Rovate, pristato Butelis Spąstus Dezodorantas Modelis,Baseino P-Trap Drenažo Vamzdis Drenažo, Vonios Kriauklės Sifono Drainer Vandentiekio Vamzdžių,Žalvaris "Chrome"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€21.54

€31.21

-30 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

☞Susitikti Vandentiekio Kodas: P-Gaudyklė skirta dirbti su 1-1/4 colio Drenažo Surinkimo, Šis butelis spąstus apima pratęsimo vamzdis, 110 - 200mm reguliuojamo aukščio, ir 300mm aukščio lizdo. ☞Tinka: Darbas su Virš-Counter Laivo Kriauklės su Perpildymo, Tinka Standartinės Drenažo montavimas Perkrautas.Tinka visų tipų vonios kriauklės: Pagal mount, Laivo Kriauklės ir Pjedestalo Kriauklės. ☞Medžiaga: Žalvaris Pop-up baseino atliekų nutekėjimo, Cinko lydinys P-Trap atliekų vamzdis į sieną, drenažo vamzdį.

Apmokėjimas:

-Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:

-Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.

-Visus mokėjimus, dėl Elektrenutritonas.lt yra tvarkomi Alipay.

Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu)

Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo.

-Pristatymas bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/EMS.

-Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį.

-Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

Susisiekite su mumis:

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

-Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

-Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina.

-Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

-Mūsų klientams iš Brazilijos: jei jums pasirinkti bet kurjerių, prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

Žymos: tiy vonios kambarys produktus, kriaukle, automobilis "chrome", vonios sifonas, cleaner drenažo vamzdis, kriauklės sifonas, drane, cleaner nutekėjimo, vonios aksesuaras, baseino sifonas

Sertifikavimo NĖRA
Prašymas baseinas
Medžiaga Žalvaris
Tipas Kanalizaciją
Modelio Numeris RVT712
Dydis Others
Paviršiaus Apdorojimas Chromuotas
Prekės Pavadinimas Rovate, pristato
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Stumkite Žemyn, Pop-Up
Grindų Drenažo Metodas Deodorization Tipas

Parašyti atsiliepimą

Rovate, pristato Butelis Spąstus Dezodorantas Modelis,Baseino P-Trap Drenažo Vamzdis Drenažo, Vonios Kriauklės Sifono Drainer Vandentiekio Vamzdžių,Žalvaris

Rovate, pristato Butelis Spąstus Dezodorantas Modelis,Baseino P-Trap Drenažo Vamzdis Drenažo, Vonios Kriauklės Sifono Drainer Vandentiekio Vamzdžių,Žalvaris "Chrome"

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų