Mini 5G 300Mbps Wifi Adapteris, WLAN, Lan USB Adapteris Nešiojamas KOMPIUTERIS Wifi Garso Imtuvas Smart TV Samsung WIS12ABGNX WIS09ABGN

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€11.92

€19.22

-37 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pastaba: Pls pasakykite man, jūsų TV modelio, prieš jus pirkti.

Aš patikrinti šio adapterio, jei jums tinka, Ačiū

Yra du taškus pastaba apie šį produktą:

1. Dėl kompiuterio, mobiliojo telefono ir planšetinio kompiuterio naudotojų, jei windows sistemos nėra, mes atsiųsime jums vairuotojo paketas, įdiegti tvarkyklę, ir iš naujo jį prieš naudojant jį.

2. Kai kurie Televizoriai ir set-top boxes (daugiausia korėjiečių prekės ženklai), kurių negalima naudoti, jums reikia patikrinti, ar built-in vairuotojas TV yra modelis 5572 (galite jį patvirtinti TELEVIZIJOS vadovas), ir ji gali būti panaudota tik tuo atveju, jei ji yra modelis 5572.

Produkto aprašymas:

Šis produktas yra dual-band belaidžio tinklo kortelė, kuri naudoja naujausias 11A ir 11N wireless technologijos.Jis gali ieškoti tinklo signalus 2,4 G, ir 5G raiščius tuo pačiu metu.

Ji naudoja 5 ghz kanalai perduoti duomenis su mažai trukdžių ir puikių rezultatų.

Reaguojant į staigų sumą tinklo duomenimis, naujos kartos 802.11 bevielio perdavimo technologiją, palyginti su dabartine 11n technologija, labai padidina perdavimo sparta 5 ghz beveik tris kartus, leis jums mėgautis belaidžiu ryšiu laidinio tinklo-pvz., didelės spartos Interneto naršymas.Ar tai yra Internetinis Žaidimas, ar aukštos kokybės garso ir vaizdo kokybę, duomenų perdavimas yra labiau tobula, todėl norėdami įjungti 5 ghz dažnių juostoje super spartos Interneto naršymas, 11a, žinoma, geriausias pasirinkimas.

Tuo pačiu metu, ji taip pat remia analoginis AP hotspot funkcija, kuri konvertuoja laidinio tinklo į belaidžio signalo išėjimas; per paprasta AP režimo nustatymai, tinklo plokštė, naudojama kaip AP router, kuri yra patogi vartotojams dalintis Internetu per belaidžio tinklo korteles.

Produkto aprašymas:

Atitinka IEEE 802.11 a, IEEE 802.11 n, IEEE 802.11 g, IEEE 802.11 b standartai Pateikia du darbo režimai: centralizuota kontrolė (Infrastruktūra) bei " peer-to-peer (Ad-Hoc) 2T2R dviguba antena technologijų, integruotą 2.4 G/5G antenos; dual channel dėžė, greičiau ir labiau stabili perdavimo efektyvumą Tiek 2.4 G juosta ir 5G juosta yra belaidžio išsiuntimo ir atsiuntimo greitis 300Mbps, o tai labai atitinka vartotojų poreikius, skirtą didelės apimties duomenų perdavimo MIMO technologija yra naudojama sukurti kelis lygiagrečiai erdvinių kanalai, išspręsti problemą juostos, dalintis, ir bevielio perdavimo sparta yra iki 300Mbps

Priimti CCA technologija automatiškai išvengti kanalo trukdžiai ir pasinaudoti visais privalumais, kanalo sujungimas, siekiant užtikrinti, kad belaidžio tinklo neturės įtakos kaimynai Paramos 64/128-bitų WEP, WPA/WPA2/802.1 X ir kitų bevielio ryšio šifravimo metodus, siekiant apsaugoti savo bevielį tinklą nuo pažeidimo ir turto pasisavinimo.

Suderinama su bendrojo lavinimo IPTV priedėliai, Interneto, Televizoriai, tinklo grotuvų ir kitų prietaisų, mobiliųjų namų Interneto prietaisų ir mėgautis smagiau Interneto gyvenimą Ji yra suderinama su bendrojo lavinimo operacinių sistemų, tokių kaip Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7, Windows 7, MAC OS, LINUX ir pan., todėl jūs galite naudoti ją su savimi.

Gaminio paskirtis: plokščiųjų Televizorių, Android, Televizorius, oro kameros, nešiojamieji kompiuteriai, VIDURIO planšetiniai kompiuteriai, mobilieji telefonai, tinklo kameros, set-top boxes, GPS, vairavimo įrašymo, ir kitų įtaisų.

Produkto Savybės:

Palaikomi protokolai ir standartai: IEEE 802.11 a, IEEE 802.11 B, IEEE 802.11 G, IEEE 802.11 N

Sąsajos tipas: USB1.1 USB2.0

Veikimo dažnių diapazonas: 2412~2483.5 MHz, 4915~5825MHz

Antena: Vidinė įvairiakryptė 2.4 G/5G antena

Duomenų moduliacija: OFDM/CCK/16-QAM/64-QAM

Darbo režimas: centralizuota kontrolė (Infrastruktūros), peer-to-peer (Ad-Hoc)

Perdavimo greitis: 300Mbps (maksimalus)

Plėstinio spektro technologija: DSSS (Direct Sequence Spread Spektro)

Perdavimo galia: 17dbm (MAKS.)

Perdavimo atstumas: patalpose iki 100 metrų, lauko iki 300 metrų (skiriasi priklausomai nuo aplinkos)

Paramos operacinė sistema: Parama operacinės sistemos

Aplinka: darbinė temperatūra: 0°C-40°C, sandėliavimo temperatūra: -40°C---70°C,

darbinė drėgmė: 10%--90% RH nesikondensuojantis, saugojimo drėgmė: 5%- --90% RH nesikondensuojantis Darbinė įtampa: DC 5V +-0.2 V Matmenys: 68*23*9 mm

Įžanga :

Labai ačiū už jūsų perkant mūsų belaidžio tinklo adapteris, kuris leidžia vartotojams prisijungti stalinio ar nešiojamojo kompiuterio, prie Interneto be vargo nepatogus laidų.Sukurta su belaidžio tinklo technologijos ir suderinama su IEEE802.11n, belaidžio tinklo greitis iki 150Mbps, kuris yra tinkamas žaidimų internete ir net vaizdo transliaciją.

Žymos: "samsung" tv wifi, mini pc langas 10, 4 gb vaizdo plokštė, miracast, 5g telefono, wifi garso imtuvas mesti, smart tv, adaptador wifi, audiocast, ledstar mini tv

Prekės Pavadinimas LINGHUANG
Kilmės KN(Kilmės)
Belaidžio Tipas Wifi
Pakavimas Maišelis
Kiekis Garso Ir Vaizdo Įrašai
Funkcija NĖRA
Paramos Apt-x No
Modelio Numeris Belaidis Lan Adapteris
Veikimo Sistema "Android"
Garso Takelio Vieną
spalva juoda
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Sąsaja USB
Parama AAC No
WIFI Standartą 2.4 G+5G
Parama Atminties Kortelės No
Sertifikavimo CE
Pakuotė No

Parašyti atsiliepimą

Mini 5G 300Mbps Wifi Adapteris, WLAN, Lan USB Adapteris Nešiojamas KOMPIUTERIS Wifi Garso Imtuvas Smart TV Samsung WIS12ABGNX WIS09ABGN

Mini 5G 300Mbps Wifi Adapteris, WLAN, Lan USB Adapteris Nešiojamas KOMPIUTERIS Wifi Garso Imtuvas Smart TV Samsung WIS12ABGNX WIS09ABGN

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų