Nauji 2vnt ELP Jogos Blokuoti Set-Pilates Mūrinis+Jogos Masažas žemės Riešutų Kamuolys skirtas GIMNASTIKOS Fitneso Pratimai Fizio Masažas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.95

€6.59

-40 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Rutulys Dydis: 16*8cm Bloko Dydis: 23.5*15.5*9.5 cm Medžiaga: ELP Spalva: Juoda/Mėlyna N.W.: 170g Puikiai tinka įvairių mokymo ir reabilitacijos exercis Adventage: Patvarus, Aukšto Tankio, Profiliuotas Putų Paketą sudarė: 1*Blokas+1*žemės Riešutų Kamuolys, JEI jums pasirinkti tik vieną kamuolį ,paketas apima tik vieną kamuolį.

- Gauti viską, ko jums reikia pagerinti savo tęsiasi ir imtis savo jogos į kitą lygį.Nesvarbu, ar jūs esate naujokas ar patyręs veteranas šį rinkinį bus pagilinti savo kelia ir padidinti savo lankstumą kasdien!

- Blokai yra pagaminti iš ELP todėl jų kvapas ir atspari drėgmei, o dar tik svėrimo 0.17 kg.Žemės riešutų kamuoliukai yra pagaminti iš EPP ir yra skirta giliau masažas

- Puikus on-the-go, studija, ar namie naudoti.Lengvai pagilinti ir ištęsti savo tęsiasi, tuo pačiu išlaikant jūsų laikysena vietoje!

1 .Mes priimame sąlyginio Deponavimo, Vakarų Sąjunga, TT, Alipay.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 .Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti , palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. LAIVYBOS visame PASAULYJE(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Individualų produktų užtrukti daugiau dienų.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote paketą, per apsaugos laikas nuo siuntimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Grįžta Grąžinamosios išmokos, yra garantija, suteikta mums už kiekvieną produktą parduoda Elektrenutritonas.lt.Kai gaunate produktą, kuris buvo pirko ir sumokėjo už mūsų svetainėje, ir jūs jį rasti nėra taip, kaip aprašyta ar yra prastos kokybės, nereikia skubėti palikti neigiamą atsiliepimą.jūs galite susisiekti su mumis, norėdami išspręsti šias problemas.tada jums bus galėtų tai padaryti:

1. Prašymas visapusiškai kompensacija, ir grąžinti prekę.

2. Laikykite elementą ir sutinkate, dalinį grąžinti.

3. Galime išsiųsti naują produktą, jei jūs pasiruošęs laukti.

Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų.Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos , prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą ir mes jums išspręsti problemų iš karto , ir Mes su jumis dirbs išspręsti bet kokią problemą.Ačiū jums labai!!

Žymos: gumos kamščio joga, jogos plyta, fizioterapeutas roller, blokuoti sportas, jogos reikmenys nz, eva jogos plyta, rankos stiprumas, kailio jogos kamuolys, moterų joga roll, pilat

Prekės Pavadinimas Forcefree+
Modelio Numeris ALIGRYGYB0101030
Bloko Dydis 23.5*15.5*9.5 cm
spalva Bloko Dydis
Medžiaga Didelio Tankio ELP
Kamuolys dydis 16*8cm

Parašyti atsiliepimą

Nauji 2vnt ELP Jogos Blokuoti Set-Pilates Mūrinis+Jogos Masažas žemės Riešutų Kamuolys skirtas GIMNASTIKOS Fitneso Pratimai Fizio Masažas

Nauji 2vnt ELP Jogos Blokuoti Set-Pilates Mūrinis+Jogos Masažas žemės Riešutų Kamuolys skirtas GIMNASTIKOS Fitneso Pratimai Fizio Masažas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų