RGB Žaidimų Pelės Mygtukai Kompiuterinių žaidimų Kilimėlis Didelis Žaidimas, Guma No-slip Pelės Kilimėlis, Didelis Mause Trinkelėmis KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra Stalas, Kilimas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€12.55

€19.31

-35 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

ZSUXTC Profesinės pranašumas

Mes turime tvirtą ir profesionalus klientų aptarnavimas komanda su gamybos efektyvumą ir pristatymo greitis, taip pat išsamūs kokybės kontrolės procesą.Prašome manau, kad mes turime 16 metų profesinės gumos gamybos patirtį.Patenkinti savo "PASIDARYK pats" pritaikymas poreikiams, bet kokio dydžio ir stiliaus, ir laivas per 2-5 darbo dienas, gaminiai yra aukštos kokybės ir gražus spalvų.Mes esame geriausias gumos produkto teikėjas, galite nusipirkti vieną ar pirkimas urmu.

Jei turite kokių nors idėjų apie custom modelio stilių ir dydžių, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba ir siųsti nuotrauką į JPG arba PNG formatu, kad mūsų pašto dėžutę, arba internetu klientų aptarnavimo, kad atitiktų jūsų poreikius.

Pelės padas produkto aprašas paskirtis

Mairuige produktai yra gaminami pagal aukščiausius kokybės standartus.Naudoti mercerized vandeniui medžiaga ir natūralus kaučiukas gali skaidrę tiksliai, stabilios, ne nyksta, minkštas ir lankstus, atsparus vandeniui ir neslidus, patogus naudotis, lengva valyti ir ilgą tarnavimo laiką.

Naudojimo scenarijai

Pelės kilimėliai, stalo patiesalai, kilimėliai, reklamos akcijos, sukaktį, viešųjų ryšių planavimo, prekybos mugėse, Interneto kavinės, kompiuteriniai biuruose, amatų dovanos, gimtadieniams ir kt.

Pastaba: Tinkinti dydis 900x400, tai trunka tik 2 veiksmus pritaikyti pelės mygtukai.

Prašome kreiptis į šiuos vaizdo reikalavimai prieš siųsdami nuotraukas.Jei jūs nežinote, jei jūsų nuotrauka yra gerai, galite atsiųsti ji mums ir mes bus būti čia, kad padėtų jums.

1. Vieta užsakymą

2. Siųsti nuotrauką į prekybininkų

Kaip siųsti nuotrauką į pardavėją?

1. Siųsti užsisakyti pranešimą

2. Siųsti tinklalapį pardavėjas

3. Siųsti internetu, arba siųsti el. laišką

4. Rezoliucija siunčiant nuotraukas reikia 1000 ar daugiau nei 2000. Kuo didesnė skiriamoji geba, tuo labiau išskirtinį ir gražus atspausdintas spalvos bus, ir, kad nuotraukos bus aiškios ir aukštos kokybės.

5. Mes priimame įmonių pelės padelį, pritaikymas verslo, gali spausdinti bendrovės logotipais, ir gali sukelti daug pelės kilimėliai.

6. Patvirtinus mokėjimo, mes, kad pelės mygtukai jums; po 2-5 dienų, mes atsiųsime jūsų pelės padelį, jums.

5823082300569302

Yra dvi versijos: RGB versija, Ne RGB versiją, prašome pasirinkti atidžiai.

【Unikalius LED Apšvietimo Projektavimas】RGB Žaidimų Pelės Mygtukai funkcijos 7 Apšvietimo Režimais, ji gali sukurti vėsioje atmosfera kai žaidžia žaidimą per Pasirinkdami mėgstamą spalvą režimą iš pelės kilimėlio.

【Aukščiausios Jaustis Naudojant】 dizainas su superfine pluošto tinklelio medžiagos, kuri yra mikro tekstūros, lygaus paviršiaus, tiksli navigacija ir be krzywy.Neslidžios Gumos Pagrindo laikyti pelės mygtukai griping darbalaukio tvirtai.

【XXL Dydis & Patvarus】Padidinti Dydžio, užtikrinti, kad ji galėtų puikiai, apimantis darbalaukio ir suteikti pakankamai judėjimo erdvė naudoti.Vandeniui sluoksnį ir spandex pluošto, kad pelės mygtukai, lengva valyti ir greitai išdžiūti.

【Lengva Naudoti】Tai plug and play " USB ir be vairuotojo reikalaujama.Spustelėję valdymo mygtuką, galite perjungti LED režimai.Dukart spustelėdami mygtuką galite pakeisti RGB šviesos ryškumą.Paspaudus ir palaikius mygtuką 3 sekundes, galite ją išjungti.Paketą sudaro: 1* RGB pelės padas, 1* Micro kabelis pastaba: vieną kartą paspauskite įjungimo/ keisti spalvą, du kartus trumpai paspauskite, norėdami koreguoti ryškumą ilgai paspauskite mygtuką 3 sekundes išjungimo

Klausimus apie Pirkimo Pelės Mygtukai

1. apie Kvapą, Pelės Mygtukai:

Gerbiami Pirkėjas, norint Gauti Produktą, kaip Galima Greičiau, po Šildymo Mašinos Gamybos Proceso metu, Gumos ir Rašalo Bus Tiesiogiai supakuotas.Tai Bus saugomi Kai kurie Gumos Kvapas, bet, Prašome būti Tikri, Kad Jei Jūs Įtraukėte Ją Gerai Vėdinamoje Vietoje, Kvapas Dings.

2. apie Dydį Pelės Mygtukai:

Gerbiami Pirkėjas, Pelės Padas Yra Pagamintas iš Gumos, Kuri Bus Išplėsti ir Sutraukti, Kai Šildomas Mašina Procesas: Mes Paprastai Naudoti Geležinkelių Pakuotės.Po Ilgo Nuotolio, Yra Nukrypimų Dydį.Tai Yra Normalu.

3. apie Krašto Pelės Mygtukai:

Gerbiami Pirkėjas, Jeigu Norite Pirkti Atrakinta Krašto

Aplinkos Šviesos ir Žmogaus Suvokimas Spalvos Yra Skirtingos.Po Spalvų Kalibravimo, Yra Skirtumai tarp Spalvų Ekranas.Pagal Spalvą Reikšmė Dizaino, Piešimo, o Ne Pagal tai, Ką Matote Kompiuterio Ekrane , Prašome Naudoti Tarptautinio Keturių Spalvų Standartas Chromatografija .Todėl, Spalvų Skirtumas Yra Tikimasi.Spalva Skirtumas Yra Kontroliuojama Per 10%, kad Atitiktų Standartą

Žymos: 8 vamzdžių raktas, pelės padas xl kilimas, žaidimo raktas, klaviatūros mechanikas rgb, Didelis mop, veržliarakčiai pabaigos riešutus, marmuro pelės, kilimėlis rgb, mop antgalis, pelės padas katė kilimas

RGB LED Didelės Pelės mygtukai 300x700x3mm/300x700x4mm
RGB Didelio Dydžio Pelės mygtukai 350x600x3mm/350x600x4mm
Kilmės KN(Kilmės)
RGB LED Didelis Kilimėlis 300x900x3mm/300x900x4mm
RGB mažo Dydžio Kilimėlis 300x350x3mm/300x350x4mm
RGB LED XXXL Kilimėlis 400x900x3mm/400x900x4mm
RGB mažo Dydžio Pelės mygtukai 250x350x3mm/250x350x4mm
RGB Didelio Dydžio Kilimėlis 300x800x3mm/300x800x4mm
Produktų Statusas Sandėlyje
Medžiaga Guma
Prekės Pavadinimas ZSUXTC
Pakuotė Taip
Stilius Radiacinės Saugos
Modelio Numeris RGB Pelės mygtukai XXL
RGB Didelis Dydis Kilimėlis 350x900x3mm/350x900x4mm

Parašyti atsiliepimą

RGB Žaidimų Pelės Mygtukai Kompiuterinių žaidimų Kilimėlis Didelis Žaidimas, Guma No-slip Pelės Kilimėlis, Didelis Mause Trinkelėmis KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra Stalas, Kilimas

RGB Žaidimų Pelės Mygtukai Kompiuterinių žaidimų Kilimėlis Didelis Žaidimas, Guma No-slip Pelės Kilimėlis, Didelis Mause Trinkelėmis KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio Klaviatūra Stalas, Kilimas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų