Naujai Vyrai Atgaivinti Maitina Tonas Iki Grietinėlė Tingus Makiažo Gražus Artefaktas 50g Šviesina Odos Toną

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€2.87

€4.49

-36 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Naujai Vyrai Atgaivinti Maitina Tonas Iki Grietinėlė Tingus Makiažo Gražus Artefaktas 50g Šviesina Odos Toną Aprašymas: Aprašymas :

1. Išplėstinė tonas-up stipriklis, skaistina odos tonas, žinoma, ir iš karto

2. Šis Kremas skaistina jūsų odos tonas akimirksniu, tuo pačiu sumažinant smulkių linijų atsiradimo ir poras.Antioksidantas-turtinga formulė suteikia išskirtinį drėkina, palikdamas odą sklandžiai ir sveikas visą dieną.

Savybės:

1. Gamtos skaidrus apimtis - Ji priduria, drėgmės ir yra išreiškiamas gamtos balinimo odos tonas.Tai Ne lipni tekstūros taikyti ne tik veido, bet taip pat niekam naudojimas

2. Multi-funkcinis kremas - Su ja, ji apima poras ir raudonis ant veido be patamsėjimą.Balinimo odos, paslepia poras, drėkina ir alyvos kontrolės, galite išreikšti ne tik gamta pažvelgti į odos priežiūros etapas, bet ir makiažas atrodo.

3. Palaikyti 24 val. - Taikyti BB Kremas dosniai ant veido ir kaklo, po jūsų dienos odos rutinos.Pakartotinai tepkite taip dažnai, kaip reikia.Brightened oda išlieka 24 valandas naktį, ir dieną.Jis drėkina odą, pavyzdžiui, drėgnas kremas taip pat.

4. Visų tipų odai - Švęsti savo tikrojo grožio ir šviežių jaunatviškas švytėjimas su atgaivinti maitinimu BB kremas, kuris veikia su sausa, riebi, spuogai linkusi, kartu ir jautrios odos tipų ir tonus.

5. Mišinys toli dėmės - BB kremas tonuoti drėkintuvai dėmės balzamas leidžia puikiai priderinti ir sukurti tonus iš balniškumas vidutinio padengimo, trynimas išvaizdą randai, spuogų, tamsius ratilus ir smulkias raukšleles.

Techniniai duomenys:

Tinka odos tipas: visi odos tipai

Grynasis kiekis: 50g

Kosmetinis poveikis: sutraukti poras, šviesina odos toną, makiažo

Sudėtis: ženšenio ekstraktas, hidrolizuotas perlas, betaine

Komplektą Sudaro: 1 x Tonas Iki Grietinėlės

Žymos: slime sraigė, vitaminas d3, vitaminas e, mėgaukitės odos, odos, odos minkštas, 12 gleives, kremas sraigė, atgaivinti, australija lanolinas

Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
Dydis M

Parašyti atsiliepimą

Naujai Vyrai Atgaivinti Maitina Tonas Iki Grietinėlė Tingus Makiažo Gražus Artefaktas 50g Šviesina Odos Toną

Naujai Vyrai Atgaivinti Maitina Tonas Iki Grietinėlė Tingus Makiažo Gražus Artefaktas 50g Šviesina Odos Toną

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų