Akių įdomu, Aukštos Kokybės Vyrai Dukart tiltas Turo black Metalo Rėmus

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Minimalus užsakymo q'ty: 24pcs Prašome rašyti spalvų ir q'ty pateikdamas užsakymą!Apie MUS YOptical yra įsipareigojusi teikti aukštos kokybės vaizdo kadrų ir pigūs akiniai nuo saulės mūsų optika, optikos prekių mažmenininkai ir didmenininkai, tuo neįtikėtinai mažą didmeninės kainos!Yoptical yra tikrai asmeninį mados ir stiliaus interneto didmeninės akiniai parduotuvėje ir mūsų produktai yra užsakomi tiesiogiai iš gamintojo užtikrinti autentiškumą ir išvengti nereikalingų išlaidų, kurios galėtų būti perduotas mūsų klientams.

YOptical didžiuojamės galėdami pasiūlyti jums acetatas rėmai, metaliniai rėmai, titano akinius, aliuminio akinius, TR90 rėmai ir pan.Mūsų kolekcija yra nuolat kinta, siekiant sustabdyti dabartinę su nuolat kintančių rinkos tendencijas.Visi mūsų optinis rėmeliai ir saulės akiniai yra pagaminti Europos CE standartus.

Mes esame tam, kad jums bus labai naudingas pirkinių patirties, kaip jums naršyti puslapius mūsų internetiniame kataloge.Mes nuolat pristatantis naujausias ir geriausias-pardavimo stilių rinkoje.

YOptical būtų malonu turėti savo verslą, ir yra lankstus ir atviras naujų būdų, kaip padėti mūsų labiausiai vertinamų turto, jums, mūsų klientams.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus ir mums, ir mūsų galutinis tikslas.Mes dės visas pastangas apdrausti savo patirtimi su mumis yra naudingas ir produktyvus.Leiskite mums tai įrodyti jums!Mokėjimo ir vežimas 1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo pateikiant užsakymą.Mes išsiųsti prekes per 1-3 dienas po apmokėjimo. 2. Mes paramos sąlyginio Deponavimo. 3. Mes tiekiame nemokamas pristatymas TNT,UPS,DHL ir EMS.Tai trunka 3-8days. 4. Siekiant užtikrinti jums gauti jūsų užsakymą, su tax free.Mes pripažins juos kaip pavyzdžius su mažesnės vertės.Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo. 5. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Grąžinimo politika 1. Mes mielai grąžinti pinigus, arba padaryti mainus, jei nesate 100% patenkintas.Daiktas turi būti grąžinamas toje savo/savo pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo. 2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokesčiai abiem būdais, jei jie nori atlikti mainus.Prašome įsitikinkite, kad susisiekti su mumis prieš grąžinant prekes.Atsiliepimai 1. Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes siekiame, kad teigiamų atsiliepimų visų sandorių! 2. Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome palikti mums teigiamus atsiliepimus 3. Jei nesate patenkintas su jais, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Žymos: vyrai akinių rėmeliai tinka, skaityti glasse vyrai, tamsiai circl, vyrai frameless akiniai, aukso skaitymo akiniai vyrams, ornamentas metalo rėmelis, rėmo stiklo, nuotrauka metalo rėmelis, kremas sraigė, f skaitymo akiniai vyrams

Rėmas Medžiaga Acetatas
Akiniai Priedai KADRŲ
Prekės Pavadinimas Akių įdomu
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Modelio Tipas Gyvūnų
Lytis VYRAI
Modelio Numeris 9201

Parašyti atsiliepimą

Akių įdomu, Aukštos Kokybės Vyrai Dukart tiltas Turo black Metalo Rėmus

Akių įdomu, Aukštos Kokybės Vyrai Dukart tiltas Turo black Metalo Rėmus

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų