AZGIANT Magnetinio Dyzelinas Degalų bako Dangtelį Aksesuaras jeep Dodge RAM 1500 SUNKVEŽIMIŲ 2500 3500 (2013-2018 m.)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.90

€4.11

-5 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

✔ APSAUGA - Tai RAM dyzelinas degalų bako dangtelį sustoja, purvą, vandenį ir kitus šiukšles iš savo degalų baką ir sutaupyti jums brangus variklio remontas ✔ PATOGUMUI - Naujas pakelta rankena dizainas leidžia lengviau pašalinti ir įdėti atgal, palyginti su kitomis bžūp dizaino ✔ PUIKIAI TINKA - yra 2 Dydžių, O-Žiedai, todėl jūs galite pasirinkti dydį, kuris geriausiai tinka jūsų sunkvežimis, geriau nei raudona plastiko dangtelį ✔ MAGNETINIO - Stiprus permenant neodimio magnetas turi bžūp sunkvežimiais, o jus užpildyti ✔ LIFETIME WARRANTY - Jei turite kokių nors problemų, mes pakeisti dangtelis su jokių rūpesčių, kad su pasitikėjimu, kaip ir daugelis kitų

Nori Apsaugoti savo Gervė?

Į RoninFactory Erzina Aliuminio Dyzelinas Degalų bako Dangtelį buvo su jumis galvoje.

Poilsio užtikrinti, kad pridedant prie jūsų sunkvežimis bus padėti išlaikyti griežtas elementai iš vis į savo degalų baką.

Bžūp ateina su 2 šiek tiek skirtingo dydžio guminių sandarinimo žiedai (benzinas suderinamas), įsitikinkite, ar jis tinka jūsų modeliui puikiai.

Stiprus retųjų žemių magnetas ant nugaros yra ten jūsų patogumui.Kai pildymo, tiesiog ištraukite dangtelį ir klijuoti jį į reversas jūsų degalų durelių vyrių.

Naujo dizaino rankena rankena leidžia lengvai paimti net jei esate dėvėti storas pirštines.

SRX CTS Sedanas Elektriniai galiniai Durų Hidraulinio Siurblio Surinkimas yra integruota, ne profesinių ar nepatyrusiems nėra atvira, patvirtinkite arba pirkti konsultavimas prieš perkant, ačiū!

Ungrinded Velenas : sunku ardyti ir surinkti senas asamblėjoje, kai pirkėjas gauna produktą, šlifuoti dydis veleno dėl motorinių pats.

Šlifavimo Velenas: Šlifavimo Velenas buvo suteikta vežimo metu.Pirkėjai gali išnarstyti senas asamblėjos pakeisti variklį, kai jie gauna produktą.Sunku ardyti ir surinkti.

Integracija: Mes turime gaminami pusgaminiai.Mums tik reikia išnarstyti du varžtus iš senų asamblėjos variklio ir pakeisti juos su mūsų integruotus produktus (pusgaminiai). (Ne profesinės ar techninės priežiūros augalai gali tai padaryti.)

SRX elektriniai galiniai durų hidraulinio siurblio variklio CTS durų siurbimo hidraulinio siurblio variklio SRX CTS Sedanas siurblio variklis durų siurbimo problema, kaip naudoti laiką didėja, durų siurbimo problemos paprastai atsiranda.

Šios problemos priežastys

1. Durų siurbimo ir nuotėkio

2. Durų nuskendo

3. Senėjimo žalą, durų siurbimo variklis.

Atjungus baterija, ryšio yra aiškus duris ir čiulpia informacija, saugoma kompiuteryje, įskaitant kaltės informaciją.

Tačiau, po tam tikro laiko, kompiuteris bus įrašyti neįprastos veiklos, blogos durų siurbimo, pavyzdžiui, senėjimo žalą, durų siurbimo variklis, padidinti darbo srovės variklis, perkaisti variklis ir kitus gedimus.

Kompiuteris nesugeba apsaugoti duris nuo mamos.Apskritai, šis gedimas gali būti remontuojamos, pakeičiant duris siurbimo variklis be oro nuotėkio ir durų nuskendo.

Žymos: azgiant variklis, daiva beisbolo kepuraitę, dodg ram, dodge ram 1500 priedai kanada, suportas dodge 1500, dodg ram 1500, dodge ram 6500 dyzelinas, 1999 m. dodge ram 1500 lova padengti, 1500w hub variklis, kablys priekabai

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Dydis colių
Galia W
Prekės Pavadinimas AZGIANT
Prekės Svoris 0.05kg
Specialios Funkcijos no
Medžiagos Tipas Metalo

Parašyti atsiliepimą

AZGIANT Magnetinio Dyzelinas Degalų bako Dangtelį Aksesuaras jeep Dodge RAM 1500 SUNKVEŽIMIŲ 2500 3500 (2013-2018 m.)

AZGIANT Magnetinio Dyzelinas Degalų bako Dangtelį Aksesuaras jeep Dodge RAM 1500 SUNKVEŽIMIŲ 2500 3500 (2013-2018 m.)

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų