158cm subjektas silikono smart meilės, sekso lėlės, imitavimo metalo skeletas vyrų masturbacija prietaisas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gerbiami pirkėjui:

Tai yra aukštos kokybės lėlės.Ne pigus Pripučiamos lėlės.

Sekso lėlės gali suteikti jums su visais pačiu džiaugsmus, kad jūsų sutuoktinis ar partneris gali pasiūlyti jums savo miegamajame.Yra laikai, kai jūsų sutuoktinis ar partneris yra ne visada prieinami, kai norite, kad veiksmų miegamajame.Taigi, geriausias sprendimas yra jį turėti su Silikono Kompanionas.

1. lėlės importuotų saugos TPE medžiagos gamybos, nes charakteristikos pati medžiaga, gali būti dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos išsaugojimo ir kitas aplinkybes, kad sukelti žalą ir įtrūkimų.Kai judančios lėlės turi turėti kamieno, o ne tiesiogiai traukti galūnių ir galvos.

2. kūdikių lėlės gali būti nemokamai sulenkti ir išlaikyti įvairių laikysena, bet ne ilgai laikyti lenkimo arba susukti narę, nėra taikoma atkurti pakuočių vis dar reikia saugoti valstybės, dažnas veikla ar ilgai lenkimo bus deformacijų, kūno ar paviršius plastiko Kokybės plyšimas.

3. lėlės liejimas liejimo, į koloidų paviršius bus šiek tiek ženklais ar nuotraukas, produktas bus fabriko ženklai ir sub-horizontalios linijos, perdirbti, bet ne 100% šalinimo pėdsakų.Tuo pačiu metu, lėlės, sąnarių, nes veiklos dizaino, gali būti nedideli ženklai, yra normalus reiškinys, neturi įtakos įprastam naudojimui.

4. lėlės kūno padėties skyles, pelėsių siūlės, vietos baudą ženklai yra proceso dalis, yra neišvengiamas, o ne kokybės problema.

5. dėl asmeninės higienos, geriausias lėlės skirtos asmeniniam naudojimui, o naudojant priekyje ir gale, švari, kiek tai įmanoma, naudoti prezervatyvus naudoti.

Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą, jei turite nestandartiniu reikalavimus.Gali būti pritaikytas 1, sodinti 2, stovi 3, protingas šildymo 4, pažangaus voice 5, AI pažangios balso 6, vienoje vietoje vokalo 7, daugiau vokalo 8, nagų 9, obuolio 10, šukuosena 11, aukštis.

Žymos: nanoblock, makšties, ailijia lėlės, sekso žaislas, silikono sekso lėlės kalba, lytis dols vyras, seksualus galva lėlės, atgimti, meilės lėlės lėlės, blit lėlė vyras

Minios Suaugusiųjų
Medžiagų kokybė TPE Silikonas
kilmės vieta cn
Kūno Dydis 158cm
Produkto pavadinimas subjektas silikono lėlės
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas HELLOSKY
Medžiaga TPE Silikonas
Krovinių skaičius S061
Ar yra, ar nėra tepalo Taip
Modelio Numeris S061
Valdymo Tipas automatinis, rankinis
Elemento Tipas Sekso Lėlės
Nepadori Nuotrauka No
spalva Kūnas

Parašyti atsiliepimą

158cm subjektas silikono smart meilės, sekso lėlės, imitavimo metalo skeletas vyrų masturbacija prietaisas

158cm subjektas silikono smart meilės, sekso lėlės, imitavimo metalo skeletas vyrų masturbacija prietaisas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų