Mechaninė klaviatūra PC žaidimų KROM Branduolio QWERTY (su "–"), makrokomandos on-the-fly, anti-šešėlius, RGB su 9 poveikį, jokios programinės įrangos, USB

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kūno { Marža: 0; Padding: 0; } P { Font-size: 16px!Svarbu; } Stalo, Td, Tr { Vertikalios-align: top; Border-collapse: collapse; } * { Line-height: inhert; } A [x-apple-duomenų detektoriai = true] { Spalva: paveldėti!Svarbu; Text-decoration: none!Svarbu; } .Funkcija,-sąrašą ul { Font-size: 16px!Svarbu; Padding-left: 1em; Padding-top: 1rem; List-style-type: kvadratas; } .Specifikacijos-konteinerių { Margin-top: 1.5 rem; } .Specifikacijos { Stulpelis-skaičius: 3; Kolonėlės-gap: 4rem; } .Spec { Padding-bottom: 1rem; Position: relative; Pertrauka-viduje: vengti-skiltyje; Žodis pertrauka: pertrauka-žodis; } @ Media (max-plotis: 920px) { .Specifikacijos { Stulpelis-skaičius: 1; } .Img-konteinerių { Ekranas: nėra!Svarbu; } .Pavadinimas-specs-straipsnis { Padding-left: 10px!Svarbu; } .Blokas tinklelį, .Pulkininkas { Min-plotis: 320px!Svarbu; Max-width: 100%!Svarbu; Ekranas: blokuoti!Svarbu; } .Blokas tinklelį { Plotis: 100%!Svarbu; } .Pulkininkas { Plotis: 100%!Svarbu; } .Col> div { Atsargos: 0 Automobilį; } Img.skaitmenų, Img.fullwidthOnMobile { Max-width: 100%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas { Min-width: 0! Svarbu; Display: table-cell!Svarbu; } .Ne, kamino.du-iki.Pulkininkas { Plotis: 50%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num4 { Plotis: 33%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num8 { Plotis: 66%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num4 { Plotis: 33%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num3 { Plotis: 25%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num6 { Plotis: 50%!Svarbu; } .Ne, kamino.Pulkininkas.num9 { Plotis: 75%!Svarbu; } .Vaizdo-blokuoti { Max-width: nėra!Svarbu; } .Mobile_hide { Min-aukštis: 0; Max-aukštis: 0; Max-width: 0; Display: none; Perpildymo: hidden; Font-size: 0; } .Desktop_hide { Ekranas: blokuoti!Svarbu; Max-height: nėra!Svarbu; } }

Branduolio

Krom Branduolio atvyksta, kad atitiktų visus jūsų poreikius, pavyzdžiui, žaidėjus, nes Jūsų jungikliai mechaninė Aukštos kokybės Ir jų 16,8 mln. spalvų, Su kuriomis kiekvienas stumti paliks žymę.

Pagal nereikia papildomos programinės įrangos, jūs galite mėgautis vykdant šią mechaninė klaviatūros ir pasirinkti iš įvairių apšvietimo rūšių, naudojant tik klavišų kombinacijos.Jei jūsų žaidimai yra skirtingi, būdas žaisti, taip pat gali būti su Krom Branduolį.

Dizainas apšvietimo

Branduolys turi aliuminio viršuje skydelis su dviem kėlimo skirtukus, kurie padės jums prisitaikyti prie aukščio, ko jums reikia.Tvirtą struktūrą, Jis atneš jums stabilumą kiekvieną judėjimą ir pasipriešinimą laike.

Dizainas be riešų De Branduolys yra sukurta taip, kad jūs galite pasiimti su savimi bet kur, nesvarbu, renginiai, konkursai ar skundus su draugais.

Branduolio funkcijos RGB apšvietimas kiekvienas jungiklis ir 9 pilnai pritaikoma, apšvietimo efektai : galite keisti greičiu ir intensyvumu, kiekvienos poveikį ir pamatyti, kiekvieną klavišą žvilgsnio dėka intensyvumas savo LED apšvietimo.

Funkcijos chromatines

Sukurti savo spalvų Branduolio yra paprastas, Ir jūs gausite tai Su paprasta spartieji klaviatūros klavišai .Paspauskite ir 5 sekundes palaikykite mygtuką FN + Print Screen klavišus: delete klavišus (raudona spalva), Pabaigos (žalia spalva) ir iš anksto Puslapis (mėlyna spalva) bus automatiškai būti apšviestas.Su jais ir su Įterpti, pradėti ir Naujo puslapio klavišus galite perkelti visoje chromatinę spektro, pasirinkti toną, kurį norite, ir išsaugokite jį naudojant FN + print screen kartu dar kartą.

Jeigu bet kuriuo metu norite grįžti į pradinę konfigūraciją savo Branduolio klaviatūros, tiesiog bakstelėkite FN + ESC ir tada bakstelėkite eilės, F1, F3 ir F5.

Privalumai

Branduolys turi high-end našumą: galite priskirti Makrokomandų funkcijas į bet kurį klavišą, Mėgautis sklandžiai ir veiksmingai, pulsacija, nes jos Jungikliai mechaninė.

Dėka savo Žaidimų Režimas (Kuris išjungia "Windows" klavišas), savo Anti-šešėlius Ir jų 11 klavišus su multimedijos funkcijos Galite mėgautis sklandaus ir nepertraukiamo žaidimų sesijų.

Jūsų kabelis yra pintas , Todėl stiprumo ir patvarumo savo Branduolio klaviatūros yra apsaugotos.

Jungikliai mechaninė

Mechaninės klaviatūros yra pagrįstas atskiros technologijos , todėl visiškai vienetinio impulso patirtimi, tokiu būdu didinti našumą žaidimų ar rašymo patirtį, palyginti su kitomis klaviatūros.

Konfigūracija

Spartieji klaviatūros klavišai yra mūsų geriausias ally su Branduolio, nes niekas Jai reikia papildomos programinės įrangos, turi būti sukonfigūruotas.Visi Branduolio apšvietimo galimybes, taip pat makrokomandas, gali būti konfigūruojamas naudojant paprastą klavišų derinį.

Žymos: žaidimo mini pc, darbalaukio rožinė, klaviatūros mechan, softwar, belaidė klaviatūra, pirštinės vertus lėlių, huananzhi x99, paramos pc žaidimų, teclados mecanicos, pelės mygtukai rgb

Sąsajos Tipas USB
Klaviatūros Tipas Klaviatūra su Outemu raudona mechaniniai jungikliai
Matmenys 445,4x22,5x133,5mm
Stilius STANDARTAS
Prekės Pavadinimas krom
Suderinamumas Langai 7 / 8 / 8.1 / 10
Išdėstymas Ispanų
Jungtis Paauksuoti USB
Svoris 1.230 ± 5 G
Kabelio Ilgis 180 cm, apipinti
Modelio Numeris NXKROMKRNL
Privalumai Lengvas ir didelio patvarumo dizainas
Išmokas (2) Užrakinti "Windows" klavišas
Raktai (2) Iš viso
Raktai daugiaformačių
Nauda (3) Kurti makrokomandas on-the-fly/anti-šešėlius funkcija
Tipas Laidiniu

Parašyti atsiliepimą

Mechaninė klaviatūra PC žaidimų KROM Branduolio QWERTY (su

Mechaninė klaviatūra PC žaidimų KROM Branduolio QWERTY (su "–"), makrokomandos on-the-fly, anti-šešėlius, RGB su 9 poveikį, jokios programinės įrangos, USB

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų