RL21-130 Maišyti Spalvas Dot apvalių formų Blizgučiai nagų dailės ir " PASIDARYK pats apdailos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€7.72

€8.13

-5 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sumaišykite Spalvas Dot apvalių formų Blizgučiai nagų dailės ir " PASIDARYK pats apdailos

-Prekių : Blizgučiai Blizgučiai

-Blizgučiai Forma : Apvali Dot Formų

-Blizgučiai Dydis: Sumaišykite dydis

-Blizgučiai Spalva : Kaip nuotraukose

( Pastaba: Dears, nuotrauka rodo spalvų poveikis negali būti visiškai atspindintis, prašome būti suprasti)

-Blizgučiai Pakavimo ir N. W. t : Abt. 50g/200g Patikimas Poliesteris Maišelyje ir kartono dėžutėje

-Mini.Tvarka : 1 lot = 1bag = 50g arba 1 lot = 1bag = 200g

Dears,jei jums reikia kitų gramų arba kitos spalvos,prašome leiskite mums žinoti, jūsų bet kokį prašymą ,beveik bet blizgučiai, jūs galite rasti iš mūsų bendrovės,mes suteikiame jums atsakyti per 24 valandas!

Produkto Nuotrauka:

Didmeninės Prekybos :

-Didelis blizgučiai užsakymo Pavyzdys : Galima, Mėginiai nemokamai, Pirkėjai yra atsakingas už išreikšti mokestis

-Didelis, kad MOQ: 3KGS (Galima sumaišyti visus blizgučiai spalvų ,formų ir dydžių)

Jūs gausite labai patraukli kaina už Didelį užsakymą.Kviečiame susisiekti su mumis.Galėtume sutikti, T/T,Western Union ,Paypal ir kt .Nagi ,cantact mus ,vieną minutę laiko, jums bus sutaupyti daug pinigų, ir rasti patenkinti tiekėjo .O(∩_∩)O~

Blizgučiai Taikymo :

Apie siuntą:

1. Paprastai nemokamas pristatymas mes bus siunčiami Kinija Paštu, Oro Paštu, Per 48 valandas (Ne apimti savaitgaliais ir švenčių dienomis), kai mokėjimas patvirtino .Genarally,prekių atvyks yourside apie 15-45 dienų .jei nenorite laukti,galite pasirinkti kitų laivybos kelią.Kartais,kai resons,gal prekės bus pristatytos ir atvykti jums šiek tiek vėlu.Linkime jums gali suprasti.Arba, jei jums reikia daugiau greitas pristatymas,tiesiog prašome susisiekti su mumis.Už visus pirkinius bent $100 ir daugiau vienu metu,užsakymas bus išsiųsti per greitai express nemokamai .

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra suderinta su jūsų nekilnojamojo adresą, prieš pateikiant užsakymą.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.Mokestis bus reikalaujama siųsti prekę atgal.

3 .Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Apie Grįžimą Policys:

Mes pasistengsime padaryti viską, siekiant patenkinti savo reikalavimą ir surpply geriausias paslaugas.Jei nesate patenkintas su užsakytas prekes,prašome grąžinti ją per tris darbo dienas.Jūs esate prašome atsakingas už prekių pristatymo, mokėjimo ir praradimą ir sugadinimą.(Mes negali būti atsakinga už abi)

Apie Atsiliepimą:

Dears ,mes bandome padaryti, 100% klientų pasitenkinimo,jei jums patinka mūsų produktus ,prašome palikti savo atsiliepimus, kitų vartotojų nuoroda.Jei nesate patenkintas mūsų daiktų, jūs turite,pls, suteikia mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti dis įdėti.Mes padarysime viską už jus,labai ačiū už jūsų paramą !

Žymos: lempos foto, 22 colių žiedas lempos, gelbėjimo paketų prižiūrėtojų raktinę, lempos žiedas, folija skirta panasonic, edc tiekėjas, folija skustuvas panasonic, lempa led žiedas, 18 colių žiedas, įvairios paskirties kišenės įrankis

Modelio Numeris RL21-130
Prekės Pavadinimas Bincon
Kiekis 1
Medžiaga pet
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
NET WT 50g/200g

Parašyti atsiliepimą

RL21-130 Maišyti Spalvas Dot apvalių formų Blizgučiai nagų dailės ir

RL21-130 Maišyti Spalvas Dot apvalių formų Blizgučiai nagų dailės ir " PASIDARYK pats apdailos

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų