C6 C8-C10, C12-C16-C20 B10 B12 B16 B18 B22 tiesiu kotu gręžimo griebtuvas, jungiantis lazdele frezavimo staklės lazdele, kaklaraištis, gręžimo griebtuvas, adapteris

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€4.58

€10.17

-54 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

HI, sveiki atvykę į E&Malūnas Parduotuvė

- Esame profesionalus gamintojas, plėtros ir gamybos frezavimo įrankiai. - Mes teikiame įvairias priemones skirtas jums .Jūs galite sekti mus, ir matyti daugiau. - Jūs turite laisvo pasirinkimo kolokacijos pasirinkti skirtingas specifikacijas ir kitus įrankius mūsų parduotuvėje jūs krepšelį ir jas sumokėti kartu.Mes atsiųsime produktų pasirinkote kaip paketas. - Priimti papildomą 3%~5% nuolaidą, kai jūs perkate 5 vienetų arba daugiau.

Specifikacija

Produkto pavadinimas: C6 C8-C10, C12-C16-C20, Jungiantis lazdele Prekės Pavadinimas: E&Malūnas Specifikacija: 1PCS - Tiesiu Kotu Prisijungimas lazdele Medžiaga: Aukštos kokybės plieno Taikoma priemonė: gręžimo griebtuvas vartojimo Sritis: bench drill, radialinės gręžimo, frezavimo staklės, gręžimo staklės, CNC apdirbimo centras, ir tt.

Dydžių lentelė

Rankinis matavimas gali turėti klaidų, prašome suprasti!

Savybės

Aukštos kokybės plieno, poliruoto produktų, lygaus paviršiaus, patvarus.Produktas gali būti vartojamas kartu su Gręžimo Griebtuvas, Įdiegti pjovimo frezavimo, Gręžimo karūnos ir medžio apdirbimo pjovimo parduodami mūsų parduotuvėje.

Mūsų parduotuvėje yra pramoninės automatinės gręžimo griebtuvai ir rankinis gręžimo griebtuvai pardavimo, galite eiti į parduotuvę, paklausti ir pirkti kartu!

Apie Laivybos

- Mes sumokėjo 80% pristatymo mokestis.Kartais, pristatymas nemokamas. - Proceso tvarka, po kurio laiko mokėjimas patvirtino, ir mes laivas per 3 darbo dienas. - Prekyba su užsieniu.Jei pasirinksite ekonomiškas logistikos, pristatymo laikas yra ilgesnis, o pakuotė yra lengva prarasti.Jei jums reikia šio produkto skubiai, prašome pasirinkti standartinį arba greitas pristatymas. - Rekomenduojama patikrinti, logistikos kiekvieną savaitę nuo pardavėjo laivų prekes.Jei logistikos informacija nebuvo naujinama ilgą laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir atsakyti jums kuo greičiau. - Jei negavote prekės per 90 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir atsakyti jums kuo greičiau.Mes nuoširdžiai tikimės, kad E&Malūnas priemonės gali patenkinti visus jūsų reikalavimus.Prašome mėgautis jūsų interneto prekybos.

ATSILIEPIMAI

- Po to kai jūs gaunate produktą ir jį naudoti, prašome aktyviai atsiliepimus, jūsų patirtis ir patarimai! - Jei esate nepatenkinti su prekėmis, mes galime priimti mainai ir grąžinamąsias išmokas arba susisiekite su mumis prieš ginčo prasideda ir aptarti sprendimas!Prašome sekti mus, jūs galite rasti mūsų parduotuvėje greičiau, kai jūs perkate kitą kartą!Tikimės, kad mūsų bendradarbiavimas.

DUK

Q : Kaip stebėti skubus pristatymas?A : Stebėti jį per šią nuorodą : ①www.17track.net ②global.cainiao.com Q: Kaip aš galiu išvengti papildomų užsakymą mokestis?A: Patikrinti su vietos DHL/TNT/UPS, kad kiek faktūros vertė yra nemokama užsakymą mokestis.Tada pasakykite mums, ir mes galime rašyti mažesnę kainą sąskaitoje faktūroje.Q: Kaip aš galiu padaryti daug, kad su šiek tiek mažesnę kainą?A: Jei jums reikia daug, kad jūs galite padaryti nemokamos tvarka.Tada pabandykite susisiekti su mumis ir aptarti detales.Jei turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, klientų aptarnavimo rasite ir atsakyti į jūsų klausimus per laiką.Pastaba: Visos gaminio nuotraukas parduotuvėje yra paimti iš realių prekių ir neleistinai naudoti nuotraukas griežtai draudžiama.

Žymos: b10 b12, lentelėje b12, b12, gręžimo griebtuvas b12 b16, B18, b18 tvirtinimo, stiklo sander, tiek gręžimo, didelis gręžimo, mt1 b10 adapteris

Prašymas Frezavimo Cutter
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris C6 C8-C10, C12-C16-C20 B10 B12 B16 B18 B22

Parašyti atsiliepimą

C6 C8-C10, C12-C16-C20 B10 B12 B16 B18 B22 tiesiu kotu gręžimo griebtuvas, jungiantis lazdele frezavimo staklės lazdele, kaklaraištis, gręžimo griebtuvas, adapteris

C6 C8-C10, C12-C16-C20 B10 B12 B16 B18 B22 tiesiu kotu gręžimo griebtuvas, jungiantis lazdele frezavimo staklės lazdele, kaklaraištis, gręžimo griebtuvas, adapteris

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų