Nešiojamas, Sulankstomas Vonia Buitinių Didelio Storio Viso Kūno Vonia, Vonia, Pirtis, Vonia Rinkinys Suaugusiems Vaikams

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€24.47

€34.96

-30 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kulka Taškų:

1、1. Lengva įdiegti, paprasta laikyti, lengvai nutekėti, po maudymosi.Ši vonia komplektą įeina 12 laikiklis, 1 vandens įpurškimas pagalvėlės, 1 drenažo vožtuvas, ir 1 drenažo vamzdį.

2、2. Ji nereikalauja pripučiami voniai ir yra lengviau įdiegti.Gavęs prekes, 6 skliaustuose buvo įdiegti, jums reikia tik įdiegti specialios formos laikikliais.

3、3. Lankstymo vonia yra patogiau laikyti.Vonia yra tik apie 3kg, kuris yra lengvai perkelti, ir gali būti naudojamas įvairių scenų, pavyzdžiui, lauko.

4、4. Į nebrangiai vonia tinka visiems sezonams, karšta vonia ir žiemą, ir vėsų vonia vasarą.Dydis dvigubai sulankstomas vonia yra didesnė, nei įprasta vonia, vonia, kuri yra apvalios vonia.galite išsimaudyti su savo šeima.

5、5. Ši vonia yra sulankstomas, mažas dydis, nėra vietos, reikalingos, lengva nešiotis ir sutaupyti vietos, tinka nedidelių butų ar keliaujant.

Aprašymas:

1. Lengva įdiegti, paprasta laikyti, lengvai nutekėti, po maudymosi.Ši vonia komplektą įeina 12 laikiklis, 1 vandens įpurškimas pagalvėlės, 1 drenažo vožtuvas, ir 1 drenažo vamzdį.

2. Ji nereikalauja pripučiami voniai ir yra lengviau įdiegti.Gavęs prekes, 6 skliaustuose buvo įdiegti, jums reikia tik įdiegti specialios formos laikikliais.

3. Lankstymo vonia yra patogiau laikyti.Vonia yra tik apie 3kg, kuris yra lengvai perkelti, ir gali būti naudojamas įvairių scenų, pavyzdžiui, lauko.

4. Į nebrangiai vonia tinka visiems sezonams, karšta vonia ir žiemą, ir vėsų vonia vasarą.Dydis dvigubai sulankstomas vonia yra didesnė, nei įprasta vonia, vonia, kuri yra apvalios vonia.galite išsimaudyti su savo šeima.

5. Ši vonia yra sulankstomas, mažas dydis, nėra vietos, reikalingos, lengva nešiotis ir sutaupyti vietos, tinka nedidelių butų ar keliaujant.

Savybės:

1. Kibiras yra pagaminti iš storo plastiko, minkštas, sulankstomas, patvarus ir izoliuoti.Vaikai turi būti kompensuojama suaugusiesiems, kai naudojant.

2. Naujas, vonia, yra šiek tiek kvapas, kuris bus palaipsniui išnyksta po pateikimo oro laikotarpį.

Specifikacija:

Medžiaga: poliesteris persikas oda, šilumos izoliacija, medvilnės, vandeniui atspari PVC audinio

Taikoma svoris: mažiau nei 300 kg

Taikoma ūgis: žemiau 190cm/

Vandens sąnaudos: apie 100-150L

Dydis: apie 117*70*50 cm/46.06*27.56*19.69 colių

Pakavimo Sąrašas:

Sulankstomas Vonia*1

Maišytuvas*1

Statramstis*1 Set

Teleskopinis Drenažo Vamzdžio*1

Vandens Įpurškimas Pagalvėlė*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: pirtis sauna, suaugusiųjų vonios, nešiojamų spa vonia, suaugusiųjų baseinas vonia, žaislas bathtube, pirtis, vonios sulankstomas, sofos miegamasis, pripučiami kūdikių vonios, vonia

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Amžiaus Grupė Vaikai
PADENGTI Be Dangčio
Funkcija Įžuvinti
Drop laivyba Parama
Produktas Pripučiami Vonia
Modelio Numeris Sulankstomas Vonia
Prekės Pavadinimas waasoscon

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamas, Sulankstomas Vonia Buitinių Didelio Storio Viso Kūno Vonia, Vonia, Pirtis, Vonia Rinkinys Suaugusiems Vaikams

Nešiojamas, Sulankstomas Vonia Buitinių Didelio Storio Viso Kūno Vonia, Vonia, Pirtis, Vonia Rinkinys Suaugusiems Vaikams

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų