Bevielė Pelė 2,4 GHz Super Cool Automobilių Formą Desgin Optinis Su USB Imtuvas KOMPIUTERIUI Nešiojamas Kompiuteris

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€6.68

€12.60

-46 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Atkreipkite dėmesį : Mėlyna spalva sandelyje, prašome padaryti, kad ne.Jei galite pateikti užsakymą, mes neatsakome.dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.Savybės: 100% Brand New Aukštos Kokybės, ergonomiško dizaino, komforto rankena Aukštos Rezoliucijos: 1600DPI Matmenys 11,5 cm ilgis x 5.5 cm plotis x 3,5 cm aukščio Galia: 2 x AAA Baterijos (neįtraukta) Jungiklis Gyvenimas: 5 mln. ciklų Mygtuką: 2 mygtukų su slinkties ratuku Labiausiai tinka Nešiojamas vartotojo ir KOMPIUTERIO vartotojas Belaidžio ryšio Technologija veikia ant daugumos paviršių Belaidžio ryšio nešlio dažnis: 2402MHz-2480MHz Mini Imtuvas gali būti pateikta ir lengvai atlikti 2,4 GHz bevielio ryšio perdavimas iki iki 10 metrų, veikimo atstumas.Pažangios ryšio.nereikia kodas, plug & play Dažnis-hopping anti-trukdymo sugebėjimas laiku superacid Suderinama su Windows XP, Vista, Windows 7, ME,2000 ir Mac OS...arba vėliau, Kaip naudoti: 1.USB imtuvas yra pateiktas apačioje pelės;išimkite USB imtuvo, tada prijungti USB į kompiuterį, 2.Įdėkite 2 AA baterijos (neįtraukta) su teisingą poliškumą (+/-), tada atidarykite maitinimo jungiklis 3.Įdėkite mini imtuvas, į kompiuterio USB prievadą.Jūs galite naudoti šią sporto automobilio pelės tiesiogiai įterpę imtuvas.(Rodo:Tai bus geriau, jei prijunkite USB imtuvo ir įjunkite Pelę tuo pačiu metu) Dėmesio: 1.Rusijos klientams, prašome užpildyti užsakymo po visą vardą, ar negalite siųsti prekes, Ačiū už jūsų bendradarbiavimą 2.Jei prekės pakuotė buvo pažeista, prašome atmesti ir fotografuoti siųsti mus 3.Apie Spalvų : mes fotografavimas naudojant Skaitmeninį fotoaparatą, kai kurios spalvos atvejais turi kai kurių skirtumų, dėl techninių ribotas, tikiuosi, jūs galite suprasti Pakuotė:1 x bevielė Pelė ,1 x Imtuvas

Karšto naujas USB Optinė bevielė Pelė 2.4 G Imtuvas Super Automobilių Sporto Žaidimų Mause Pelių Gamer PC Nešiojamas Kompiuteris Nemokamai Shippin

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Elektrenutritonas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 1-savaitę garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Elektrenutritonas.lt!Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: kelis peles, pelės, belaidė kompiuterio pelė, šviesos diodai, ilgai laidinė pelė, mause sem fio, automobilių belaidžio ryšio pelę, kpop belaidžio ryšio pelę, lqs žaidimų pelės, kompaktiška belaidė įkraunamoji pelė, lino pelės

Patekimo į rinką laikas Dec-04
Tipas pelės, Pelės Automobilį
Kilmės KN(Kilmės)
DPI 1600
Dydis about 115*55*35mm
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Stilius Mini
Pelių gamer pelė
Prašymas Stalinių,nešiojamųjų,kompiuterių,kompiuterio,naudoti biure
Maitinimo Tipas Baterija
pelės Pelių
spalva Raudona, Pilka,Mėlyna,Juoda
Funkcija 2.4 GHz bevielė Pelė Optinė Žaidėjus Žaidimų pelės
Baterija tinka 2*AAA Baterijos (neįtraukta)
Veikimo atstumas Apie 10m
Skaičių Mygtukai 3
Sertifikavimo NĖRA
Neto Svoris apie 55g
Pakuotė Taip
Ranka Orientacija Teisė
Modelio Numeris Už AstonMartin Automobilių Pelės
Žaidimų Pelės pelės
Skaičių Volai. 1
Optinė Rezoliucija 1600 DPI
Prekės Pavadinimas chyi
Bendras svoris 80g
Sąsajos Tipas USB

Parašyti atsiliepimą

Bevielė Pelė 2,4 GHz Super Cool Automobilių Formą Desgin Optinis Su USB Imtuvas KOMPIUTERIUI Nešiojamas Kompiuteris

Bevielė Pelė 2,4 GHz Super Cool Automobilių Formą Desgin Optinis Su USB Imtuvas KOMPIUTERIUI Nešiojamas Kompiuteris

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų