Telefono Korpusas Korpuso Dangtelis Xiaomi Black Shark Matinis Atvejais Sklandžiai Tactility Atveju KN Odos Fundas Rubisafe Black Shark Coque

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.90

€4.11

-5 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės: *Matinis Minkšto Silikono Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų. *Produkto Description100% Brand New ir Aukštos Kokybės ir Žemos Kainos *Mada dizainas,lengva dėvėti ir kilimo. *Visiškai atitinka formos. *Patvarus ir skalbiasi. *Norėdami apsaugoti jus nuo dulkių,braižymui ir smūgiams. *Apsaugokite savo vertinga investicija, įbrėžimų ir pažeidimų. *Šios nuotraukos yra tiesiog geriau pateikiant produktą.Tik vieną galinį dangtelį atveju tik , telefonas nėra įtraukti. *Funkcija: Ultra Plonas + Tikslias Skyles

Telefono Korpusas Korpuso Dangtelis Xiaomi Black Shark Matinis Atvejais Sklandžiai Tactility Atveju Gaubtu Odos Fundas Rubisafe Black Shark Coque

Žanras: Naujas Atvykimo, 360 Apsauga, minkštas matinis jausmas, Slim

100% visiškai naujas ir geros kokybės

Medžiaga: Silikonas

Suderinamo telefono modelis: Už Xiaomi Black Shark ( 5.99 colių )

Visos nuotraukos yra Už Xiaomi Black Shark , mes jį naudoti nuorodą, modelis ir švytėjimas yra tas pats.Prašome pasirinkti tinkamą vieną pagal modelį.

Pristatymas

1. Kad mažiau nei $5,produktas yra nemokamas pristatymas pagal "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" , Tai negaliu sekti po sklypas kairėje Kinijos.Jeigu jums reikia visą stebėjimo ,prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu", ir pridėti šiek tiek pinigų, sekti ir tai, saugiai ir fastly.

2. Rusų ir ispanų klientų, jei jūsų užsakymas yra mažiau nei $2 rodo, pasirinkite "Elektrenutritonas.lt Saver Shipping" tai gali būti kelio.saugiai ir greičiau.(pridėti šiek tiek pinigų).

3. Kad daugiau nei $5,mes bus būti nemokamas pristatymas jums pateikia "China Post Registruotu Oro Paštu", ar kiti registruoti pristatymo būdą.(JAV, nemokamas pristatymas pagal "Epacket ")

4. Jei paketas yra daugiau nei 2KG, mes galėtume išsiųsti siuntinį per DHL/EMS, kurios priklausys nuo jūsų pačių sprendimas.Jeigu turite kokių nors susirūpinimą dėl skino pristatymas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu trademanager arba palikite mums žinutę, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

5. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Elektrenutritonas.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresą.Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą. ( Ir rusijos pirkėjas, prašome palikti mums savo vardą ,pavardę, Kuris yra labai svarbus ,Ačiū. Įsidėmėkite ir ženklas, kad jūsų telefono numerį dėl mokėjimo, tai padės jūsų produktas bus gautas, saugiai ir greitai.

6. Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčo per 45 dienas.Jei po 45 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.

7. Apie Pristatymo laiką: Paprastai, Pristatymas yra 15-60 dienų.Tačiau kartais ji gali būti 5-7 dienas/ vėlavimą, jei atitinka blogų oro sąlygų ar griežtos muitinės formalumų...Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti ir kantriai laukti.Mes stebės naujausią būseną iš savo sklypo ir susisiekti su jumis.

Po apmokėjimo jūsų užsakymą, mes išsiųsti užsakymą per 5 darbo dienas (Išskyrus švenčių ir poilsio dienas).

Apie spalvų

Kaip dėl spalvų, dažymas produktų nuotraukos yra visiškai atitinka originalus.Bet dėl to peculiarties iš fotografijos ( flash kameros, apšvietimo, monitoriaus nustatymas), spalvas, paveikslėlius ir nekilnojamojo spalvos produktai šiek tiek skiriasi, Ji negali būti vengiama.Jei jums yra labai smulkmeniškas apie renkantis spalvas produkto, prašome padaryti užsakymą, atidžiai.

Apie dydis

Būtinai, prieš perkant, prašome peržiūrėti mūsų modelio gaminio, becase kai kurie modeliai yra panašūs, jei ou negalite įsitikinkite, kad jūsų

įrangos modelis, prašome konsultuotis su mumis.

Grąžinimas ir Mainai Politikos

Mes priimame grąžinimo ir keitimo jei daiktas turi defektų.Prašome susisiekti su mumis per 15 dienų apie bet kokius klausimus.Mes padarysime viską, kad suteikti jums malonią patirtį.Mes visada stengiamės pasiekti savo pasitenkinimą, jei turite kokį nors klausimą ar problemą su savo pirkiniu, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Atsiliepimai

Dear klientas, Prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis.Jums bus labai dėkingi.Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Žymos: kailis lady ilgai, "android" atrakinti, g8441, džinsinio audinio striukė rožinė, telefonas x, švarkas negabaritinių, telefonas sandėlyje, žaliojo striukė raudona, 6 sim kortelės telefono, ryklio odos striukė

Function1 Mobilusis telefonas atvejų fundas būsto coque " Rubisafe Gaubto Korpuso Apvalkalas Odos
Suderinamo Telefono Modelis 1 Už Xiaomi Black Shark ( 5.99 colių )
Feature1 Minkšto Silikono Anti-drop " Išmaniojo telefono Atveju
Prekės Pavadinimas DIRUITE
Funkcija Antidetonaciniai
Tipas Premium Matte Minkštos TPU Mobilųjį telefoną atvejais fundas būsto coque
Savybės Įrengtas Atveju
Retail Pakuotė No
Suderinamos Prekės Xiaomi
Function2 360 Visas apsaugos Minkštas Matinis Telefono Apsauginis Dangtelis Atveju
Dizainas Paprastas

Parašyti atsiliepimą

Telefono Korpusas Korpuso Dangtelis Xiaomi Black Shark Matinis Atvejais Sklandžiai Tactility Atveju KN Odos Fundas Rubisafe Black Shark Coque

Telefono Korpusas Korpuso Dangtelis Xiaomi Black Shark Matinis Atvejais Sklandžiai Tactility Atveju KN Odos Fundas Rubisafe Black Shark Coque

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų