Aukščiausios Kokybės IBT-4XS Skaitmeninio Belaidžio "Bluetooth" Kepimo Krosnelė GRILIS Kepimo Termometras Su Du/Keturi Zondai Termometras Baterijos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€32.09

€34.88

-7 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aukščiausios Kokybės IBT-4XS Skaitmeninio Belaidžio "Bluetooth" Kepimo Krosnelė GRILIS Kepimo Termometras Su Du/Keturi Zondai Termometras Baterijos

Pastaba : Jei jūs esate vienas iš Europos šalių, tuomet galime išsiųsti iš vokietijos sandėlio ,ačiū .

GRILIS Einate, jūsų geriausia virti pagalbininkas!Magnetinio konstrukcijos galinėje įrenginio gali būti adsorbuoti apie rūkalius ar orkaitėje stipriai.Kitos nuostabios dizaino yra tai, kad LED skaitymas gali būti pasukti du kartus neliesti įjungimo klavišą.Tiesiog prijunkite zondą į maisto, ir pasirinkti maisto rūšį ir laipsnį, doneness programėlių, GRILIS EITI darome.Tai bus signalas ant prietaiso ir jūsų telefone, kai maistas yra paruoštas.

Didelis LED Ekranas ir Temperatūros Grafikas App

Skaitmeninis vamzdžio LED 2.2" x 1".Jūs galite stebėti temperatūros rodmenys aiškiai, net jums yra 10M-15M/30ft-50ft toli.Prietaisas app yra su diagramoje funkcija.

Ir Draugiškas aplinkai

Šiame prietaise yra įmontuota 1000mAh įkraunamas ličio baterijos ir ateina su 50cm/1.64 ft USB įkrovimo kabelis.Visiškai baterijos talpa gali būti truks 60 valandų, kai ji veikia.Baterijos talpa gali būti stebimi per APP.Labai ekonomiškas, patvarus, veiksmingai ir ekologiškai.

Gamybos Aprašymas

Į Inkbird IBT-4XS Skaitmeninio Belaidžio "Bluetooth" ryšio Termometras su laikmačiu, kuris yra pastatytas 1000mAh Li-Baterija, magnetinių ir rotacijos skaityti ekrano funkcija.Ji apima nerūdijančio plieno zondas padės jums stebėti mėsos ir orkaitės/rūkalius temperatūra, tuo pačiu metu.Per temperatūros signalizacija, asortimentą ir laiką skaičiuoti signalas bus padaryti ant grotelių paprasta net pradedantiesiems.Su diapazonas iki 150 pėdų/50M, ji gali leisti jums stebėti savo mėsos ir rūkalius temperatūra nuo bet kur jūsų namuose.Ir jūs galite pramogauti draugų, paruošti kiti maisto ar pasnausti.Inkbird IBT-4XS gali ne tik padėti jums virimo skanus, bet taip pat patogiai ir sutaupyti savo laiką.Ir tai yra geriausia pasirinkimas festivalio dovana.

1. Leiskite Jums Nemokamai, Kai Jums Ant Grotelių.Pora ją į savo išmanųjį telefoną ar "iPhone", per "bluetooth" funkcija (Android 4.4 + pirmiau su bluetooth 4.0 modulis ir " iOs " programinės įrangos).Skaityti jūsų virimo temperatūros telefoną bet kur (Bluetooth atstumas, nuotolis iki 150ft/50M).Aukštos temperatūros tikslumas gali leisti jums reikia pailsėti jūsų virimo.Jūs neturite jaudintis dėl savo miltai pārvārīts. 2. Aplinkai ir Draugiškas.Šiame prietaise yra įmontuota 1000mAh įkraunamas ličio baterijos ir ateina su 50cm/1.64 ft USB įkrovimo kabelis.Visiškai baterijos talpa gali būti truks 60 valandų, kai ji veikia.Baterijos talpa gali būti stebimi per APP.Labai ekonomiškas, patvarus, veiksmingai ir ekologiškai. 3. Didelis LED Ekranas ir Temperatūros Grafikas App.Skaitmeninis vamzdžio LED 2.2" x 1".Jūs galite stebėti temperatūros rodmenys aiškiai, net jums yra 10M-15M/30ft-50ft toli.Prietaisas app yra su diagramoje funkcija.Jūs galite peržiūrėti santykinis stebėti temperatūrą. 4. Magnetinio Dizainas.Magnetinio konstrukcijos galinėje įrenginio gali būti adsorbuoti apie rūkalius ar orkaitėje ebs.stipriai.Kitos nuostabios dizaino yra tai, kad LED skaitymas gali būti pasukti du kartus neliesti įjungimo klavišą.Galite skaityti temperatūros vertę, bet kurios pusės. 5. 12 Mėnesių Garantija.Inkbird baterijomis, skaitmeninis Bluetooth termometras yra kepsnių ant grotelių turi būti kiekvienoje virtuvėje arba profesinės, ar ne.Nes jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas, šis produktas yra paremti mūsų 12 mėnesių garantija politikos, tik tuo atveju, jei jums kyla kokių problemų su juo.Gauti jūsų šiandien, raketa jūsų kepimo spektakliai ir kad visi stebuklas!

Pagrindinės Funkcijos 4 lizdai ir gali palaikyti iki 4 patvarus nerūdijančio plieno zondai, Ergonomiškas, lengvas ir kompaktiškas "Bluetooth" belaidis termometras patogus naudoti.Didelis LED ekranas ir temperatūros grafikas.Nešiojamų dizainas su stiprus magnetinis atgal, lengva nešiotis Varomas mokamas 1000mAh didelės talpos ličio baterija Nemokama programa puikiai atitinka jūsų išmaniųjų telefonų ar "iphone".Bevielis skaitmeninis termometras maisto ruošimo, kepimo, GRILIS, orkaitė, mėsos virimo, ir dar daugiau!Iki 150 pėdų/50M signalo lauko.Signalą, kai temperatūra pasiekia, maitinimą, arba numesti nuorodą ir pan.Programavimas vertės išsaugomos, kai maitinimą.Rodoma Celsijaus arba Farenheito laipsniais.Elektroninis termometras parėmė 12 mėnesių garantija politikos!

Žymos: bem "bluetooth" ausinių, temperatūros kontrolės, apvalus belaidis termometras, nerūdijančio plieno grilis grilis stick vėrinukai, ios grotelės termometras, j. grilis termometras, ul kepimo, skmei bluetooth termometras, pirkti kepimo termometras, atveju inkbird

Zondas Skaičius Iki 4 zondai
Modelio Numeris IBT-4XS Belaidžio GRILIS Termometras
Stilius rankinės
Maitinimo Tipas Ličio Baterijos
App GRILIS EITI APP
Galia Built-in 1000mAh ličio baterija
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Belaidžio Spektrą 50 metrų/150ft
Maks. Matavimo Temperatūra 120°C Ir Aukščiau
Neto Svoris 380g
spalva Oranžinė
Ekrano Dydis 1.9 Cm & Pagal
Naudojimas Namų ūkio
Jutiklio Ilgis apie 150cm / 4.9 ft
Prekės Pavadinimas INKBIRD
Teorija Temperatūros Reguliatorius
Ekranas LED ekranas ir nemokama APP
Matmenys 83x83x28mm

Parašyti atsiliepimą

Aukščiausios Kokybės IBT-4XS Skaitmeninio Belaidžio

Aukščiausios Kokybės IBT-4XS Skaitmeninio Belaidžio "Bluetooth" Kepimo Krosnelė GRILIS Kepimo Termometras Su Du/Keturi Zondai Termometras Baterijos

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų