Šviesą atspindinčios Lietaus striukė Nustatyti Vyrai Moterys Orui atsparus Vandeniui Dviračių striukė ir kelnės Lauko Kempingas, Pėsčiųjų apsauga nuo Saulės, Paltai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€13.09

€20.14

-35 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas: *1. Medžiaga: poliesteris +TPU *2. Lytis: unisex *3. Spalvos: #Mėlyna, #Juoda *4. Dydis: S-3XL Savybės: *1. Pagaminti iš poliesterio ir lankstus TPU medžiaga, iš naujo įrodyti, cinko oksido nano danga gauti puikių vandeniui atsparus rezultatai *2. Metalo full-zip ir siūlės yra laminuotos, su neperšlampama danga, sustiprinti atsparumas vandeniui. *3. Yra mesh atgal langai į striukė ir kelnės išlaikyti gera ventiliacija, kai jums dėvėti ant. *4. Priimti aukštos eflective juosteles ant nugaros ir kojos, kad ji saugiau važiuoti naktį. *5. Tinka lauko sporto, pavyzdžiui, dviračių ir žvejybos lietingą orą.PASTABA: produkte gali šiek tiek skirtis spalva ir matavimas.Komplektą Sudaro: 1 x Lietaus Kostiumas Tai Yra Azijos Dydis.Priemonė dydis būdais:

1/jei norite pirkti drabužius ,prašome įvertinti savo drabužius Krūtinė/ilgis/rankovės/pečių ,tada nuoroda mūsų stalo dydis krūtinė/ilgis/rankovės/peties ,pasirinkti tinkamą dydį.

2/Prašome leisti 1-3CM skirtumai dėl rankinis matavimas.Spalva gali būti šiek tiek skiriasi, nes stebėti, ačiū už jūsų supratimą.

3/dydis diagramos virš reiškia drabužių matmenys, NE jūsų kūno matavimai..

4/Jei nežinote, kaip pasirinkti dydį.Prašom pasakyti, jūsų ūgį ir svorį.Mūsų dydis yra Azija dydis.Azija dydis yra apie 2 Dydis mažesnis nei JAV, ES, Brazilija, Rusija Dydis

Mokėjimo

1.Prašome sumokėti per 3 dienas.

2.Jei turite kokių nors problemų dėl mokėjimo, prašome mums pranešti.

Vežimas

1.Visi užsakymai yra apdorojami per 5 darbo dienas po to, kai gausime mokėjimą,todėl prašome jį sumokėti artimiausiu metu, taip, kad mes galėtume išsiųsti jį iš laiku po to, kai jums padaryti užsakymą.

2.Prekės bus išsiųstos per Standartinę Pristatymas, Paštu, Oro Paštu, EMS, epacket, DHL, "FedEx" ir UPS.

3.Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo adresą, kuriuo siūloma pirkėjai, prašome patvirtinkite savo adreso mokėjimo.

4.Stebėti internete prieinama.Sekimo numerį ir interneto svetainėje bus siūloma kai daiktai gabenami.

5.Prašome leisti 20-60 darbo dienų (priklauso nuo to kur jūs esate), pristatymo (nuo pranešimo išsiuntimo), nes visi daiktai bus vežamos iš mūsų sandėlio Kinijoje per Oro Paštu.

Ps: Mes teikiame sujungti laivybos srityje, tačiau, laivybos mokestis priklauso nuo svorio prekių.Taigi, jei norite padaryti sujungti pristatymas, prašome pateikti mums elemento pavadinimas norite, ir mes apskaičiuos jums visą kainą, įskaitant laivybos.

Pritaikymas

1.Prašome SUSISIEKTI su mumis asmeninį pasiūlymą; arba, jei jūs įtraukėte DIDELĖ tvarka.

2.Mes gamyklos, gali pasiūlyti viską, ko norite!

Grąžinimo Politika

1.Norėdami, kad pirkėjas labiausiai pasitenkinimą.Mes teikiame grąžinimo politikos.Galima pristatyti prekę grąžinti (laivybos mokestis nebus grąžinamas) arba "exchange".

2.Mes galime neatsako už proto arba prarado pašto tačiau, jeigu klaida yra mūsų, Mums bus malonu providefully grąžinti pinigus.

Žymos: striukė taktika, kailio vyras, paltai vyrams, lietaus jeckets vyrai, goretex striukė vyrams, striukė vyrai, švarkas pečių, striukė šuo-moterims, žygiai striukė moteris, esdy karinės

Svoris 600g
N 250
Prekės Pavadinimas ESDY
Lauko Striukė Tipas Švarkelis
Pamušalas Viskozės
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Vėjo
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Medžiaga Viskozės
Medžiagų Technologijos WindStopper
Lytis Vyrai & Moterų
Sportas Tipas Kempingas & Žygiai

Parašyti atsiliepimą

Šviesą atspindinčios Lietaus striukė Nustatyti Vyrai Moterys Orui atsparus Vandeniui Dviračių striukė ir kelnės Lauko Kempingas, Pėsčiųjų apsauga nuo Saulės, Paltai

Šviesą atspindinčios Lietaus striukė Nustatyti Vyrai Moterys Orui atsparus Vandeniui Dviračių striukė ir kelnės Lauko Kempingas, Pėsčiųjų apsauga nuo Saulės, Paltai

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų