1/8" Vidinis Sriegis su 3/8" Tee/Alkūnės Jungtis Sodo 1/8" Sriegiu Atomizing Antgalis 9.52 mm Vamzdžio Movos Adapteriai 2 Vnt.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€2.79

€3.72

-25 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Techniniai duomenys: Vardas, pavardė: 1/8" Vidinis Sriegis su 3/8" Tee/Alkūnės Jungties Medžiaga: Žalvaris Slėgis: 0-100 Baras Jungties Sąsaja dydis: 3/8"(9.52 mm) ,1/8" Vidinis Sriegis Naudojimas: Aukšto slėgio drėkinantis Taikymas sistema: Aušinimo ir Humilification sistemos Paketą sudaro: 2 Vnt. x 1/8" Vidinis Sriegis su 3/8" Tee/Alkūnės Jungtis Patarimai: Tik jungtis,kiti produktai yra parodą Savybės: Greitas montavimas, paprastas ir lankstus,erdvės taupymo.Net po įdiegimo, kryptis, vamzdžiai gali būti pakeista laisvai.Specialios konstrukcijos slydimo lock jungtis, padaryti jį patogiau ir darbo taupymą už atjungimą.Pastaba: Tai yra rankinis matavimas, gali būti 1-2mm paklaida.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū.

Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį.

◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(Elektrenutritonas.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.).

◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko.

1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo.Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

Žymos: tee sriegis, vandentiekio trišakis, tinka vamzdis, adapteris, skirtas automobilių siurblys, kuro tee, žalvario vamzdis, dviračių siurblio jungtis, apkaba siurblys, jungtis siurblio, žalvarinis trišakis bendras

STANDARTAS Din
Savybės Greitai Prijungimo mova rūkas aušinimo sistema
Pardavimo vienetas 2 vnt.
Metalo Tipas Žalvaris
Medžiaga Metalo
Pavadinimas 1/8" Vidinis Sriegis su 3/8" Tee/Alkūnės Jungtis
Sodo Vandens Jungties Tipas Moterų Jungtys
Jungties Sąsaja dydis 3/8"(9.52 mm) ,1/8" Vidinis Sriegis
Darbinis Slėgis 0-100 Baras
Funkcija Prijunkite vamzdį fix antgalis
Modelio Numeris 11906 11907
Prekės Pavadinimas Kalbėti-Patenkintas
Tipas Sodo Vandens Jungtys

Parašyti atsiliepimą

1/8

1/8" Vidinis Sriegis su 3/8" Tee/Alkūnės Jungtis Sodo 1/8" Sriegiu Atomizing Antgalis 9.52 mm Vamzdžio Movos Adapteriai 2 Vnt.

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų