Medvilnės Afrika Drabužių Dashiki Naudingumo Moteris, Vyras, Vaikai, Palaidinė Etninės Spausdinti Viršų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€11.08

€13.03

-14 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

tai yra kinų dydžio,prašome, pažiūrėkite, befor kad ir produktas bus siunčiami per 3-7 dienas po užsakymo,prašome pranešti mums, jei norite jį skubėti,ačiū.

jei turite bet kokių klausimų dėl produkto,susisiekite su mumis.

apima:kailis

PASTABA:spalvos gali būti skirtingos, skirtingų kompiuterio,ir audinys gali išnyks šiek tiek.

Pristatymas 1. Prekės yra vežamos tik po buvo gautas MOKĖJIMAS. 2. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka. 3. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Grąžinimo politika Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Jei turite problemų su sandoriu, tiesiog leiskite mums žinoti per eamil sistema, siekiant išvengti trūksta pranešimai per kitą el. pašto sistema.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti problemą.^^Ačiū.Susisiekite su mumis, Mes rūpinamės, mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.Atsiliepimų paliksime teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždės jums po to, kai mes baigė mūsų sandoris.Mes dėkingi, jei galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių DSR.Jei nesate 100% patenkintas produkto ir mūsų paslaugos, pls susisiekti su mumis, mes stengiamės, kad jis teisus.Pls padaryti susisiekite su mumis, prieš jums palikti jokių blogų atsiliepimų.Manau, mums mes galime išspręsti problemas. :) Geras commuincation atneš vienas kito šilumą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Žymos: etninės ilgas sijonas, afrikos vyrų marškinėliai, heidi bazin vyrų core, rankinė, italija, afrikos vyrų apranga, dashiki vyrai, afrikos vyrų, aljansas volframo, angelėlis viršų, dashiki mergaitės

Tipas Dashiki
Yra kailis
Medžiaga Poliesteris
Specialios Paskirties Tradicinių Drabužių
Modelio Numeris 324
Minios Vyras,Moteris,Vaikai
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Afrikoje Drabužiai

Parašyti atsiliepimą

Medvilnės Afrika Drabužių Dashiki Naudingumo Moteris, Vyras, Vaikai, Palaidinė Etninės Spausdinti Viršų

Medvilnės Afrika Drabužių Dashiki Naudingumo Moteris, Vyras, Vaikai, Palaidinė Etninės Spausdinti Viršų

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų