Led Eilutės Žiburiai Kalėdų Pasakų Žibintai Smart "Bluetooth" App Kontroliuojamos Muzikos RGB Šviesos Lauko Dekoro Atostogų Apšvietimas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€7.97

€18.11

-55 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Specifikacija: Medžiaga: Vario viela

Ilgis: 2M/10M/20M (neprivaloma) (Dėl vadovo matavimo, bus klaida 1-3 cm.)

Maitinimo režimas: USB elektros energijos tiekimas

Savybės: 1.Išmaniųjų telefonų valdymas: Parsisiųsti PROGRAMĖLĘ, skirtą "Bluetooth" duomenų valdytojas (taikoma " IOS " ir "Android"), ir prijungti šviesos "Bluetooth" ryšiu, jūs pastebėsite, kad multi-funkcinis pasakų žibintai gali būti lengvai valdoma išmaniųjų telefonų tuo metu, ir gali būti kontroliuojamas 4 stygos gali būti naudojamas kartu daugiausiai.

2.20-raktas nuotolinio valdymo pultas: įtraukti infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultas turi 8 statinis spalvų režimai, 4 dinaminių spalvų režimų, ir 4 muzikos režimai.Ypač reikia atkreipti dėmesį į šviesos pokyčius su muzikos ritmą, atminkite, išimkite bateriją, naudoti ankstesnę padėtį.

3.Lengva forma: šviesos eilutės yra pagaminti iš lanksčių vario vielos, kurios gali būti lengvai išlenktas ir susiformavo į bet kokios formos jums reikia.Už miegamojo, sienų, lubų, langų, Kalėdų medžio apdaila, spalva-keičiasi star šviesos eilutę, jūsų vaizduotė yra crazy.

4.Reguliuojamas ryškumas: ryškumas įvairių spalvų fėja lempa gali būti lengvai nustatoma per "Bluetooth" PROGRAMĄ, ir spindulių nuotolinio valdymo; kai naudojate nuotolinio valdymo pulto, jis tinka statinio spalvų režimu, bet APP kontrolės tinka statiniai ir dinaminiai režimai.

5.Atsparus vandeniui lemputė: LED vario viela yra IP65 vandeniui.Ji gali būti naudojama vandens ypatingoms progoms trumpalaikių apdaila.Tačiau, laidas ir jungiklis, valdytojas tai pasaka, lempa rinkinį, patalpų projektavimo, patalpų programos yra rekomenduojama.

Paketą, Įskaitant: 1 X "Bluetooth" muzikos RGB šviesos eilutę

Žymos: "smart led kalėdų, angel pagalvė, ausų pagalvėlės ausinių plantronics, apollo ežero, žalsvai mėlyna led, mėtų kambario dekoro, kawaii led, jdm žiedas, automobilių rezistorius, pasakų sidabro karoliai

Sertifikavimo BMK
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas Ghopy
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Baterijos Tipas AA
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Modelio Numeris "bluetooth" APP kontrolės rgb led styginių šviesos
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Kištuko Uodegos No
Pagrindo Tipas Pleišto
Yra Pritemdomi Taip
Muzika NĖRA
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Vadovo Numeris 151-200 vadovas
Įtampa 6V
Apšvietimo Atstumas 6-10m
Kilmės KN(Kilmės)
spalva alyvuogių
Proga miegamasis

Parašyti atsiliepimą

Led Eilutės Žiburiai Kalėdų Pasakų Žibintai Smart

Led Eilutės Žiburiai Kalėdų Pasakų Žibintai Smart "Bluetooth" App Kontroliuojamos Muzikos RGB Šviesos Lauko Dekoro Atostogų Apšvietimas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų