Sulankstomas Moteriškos Higienos Makšties Priežiūros Menstruacinis Puodelis Daugkartinio Naudojimo Silikoninis Minkštas Moterų Laikotarpį Taurės Alternatyvių Tamponai Higieniniai Padas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.19

€4.10

-22 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sulankstomas Moteriškos Higienos Makšties Priežiūros Menstruacinis Puodelis Daugkartinio Naudojimo Silikoninis Minkštas Moterų Laikotarpį Taurės Alternatyvių Tamponai Higieniniai Padas

Produkto specifikacija:

Produkto pavadinimas: Menstruacinis puodelis

Gaminio medžiaga: medicinos lygio medžiagos

Paketas Spalva:Skaidri

Laikymas: įdėti dulkėms ir vėsioje, sausoje vietoje

Dydis:6*4.2 cm

PASTABA:Šis produktas nėra tinkamas mergaitės.

Naudojimo Instrukcija:

Mėnesinių taurė yra lengvas, saugus, ekologiškas ir nebrangi alternatyva tamponai.Pagaminti 100% medicininės kokybės silikono, ji yra hypoalergenic ir gali trukti iki 10 metų ir gali būti naudojama visoms moterims.

Kaip įterpti ir koreguoti:

1 žingsnis: Prieš įdedant, kruopščiai nusiplaukite rankas šiltu vandeniu, naudojant lengvas, unscented muilu.

2 žingsnis:Įdėkite menstruacinis puodelis verdančio vandens, 5 minutes.Paspaudę menstruacinis puodelis su kamieninių nukreipta žemyn, drenažo vandenį, visiškai.

3 veiksmas: Uždėkite pirštą ant viršaus ratlankio taurės ir pristatyti į centro viduje bazės formos trikampis.Tai daro viršų ratlankio daug mažesnis, jei norite įterpti.Su viena ranka, laikyti sulankstyti taurės tvirtai.

4 žingsnis: Paimkite patogią pozą: Stovint, sėdint ar przyczajony.Atsipalaiduoti savo makšties raumenis, švelniai atskiras grindų lūpos, ir įdėkite į puodelį irectly į makštį.Po įdėjimas, įsitikinkite, kad taurė yra visiškai išsiplėtė.Tačiau, toliau įterpti, kol stiebas yra net su makšties anga.

Patarimai : Tai yra normalu, kad svetimkūnis pojūtis ne pirmą kartą, šis jausmas išnyksta po 1-2 dienų naudojantis.Mėgaukitės staigmena pareikšti pagal Menstruacinis Puodelis.Menstruacinis Puodelis gali likti viduje savo kūno ne visą laikotarpį, nebūtina imti.Ji yra mados partneris dažniais, keliauti, sportuoti ir pan.

5 žingsnis: biudžeto Įvykdymo patvirtinimas: jūsų sveikatos, prašome plauti rankas kruopščiai, prieš išleidžiant mėnesinės. .Prašome išleidimo laiko, kad būtų išvengta nuotėkio.Jūs turite pasirinkti patogią padėtį, išspausti pakelti dot švelniai ant stiebo ir atidarykite antspaudas, tada mėnesinės bus įvykdymo, sklandžiai.Nebandykite išspausti kamieninių su koncentracija.Laikyti taurės viduje jūsų kūno po išleidimo mėnesinės iki pabaigos savo laikotarpis

Patarimai : labiausiai sunkiųjų srautas yra ne pirmą ir antrą dieną, rekomenduojame išleidimą kas 2 valandas (Labai Svarbu), nebūtų nesandarus, nes užpildytos greitai.Jums turėtų ware sanitarinės rankšluostį naktį, jei esate turintys sunkiųjų srautas.Nes jūs niekada nori keltis naktį.Mėnesinės srautas skiriasi nuo asmens.

Po savo laikotarpis:

1. Plauti taurės kruopščiai po paskutinio naudoti ir sterilizuoti 2-3 minutėms į verdantį vandenį.

2. Laikyti taurės transporter maišelį sausoje ir gerai vėdinamoje vietoje.Ne laikyti jį į sandarius konteinerius.

KAIP PAŠALINTI:

Plauti rankas kruopščiai, įvykdymo mėnesinės visiškai, ištraukti taurės lėtai gaudyti stiebo.Kaip taurės arti grindų lūpos, paspauskite žemyn puodelį, kad jis mažesnis pašalinti lengvai.Plauti taurės kruopščiai su, lengvas, unscented, muilo ar šampūno, kad jis sausas ir laikyti jį kito naudojimo.

Kaip valyti:

Švarus puodelis su švelnia , unscented muilu ir šiltu vandeniu.Nenaudokite acto, arbatos medžio aliejaus, kvapnusis muilas, kastilijos/pipirmėčių muilo, aliejaus pagrindu muilo, patrinkite spirito, antibakterinio muilo, rankų dezinfekavimo priemonės, pasirengimo drėgnos ened servetėlės , indų ploviklis , vandenilio peroksido, baliklio ar atšiaurių cheminių medžiagų, nes jos gali pažeisti silikono ir sudirginti.

Kiek laiko išsikraus ir pašalinti Čempionatą?

Pirmą ir antrą dieną yra labiausiai sunkus srauto laikotarpis paprastai, rekomenduojame jums išleidimą kas 2 valandas, taip pat priklauso nuo praktinė situacija.AiwoBeiBei Taurės galite lieka viduje savo kūno, kol baigsis jūsų laiką.Jums bus dirbti, tai labai gerai, kai jūs išmoko savo menstruacijų laikotarpį.

PATARIMAI IR REKOMENDACIJOS:

• Virti cup daug vandens, ir ne ilgiau, nei 5 minutes

• Užvirinkite puodelį mažoje keptuvėje, ir nereikia naudoti jį pasigaminti.

• Plauti puodelio su švelnius ploviklius ir be kvepalų.

• Taurė nėra kontracepcijos ir neapsaugo nuo lytiškai užkrečiamomis ligomis.Nereikia dėvėti lytinių santykių metu.

• Visada nusiplaukite rankas, kruopščiai prieš manipuliuoti taurės.ir niekada jį naudoti daugiau nei 12 valandų be valymo.

Žymos: kinijos tampon, sinusinio inhaliatoriumi, garo, lauke tamponai, custom daugkartinio naudojimo pagalvėlės, logotipą šalikas, santechnikos rankšluostį, vyrų masturb, suaugusiųjų vystyklų linijinės, sekso žaislas varpos čiulpia vyrams, mėnesinių įklotai daugkartiniai modelis

spalva Skaidrus
Prekės Pavadinimas Raiuleko
Produkto gyvavimo laikas Iki 10 metų
Savybės Sulankstomas, Plaunama, Daugkartinio Naudojimo
Padaryta Kinija
Funkcija C Suteikiame jums atsipalaiduoti gyvenimo
Dydis 6cm*4.2cm
Gaminys Išardomi Menstruacinis Puodelis
Medžiaga medicinos lygio medžiagos
Kiekis 1PCS
Modelio Numeris R-191 B
Funkcija Rinkti Mėnesinės
Funkcija B Alternatyvūs Tamponai Higieniniai Padas
Pakuotė kaip rodo nuotrauką
Elemento Tipas Moteriška Higienos

Parašyti atsiliepimą

Sulankstomas Moteriškos Higienos Makšties Priežiūros Menstruacinis Puodelis Daugkartinio Naudojimo Silikoninis Minkštas Moterų Laikotarpį Taurės Alternatyvių Tamponai Higieniniai Padas

Sulankstomas Moteriškos Higienos Makšties Priežiūros Menstruacinis Puodelis Daugkartinio Naudojimo Silikoninis Minkštas Moterų Laikotarpį Taurės Alternatyvių Tamponai Higieniniai Padas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų