Įdėkite Kortelę Prop takagism realiame gyvenime kambarys pabėgti žaidimas įrašyti keletą kortelių paskirtų laiko tarpsnių žaidėjai atrakinti tiekėjas YOPOOD

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

38641 Karšto pardavimas Viskas įmanoma!Tiesiog aprašyti mums savo idėją ir mes apskaičiuosime elementus ir išlaidas, pateikti geriausi atitikimo pasiūlyti.Produkto pavadinimas: Įdėkite Kortelę Prop Trumpas įvadas Žaidėjai turi išsiaiškinti keletą kortelių galvosūkiai.Kai jie įdėkite korteles kortelės lizdas, į 12V EM užrakto bus išleisti su didi garso.Prop Sąrašą Keletą Kortelių Lizdai Keletą Kortelių Vienu valdytojas Viena 12V adapteris Produktų Aprašymai 1. Vartotojai gali padidinti arba sumažinti kiekį kortelių lizdai ir korteles. 2. Dvi versijos: didi, garso versiją ir garso garso versija (vartotojai gali peržiūrėti garso failai garso versija) 3. Žaidėjai gali peržiūrėti žaidimo režimas. ( Įdėkite kortelę sukelti arba Pašalinti kortelės sukelti; prašome patikrinti vadove išsamiai nustatymo žingsniai ) 4. Bet kortelę, gali sukelti atraminiai, kaip ilgai, kaip jis gali būti įterptas ar pašalintas.Taigi, kortelė gali būti pakeista sunku kortelės, jei jūs prarado originalios kortelės.Išsamus Aprašymas Žingsnis 1 Kambario savininkams įdiegti kortelių lizdai ant sienos ar kur nors, kuris tinka kambario anksčiau.Žingsnis 2 Žaidėjai rasite keletą kortelių lizdai, kai jie įžengia į patalpą.Žaidėjai turi išsiaiškinti keletą kortelių galvosūkiai.3 žingsnis Po įdėti šių kortelės paskirta kortelių lizdai, durys atsidaro.Kaip iš naujo nustatyti?Pašalinti bet kokią kortelę arba įterpti bet kortelę į kortelės lizdą, nustatyti iš naujo.Slaptažodį Parametrus, išjungti elektros ir išsaugoti paspauskite konfigūravimo mygtuką, tada galia.Atleiskite, rankų ir nustatykite norimą slaptažodį, tada paspauskite konfigūravimo mygtuką, kad išsaugotumėte.

Kaip prijungti EM užraktas su valdikliu?

Raudonas laidas EM užraktas(12V Teigiamas) turėtų būti sujungta su raudona linija valdytojo.Ir juodas laidas duomenų valdytojas(12V Teigiamas) turėtų susisiekti su juoda linija EM užraktas.

Šiltas Patarimai: Į 12V EM užraktas yra išskirtinis mūsų rekvizitai.Jūs galite pirkti šį EM užraktas nuo mūsų nuorodą.

Šiltas Patarimai

1. Rekvizitai Dalys

Rekvizitai neapima EM užraktas, pateikite 12V EM užraktas patys.Arba jei norite pirkti, tiesiog susisiekite su mumis.

2. Muitai

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą.

3. Pristatymas Naudojimo Taisyklės

1) Mes visame pasaulyje laivyba (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

2) Mes išsiųsti prekes per 48 valandas po gauto apmokėjimo; jei jums reikia pakeisti adresą, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas po apmokėjimo.

3) Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas yra skirtingas, ypač per atostogų laiką.Jei negavote jūsų siunta per 30 dienų, tiesiog susisiekite su manimi.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

4) vaizdai, rodomi vaizdo įrašai ir nuotraukos jūsų nuoroda.

Jūsų patenkinamas yra mūsų geriausias svarbus dalykas!

4. Atsiliepimai

Jei galite pateikti mums anksti patvirtinimą gavę rekvizitas, kad bus labai dėkingi.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų rekvizitai (Penkias Pradeda) .Tiesiog būti laisvai susisiekti su mumis, prieš išvykdami į bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes išspręsti problemą artimiausiu metu.Ačiū už jūsų supratimą.

5. Grįžti

Visos prekės yra geros kokybės ir griežtai tikrinamos prieš vežimą.Mes, kad būtų išvengta bet kokios kokybės problema.Jei esate ta patenkintas, jūs galite susisiekti su mumis per 24 valandas ir keistis prekę per 7 dienas.Jei atraminis yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes negalime išduoti grąžinti ar pakeisti.

Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje būklės ir originalioje pakuotėje su visais įtrauktų komponentų.Jūs taip pat privalo pateikti mums konkrečios priežasties ir sekimo numerį, grąžinimo.

Po to, kai abi patvirtino, visi minėti dalykai ir atšaukti operaciją iš Elektrenutritonas.lt, mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo suma.Arba galite pasirinkti turime pakeisti.

Bet klausimas, tiesiog reikia susisiekti su mumis.

Žymos: pabėgti kambarys takagism, saund pabėgti kambarys prop, uždaryti kambarys pabėgti žaidimas, stalo žaidimas įterpti, pabėgti kambario žaidimų knyga, pabėgti rekvizitai garso, laikmatis pabėgti kambarys, escaperoom prop, prop korteles pabėgti kambarys, pabėgti vonios kambarys žaidimas

Kryptis NĖRA
Modelio Numeris TA062
Saugumo Režimas Nesugeba Užtikrinti su Signalas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Įdėkite Kortelę Prop takagism realiame gyvenime kambarys pabėgti žaidimas įrašyti keletą kortelių paskirtų laiko tarpsnių žaidėjai atrakinti tiekėjas YOPOOD

Įdėkite Kortelę Prop takagism realiame gyvenime kambarys pabėgti žaidimas įrašyti keletą kortelių paskirtų laiko tarpsnių žaidėjai atrakinti tiekėjas YOPOOD

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų