512 GB Ora v1.65 Retropie Emuliacija Stotis SD Kortelė - Sega Saturn, PSP, N64, Naomi. Už ODROID XU4 20,000+ Pakrautų Žaidimai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Įžanga:

Pakrautas 512 GB micro SD kortelė ODROID XU4 retro žaidimo sistema.Prijunkite savo ODROID XU4 ir pradėti žaidimų!Naudoja Ora edition v. 1.65 ODROID-XU4 pagrindas, tai statyti, naudoja Retropie & Emuliacija Stotis.

Apima Sega Saturn, Sega Naomi, Sammy Atomiswave, Playstation & Dreamcast, tarp daugelio kitų, kaip išsamiai išvardyti žemiau.Aš net rankiniu būdu atnaujintos Temos aš įdiegta įtraukti meno kūrinius naujas sistemas; Naomi & Atomiswave.

32 Temos iš anksto įdiegtos yra: blueray_custom (numatytasis), bluesmooth, darkswitch, floyd", heychromey_custom, hurstybluetake2, HyperHarleyQuinn, HyperMK1, HyperTerryBogard, HyperXMen1, HyperXMen3, HyperXMen8, valdikliu, judėjimo, magazinemadness_custom, magazinemadness2, mariobrosiii, MarvelvsCapcomSweet, MegaManBlue, MetroidCool, MetroidSpin, NegativeColor, pacman, scv720_custom, Slick_Tech, SpaceInvadersNeon, StarFoxNeon, supersweet, sweeter_tinkerboard, TronNeon, whiteslide_custom, & ZeldaGreen.Pamatyti mano nuotraukas, kurios parodytos kelios tokios temos.

Daugiau nei 20.000 kokybės žaidimai, įskaitant savo žaidimą meno kūrinius ir gamelists į rom kataloge yra įdiegta.Žaidimai turi vaizdo snap peržiūras, 3D boxart, ir rato (antraštė) str.Custom švilpukai buvo pridėta prie retroarch viršutinio meniu visoms sistemoms.Už Arcade Žaidimai i.e.FBA ir MAME), žaidimas-konkrečių švilpukai buvo įtraukti į sistemą nuo pi Bezel Projektas ir buvo įjungta.Valdiklis kontroliuoja kiekvieno sistema turėjo kairę analog joystick leido, todėl jūs galite naudoti arba jis arba D-pad, paprastai pagrindinių judėjimo žaidimai.KODAI buvo įdiegti galima per retroarch meniu daugelį populiariausių sistemų.

Žemiau yra pateiktas išsamus kas yra įtraukta į šią įsigyti:

512 GB Sandisk Ultra microSDXC UHS-I "(10 klasė) micro SD kortelė, pakraunami ir paruoštas žaidimas (tik) SAVO ODROID XU4 setup (pastaba 512 GB "Samsung" micro sd " kortelė gali būti pateikta vietoj Sandisk priklausomai nuo mano rankų).Nr aparatūros yra įtrauktas, tik pakrautas sd kortelę.

Žaidimai turi vaizdo peržiūras, kad žaisti taip pat, kaip jūs slinkite žemyn per žaidimą sąrašą, kiekvienos sistemos.Nuostabus meniu fono temos pakrautas, kuris gali būti lengvai perėjo į viršų. 32 temos I pre-installed), kaip nurodyta aukščiau.Nuostabus paleisti vaizdo vaidina, o paleidimo sistemą (imis iš daugybės tie I ranka eiga).Gražus paprotys žaidimo paleidimo ekranai yra įjungta/įdiegta kiekvienai sistemai.Visi žaidimai leidžia taupyti žaidimas žaisti BET kurioje vietoje per žaidimą.Žaidimai gali būti įvardyti kaip "Favorites", tiesiog paspaudus Y mygtukas su žaidimo paryškintas meniu, kad jie gali būti lengvai rasti mėgstamą katalogą arba rūšiavimo sistema.Nuostabus "Custom Kolekcijos" jau yra setup.Arcade Mėgstamiausių rinkinius turi šimtus geriausių arkadiniai žaidimai (iš tūkstančių sistema).Custom specifinė švilpukai yra setup konsolės ir rankinės sistemas.Arcade žaidimai yra žaidimas-konkrečių švilpukai, kad lengvai gali būti išjungtas arba įjungtas per retroarch meniu.Kad tai tiesa, tiesiog per 1000 žaidimas konkrečių švilpukai įdiegta ir įjungta (configs pakrauti per rungtynes),,, nuostabus!!

Be pakartoja žaidimai.Aš per kiekvieną konsolę ir pasirūpino, kad ji turėjo viršų/best games pakrautas.Aš vertė kokybei, o ne kiekybei su šiuo statyti, tačiau vis dar tonų žaidimai.Naomi & Atomiswave žaidimai buvo išbandyti ir tik dirbti/žaisti žaidimai buvo įdiegti šie sistemos.Aš palikau per 1,5 GB laisvos vietos į sd kortelę galima įrašyti narių ir sklandų veikimą.Žemiau išvardyti žaidimus, kad jie būtų rodomi meniu (daug geriau, nei abėcėlės).

Šis mikro SD kortelę turi šias sistemas, ir aš sąrašą apytikslis žaidimo tikėtis žemiau:

Sistema - vid. # Įdiegti Žaidimai:

VISI - 20,000+ žaidimai!!

Sega Dreamcast - 161 žaidimai

Sony PlayStation 1 (psx) - 285 žaidimai

Sony PSP - 122 žaidimai

Sony PSP minis - 250 žaidimai

Atomiswave, Sammy - 15

Sega Naomi Arcade - 12

Neo-Geo - 142

ARCADE - 2872

Nintendo 64 - 303 žaidimai

Super Nintendo (SNES) - 778

SNES Hacks - 37 (poaplankį pagal SNES)

Super Famicom - 509

"Nintendo" (NE) - 851

NE Hacks - 643 (poaplankį pagal NE)

Famicom Disko Sistemos (FDS) - 137

Famicom - 375

Sega Saturn - 83

Sega CD - 37

Sega Genesis 32 x - 34

Sega Genesis - 781

Genesis Hacks - 191 (poaplankį pagal Genesis)

Megadrive Japonija - 192

Sega Master System - 333

SG-1000 - 72

SuperGrafx - 5

Žymos: amiibo kortelės, atveju, n64, droid h2, Atari, žaidimas sd, žaidimas n64, modulio odroid xu4, psp, amiibo, žaidimas sega

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Parašyti atsiliepimą

512 GB Ora v1.65 Retropie Emuliacija Stotis SD Kortelė - Sega Saturn, PSP, N64, Naomi. Už ODROID XU4 20,000+ Pakrautų Žaidimai

512 GB Ora v1.65 Retropie Emuliacija Stotis SD Kortelė - Sega Saturn, PSP, N64, Naomi. Už ODROID XU4 20,000+ Pakrautų Žaidimai

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų