKM-010 1/8 vieno

NKM-025 1-4 Horizontas = NKM-025 1/4 Horizontalus

1 KW = 1 arklio = 735 w, prašome pasirinkti energijos oro variklis, atsižvelgiant į elektros įrangos, kurią naudojo prieš.Pavyzdžiui, jei visi elektriniai varikliai buvo 90 w prieš, prašome pasirinkti 1/8HP oro varikliu, 1 /8HP=92 vatų.

Gamintojas: Taivanas Nick

Gali būti panaikintas ir garantuotas Garantija: 1 metai

Darbinė terpė: suslėgto oro

Darbinis slėgis: 0.3~0.6 Mpa

Aplinkos temperatūra: -10~70°C

Dalių sąrašas: variklis + gubernatorius + duslintuvas + oro vamzdžių jungtis

NKM-010 1/8HP oro variklis

NKM-025 1/4HP oro variklis

NKM-050 1/2HP oro variklis

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------------

Produkto parametrai

Kontūro įrengimo matmenų brėžinį

Stūmoklinių oro motorinių atrankos nuoroda:

Kas yra reikiamas momentas?

Pavyzdžiui, kai sukimo momento privalo būti didesnis, greičio reduktorius su skirtingais greičio mažinimo koeficientai yra naudojami, siekiant padidinti sukimo momentą.O sukimo momentas padidėjo, greitis yra atitinkamai Sumažinamas.

1/8 arklio su 1:10 reduktorius nekilnojamojo kulka

Reduktorius su skirtingais greičio santykis pagal užsakovo reikalavimus

Stūmoklinių oro motorinės funkcijos:

1. Naudojant suspaustą orą, kaip maitinimo šaltinis, 100% sprogimų, saugūs ir patikimi.

2. Ji gali veikti pastoviai ilgą laiką.Variklio temperatūros kilimas yra mažas ilgą laiką, nėra šilumos, nėra šilumos išsklaidymo.

3. Oro variklis gali būti steplessly reguliuojamos.Ji tik turi sureguliuokite oro įsiurbimo reguliuoti greitį lengvai.

4. Gali motorinių gali suprasti, teigiamų ir neigiamų atstatymas.Oro variklis gali suprasti, priekinės ir atbulinės eigos sukimosi išėjimo veleno, keičiant kryptį, įsiurbimo ir išmetimo ir gali būti akimirksniu pasikeitė.Didelis privalumas, dujų variklių komutacijos operacijos yra jos gebėjimas sukelti visu greičiu akimirksniu.Laiko, norint pasiekti teigiamą ir neigiamą atstatymas yra trumpas, greitis yra greitas poveikis yra mažas, ir apkrovos nėra reikalingas.

5. Darbų sauga, laisvas nuo vibracijos, aukštos temperatūros, elektromagnetinių, radiacija ir t. t., tinka šiurkštus darbo aplinką, gali dirbti paprastai tokiomis nepalankiomis sąlygomis iš degiosios, sprogstamosios, aukštos temperatūros, vibracijos, drėgmės, dulkių ir pan.

Kai yra perkrautas, be gedimų, dėl perkrovos.Kai apkrovos yra per didelis, oro motorinių tik sumažina greitį arba sustoja.Kai perkrovos atsilaisvins, ji gali tęsti normalų iš karto, ir nėra triktis, pvz., Žalos mašina.

7. Tai yra didelis pradinis sukimo momento ir gali būti pradėtas tiesiogiai su apkrova.Abu paleisti ir sustabdyti greitai.Ji gali būti pradėtas su apkrova.

Vairo nuotolio ir greičio diapazonas yra platus.Galia yra kaip mažas, kaip kelis šimtus vatų, iki kilovatai; greitis gali svyruoti nuo nulio iki tūkstančių apsukų per minutę.

9. Oro variklis turi savybes, paprasta konstrukcija, mažas tūris, lengvas, didelis galingumas, lengva operacija ir patogus aptarnavimas.

10. Stūmoklinių oro variklis gali būti įrengtas su reduktoriumi pagal galios ir sukimo momento reikalavimus padidinti sukimo momentą.

11. Stūmoklio mechaninė operacijos, nuolat naudoti ilgą laiką, mažai klaidų, ilgas tarnavimo laikas, energijos taupymo ir ekonomiškas.

Oro motorinių transporto priemonių pramonė taikymo :

Dažai, rašalas, klijai, epoksidinės dervos, junginiai, polimerai, tepalai ir pan.Pavojus dėl degių ir sprogių skysčiai; mišraus naudojimo; taip pat naudojami kalnakasybos mašinų, naftos laukų, cheminių medžiagų, popieriaus, plieno, laivų, naudojamų perdavimo įranga, pavyzdžiui, aviacijos ir inžinerijos mašinų.

Stūmoklinių oro variklio montavimas stiliaus pasirinkimas?

Įrengimo stilius: pagrindinis (be flanšo), vertikaliu flanšu, horizontalus, IEC apvalus flanšas (su reduktoriumi); pasirinktinai pagal poreikius naudoti.

NKM-025 NKM-050

Žymos: nuorodą m10, airpod plug, stūmoklio žiedas, oro mini siurblys, strypinėmis veleno, 98mm, 6 v oro siurblys, pora šlifuoti, dc 6 v mini oro siurblio variklis akvariumas, mi 6x ausinių

Išėjimo veleno medžiaga 40 "chrome"
Guolis Švedijos importas
Tipas pavara
Korpuso Medžiaga Aliuminio Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas WZVAC
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Taivano Nick NKM-010 NKM-025 oro motorinių trijų cilindrų stūmoklio ventiliatorius galingas pirmyn ir atgal nuo sprogimo apsaugotą variklis

Taivano Nick NKM-010 NKM-025 oro motorinių trijų cilindrų stūmoklio ventiliatorius galingas pirmyn ir atgal nuo sprogimo apsaugotą variklis

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų