Universalus TWS i7S laisvų Rankų įranga "Bluetooth" V 5.0 Stereo Sporto Ausinių Mini Belaidės Ausinės Su Mikrofonu "iPhone" Xiaomi "Huawei"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€4.11

€5.14

-20 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Funkcijos: 1. Klausytis dainų, teisingai, parama dainų ir skambučius, 2. Pažangi balso pranešimą, galia, porą, telefonas bus bass greitai, kai išsijungia; 3. Energijos talpa bus rodomas mobiliajame telefone, jūs galite pamatyti maitinimo būseną bet kuriuo metu, nereikia nerimauti dėl energijos, todėl, kad jūsų gyvenimas be rūpesčių; 4. Viena ar dvi jungtys, galima prijungti du mobiliuosius telefonus tuo pačiu metu 5. Po "Bluetooth" laisvų rankų įranga yra išjungtas, prisijungti prie mobiliojo telefono, ir tada įjunkite "Bluetooth" laisvų rankų įranga automatiškai prisijungti atgal į mobilųjį telefoną, kuriame yra patogiau; 6. Smart suderinamumas: palaiko visų "Bluetooth" mobiliojo ryšio telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, dainuoti, QQ, muzika, filmai ir kt. 7. Pokalbio metu yra apie 2-3 valandas 8. muzikos laiko apie 1,5-2 valandų, 9. Budėjimo laikas apie 120 val.

Žymos: bem "bluetooth" ausinių, oficialus xiaomi, sl tws ausinių, i7 telefono, "bluetooth" headphon, i9 i7s tws, Belaidžio, earphon, ios ausinių, e7s tws belaidės ausinės

Jautrumas 32dBdB
Sertifikavimo NĖRA
Komunikacijos Belaidžio
Su Mikrofonu Taip
Modelis 2 i7s "bluetooth" ausinės
Valdymo Mygtukas Taip
Jungtys NĖRA
Modelis 4 belaidžių ausinių
Stilius Ausis
Vocalism Principas Dinamiškas
Modelis 3 "Bluetooth" ausinės
Yra bevielis Taip
7 modelis "Bluetooth" ausinės
Kodekai Apt-X
8 modelis "bluetooth" ausinės
Garso Valdymas No
Modelis 1 "Bluetooth" Ausinės
6 pavyzdys i7S TWS
Modelio Numeris i7S TWS
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Paramos PROGRAMĄ No
5 pavyzdys bevielės ausinės
Funkcija Sportas
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparumas 32ΩΩ
Atsparus vandeniui No
Parama Atminties Kortelės No
Linijos Ilgis Nonem
Prekės Pavadinimas SAP Hibridas

Parašyti atsiliepimą

Universalus TWS i7S laisvų Rankų įranga

Universalus TWS i7S laisvų Rankų įranga "Bluetooth" V 5.0 Stereo Sporto Ausinių Mini Belaidės Ausinės Su Mikrofonu "iPhone" Xiaomi "Huawei"

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų