Hubsan x4 H107L Dalys Avarijos Pack", Žalia per Geležtės Varikliai Padengti LED Šviesos H107C Quadcopter

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€13.02

€14.00

-7 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Hubsan x4 H107L Dalys Avarijos Pack", Žalia per Geležtės Varikliai Padengti LED Šviesos H107C Quadcopter

___________________________________________________________

Aprašymas:

Prekės Pavadinimas: Hubsan

Prekės Nr.: H107C-A41

Prekės Pavadinimas: Crash Pack

Spalva kūno apvalkalas: Juoda ir Žalia

Naudojimas: už Hubsan X4 H107C RC Quadcopter

Pakuotė: 1 x kėbulą žalia 4 x variklių(2 prieš laikrodžio rodyklę ir 2 prieš laikrodžio rodyklę variklius) 4 x LED lemputė 4 x guminės kojelės 16 x peiliukai _______________________________________________________________________________________________________________

Mes paramos mažmeninė ir didmeninė prekyba.

Mes gali pažymėti paketą, kaip DOVANA, ir teigia, mažesnė kaina už jus.

Jei turite prašymą dėl produkto, atkreipkite dėmesį, kai užsisakyti.

Mes paprastai parduoti mūsų produktus be mažmeninės prekybos paketas, prašome atkreipti dėmesį į tai, kad prieš perkant.Jei jums reikia mažmeninės prekybos paketas, prašome susisiekti su mumis ir mokėti papildomos dalies, pakuotėje!

1. Alipay ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei jums nepavyksta mokėti už užsakymą, prašome pabandyti vėliau.Mokėjimas turi būti atliktas per 20 dienų nuo užsakymo, arba ji bus baigta.

3. Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Mes Laivas visame Pasaulyje , IŠSKYRUS tuos atvejus, KAI kurios ATOKIOSE VIETOVĖSE.

2. Mes pakuoti ir laivų sklype per 2 darbo dienas.Ir ten bus šiek tiek vėluojama, kai švenčių dienomis.

3. Prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad turite užpildyti savo vardą, pavardę ir teisingą adresą.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.Mes nesame atsakingi už savo klaidas.

4. Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokesčių.Muitinės pareiga yra pareiga ir atsakomybė pilietis savo šalyje, todėl pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir muitinės pareiga buvo patirtos.

5. We will ship sklype per Kinija Paštu arba kitų nacionalinių paštu.Paprastai laivybos laikas yra 10-60 darbo dienų, atsižvelgiant į jūsų šalį.Jei jūs negalite gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pagalbos.

1. Visi daiktai bus atidžiai tikrinamas, ir supakuoti geros būklės, prieš vežimą, siekiant užtikrinti, kad jie yra puikios būklės.

Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška, prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo, mes jį pakeisime nauju.Jokios grąžinamosios išmokos, yra siūloma.Pirkėjai turi apmokėti grąžinimo išlaidas, ir sumokėsime, kiek kainuoja išsiųsti.

2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 60 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau 7 dienas, jis yra laikomas naudoti.Mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Grįžti laivybos mokestis yra padengti pagal pirkėjo.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai, ir jūs turite pateikti mums sekimo numerį, priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų GO#.Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal Pirkėjo.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

Mes siekiame 100% teigiamų atsiliepimų.mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.PRIEŠ jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes prašome jus susisiekti su mumis dėl sprendimo nedelsiant.Mes stengiamės ją išspręsti.Neįmanoma išspręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Klientų NĖRA.1,Jūsų pasitenkinimas yra Mūsų Tikslas.

Patenkintas mums,prašome suteikti mums Penkių Žvaigždučių Atsiliepimų.

Žymos: hubsan x4 h107l dalys, ex4, drone hubsan, rėmas hubsan x4 pro h109s, h107d, gabalas hubsan x4 h107d, firefly fpv, led ps4, hubsan, drone jjrc

RC Dalys ir Acc Variklių Dalių
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Techniniai parametrai Vertė-2
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Modelio Numeris h107l
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Dydis other
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Variklis
Prekės Pavadinimas JJRC
Atnaujinti Dalys/Priedai Automobilių Shell
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai

Parašyti atsiliepimą

Hubsan x4 H107L Dalys Avarijos Pack

Hubsan x4 H107L Dalys Avarijos Pack", Žalia per Geležtės Varikliai Padengti LED Šviesos H107C Quadcopter

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų