3 IN 1 USB Skaitmeninis Mikroskopas Microscopio Zoom didinamasis stiklas su OTG Funkcija Mikroskop LED Didinamojo Stiklo 1000X su Stovu

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€11.58

€22.27

-48 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

3 IN 1 USB Skaitmeninis Mikroskopas Microscopio Zoom didinamasis stiklas su OTG Funkcija Mikroskop LED Didinamojo Stiklo 1000X su Stovu

Šis 3-in-1 USB skaitmeninis mikroskopas leidžia pamatyti mažiausios detalės aukštos rezoliucijos tiesiai savo kompiuterio ekrane.Tai tinka pramonės kontrolės, elektroniniai prietaisai apžiūros, odos tyrimas, tekstilės tikrinimo, papuošalai tikrinimo rinkiniai/monetų tikrinimo, spausdinimo patikrinimo ir pan.

Savybės:

1000X didinimo, puikiai galite pamatyti mažiausios detalės. 0,3 M ar 2MP CMOS jutiklis puikiai tinka didelės raiškos vaizdai iš savo egzempliorių.

Mikroskopo gali būti prijungtas prie jūsų kompiuterio arba mobilaus telefono per USB, micro USB, arba tipo c, patogu naudoti OTG "Android" įrenginį, planšetinio kompiuterio, "Windows", "Mac", nereikia papildomų adapterių.(Ne remti iphone)

Built-in 8 LED žibintai ir ryškumas yra reguliuojamas(rato kabelis).Reguliuojama 360° kampu, metalo stovas yra puikus hands-free ir multi-kampas stebėjimo.

Aukštos kokybės 3 1. skaitmeninis mikroskopas, kurį galite naudoti snap HD nuotraukas ir fiksuoti Vaizdo.Leidžia pamatyti net smulkiausias detales.

Tinka pramonės kontrolės, kompiuterių dalys, tikrinimo, mokslo mokymo priemonė, vabzdžių/augalų/oda/odos tyrimas, tekstilės tikrinimo, juvelyriniai dirbiniai patikrinimą, monetų kolekcijas tikrinimo, spausdinimo patikrinimo ir pan.

Techniniai duomenys:

Pixel: 0.3 MP / 2MP (Pasirinktinai)

Spalva: Juoda / Tamsiai Pilka (Pasirinktinai)

Medžiaga: ABS

Vaizdo Jutiklis: HD Color CMOS Jutiklis

Valdytojas: Didelės Spartos DSP

Veikimo Sistema: Android 4.2 ar naujesnė/Pergalių/Mac

Paramos Jungtis: "Micro USB" / TIPAS-C / USB

Židinio Nuotolis: Rankinis Fokusavimas nuo 3mm iki 40mm

Snap Shot: Programinės ir Aparatinės įrangos

Rezoliucija: 1920x1080, 640 x 480

Vaizdo Formatas: AVI

Snap Shot Formatas: JEPG

Didinimo Santykis: 50X-1000X

Židinio Nuotolis: 3mm - 40mm (Rankiniu būdu)

Šviesos Šaltinis: 8pcs Baltos Šviesos LED (su valdikliu USB kabelis)

LED Apšvietimas Apimtis: 0 - 30000LUX

Ryškumo Reguliavimas: Rankinis Reguliavimas

Maitinimas: USB DC 5V

PC Sąsaja: USB 2.0

USB kabelio Ilgis: 1,5 m

Frame Rate: 25f/s Pagal 600 LUX Ryškumas

Prekės Dydis: 113 * 33 * 33mm / 4.4 * 1.3 * 1.3 į

Prekės Svoris: 158g / 5.6 oz

Pakuotės Dydis: 16.2 * 12 * 4.7 cm / 6.4 * 4.7 * 1.9 į

Pakuotės Svoris: 240g / 8.5 oz

Įspėjimai:

1. Nereikia ardyti produkto, kad elektrostatiniai pertraukos tikslumo chip.

2. Nepamirškite liaukis dėžutėje po naudojimo, kitaip dulkių bus lengva gauti.

3. Nelieskite objektyvo išvengti paviršiaus įbrėžimų ir dulkių.

Paketų Sąrašo:

1 * Mikroskopą

1 * Metalo Trikojo

1 * Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Elektrenutritonas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: "mac" elektroninių mikroskopų, rotek mikroskopu 1000x, pramonės elektroninių mikroskopų, pigūs mikroskopu elektronikos remontas, pramonės skaitmeninį usb mikroskopą, elektronų microscop, microscop už lydmetalis, 1500x skaitmeninis mikroskopas usb, kamera microscop, mikroskopo ir 1000x

Modelio Numeris Mikroskopas
Prekės Pavadinimas KKMOON
Teorija Biologinis Mikroskopas
Didinimo Koeficientas 500X - 1500X
Savybės Aukštos Raiškos
Drawtube Monokuliariniai
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

3 IN 1 USB Skaitmeninis Mikroskopas Microscopio Zoom didinamasis stiklas su OTG Funkcija Mikroskop LED Didinamojo Stiklo 1000X su Stovu

3 IN 1 USB Skaitmeninis Mikroskopas Microscopio Zoom didinamasis stiklas su OTG Funkcija Mikroskop LED Didinamojo Stiklo 1000X su Stovu

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų