Pritemdomi LED, COB paviršinės Montuotės Downlight 5W/7W/9W/12W/15W/18W/24W/30W/36W AC85-265V Lubų Vietoje Šviesos Namų Dekoro

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€4.18

€4.50

-7 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Modle: Pritemdomi LED, COB lubų downlight /LED Žemyn Šviesos Galia: 5W 9W 7W 12W 15W 18W 24W 30W 36W Spalva: Šiltai Balta(3000K); Natūralus baltas (4000K),Šaltai Balta (6000K) Įėjimo Įtampa: AC110V/220V Šviesos Intensyvumas: 100 (LM)/W Spindulio Kampas: 45degrees Kūno Medžiaga:Tekinimo aliuminio korpuso spalva:Kepta balta korpuso+juodas radiatoriaus LED darbinė temperatūra: -25°C - +65°C, Ilgas tarnavimo laikas siekia iki 50 000 val Puikus šviesos efektyvumas Patvirtintas:CE/RoHS 2 metų nemokamai replacemen

Savybės:

1. Nėra blykstės, nėra ultravioletinių spindulių, žalias ir ekologiškas.

2. Su vienodą šviesos, puikus šviesos vietoje ir minkštas apšvietimas

3. Mažos galios, mažos galios sąnaudos, atėmus šilumos kiekį, taupyti energiją, daugiau nei 95 proc., palyginti su tradicinės kaitrinės.

4. Spindulio kampas reguliuojamas

5. Paprastai darbo trukmė iki 50000 val.

6. Naudojimas: pagrindinis naudoti buityje, prekybos centruose,parodų, viešbučių, restoranų, galinės sienelės ir kitų patalpų apšvietimas.

7. Garantija: 2 metai

PASTABOS: 1. Laivybos, Atkreipkite dėmesį, mes skelbiame visą vertę sąskaitoje faktūroje. 2. Už Užsakymą Akcizų ar Mokesčių, Mes neatsakome už bet kokią Užsakymą Muito ar Importo Mokesčius.

Skelbimas: Gerbiami Draugas,kokybės LED produktas yra labai svarbus,palyginti su kitais parduotuvė atidžiai apie kokybę, išsamiai,kaip antai šilumos išsklaidymo,LED lustai,taip, kad jokių problemų, jūsų būsimas verslas.kai kurie produktai negali žinoti, kokybė, kai tik per 2-3 mėnesius,bet po šio laikotarpiai,greito šviesos srauto nusidėvėjimas,šviesos

mirgėjimo,rūdžių,šviesos vietoje ir pan.Nesakau, kad kaina yra brangesni nei kitose parduotuvėse,jūs perkate geriausias kokybės produktus,galite naudoti keletą metų,tačiau nusipirkti blogos kokybės produktų,tik keletą mėnesių ir atneš jums daugiau rūpesčių ir prarasti pinigus į savo verslą ir ateitį.

Mes Golden Ocean buvo primygtinai siūlo aukščiausios kokybės produktus savo klientams,mes užsiima geriausios kokybės produktais visoje rinkoje ir visame pasaulyje.

mokėjimo

1. Mes priimame alipay", vakarų sąjunga, TT.Visų pagrindinių kredito kortele per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo.

2. Mokėjimas turi būti per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite mokėjimo iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

vežimas

1. Pasaulio laivybos Kinija paštu, HongKong post, EMS, DHL, "FEDEX" ir kt.

2. Visi daiktai bus išsiunčiami per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

3. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Mes tik laivas patvirtino adresu, kurį jūs nurodėte.

4. Tarptautinės laivybos poreikius sudėtinga laivybos procesą (pavyzdžiui, abiejų šalių muitinės, tranzito vietą ir pan.), taip pat turės įtakos daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygų, todėl gali prireikti daugiau laiko gauti savo maišą.

5. Jei neturite mokėjimo 30 dienų nuo gavimo jūsų siunta, prašome susisiekti su mumis.Mes bus stebėti prekes, su jumis per 24 valandas.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Wrranty&Grąžinimo politika

1.2 metų gamyklos garantija dėl nekokybiškų daiktų (įskaitant prekių pažeidimų, ir (ar) piktnaudžiavimo, gavęs).Areštas yra 6 mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos.Be to, pasakykite mums, ką yra defektas ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Klientų aptarnavimas

1. Gavę siuntinį, prašome atidaryti ją patikrinti prieš pasirašant.

2. Jei jis sugadintas, prašome užklausą "žala", iš pašto ar Pasiuntinių paslaugomis.

3. Mūsų projektas yra tiesiogiai iš gamintojo, be tarpininkų, didelis žymėjimo, todėl mes galime teikti aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą.

4. Dauguma jūsų laiškų ir žinučių darbuotojai, atsakymas per 24 valandas.

atsiliepimai

1. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų vienintelis tikslas.

2. Prašome susisiekti su mumis iš karto, jei nesate patenkintas, prašome nusipirkti.Mes padarysime viską, kad geriau jus aptarnauti.

3. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite mums palikti teigiamą komentarą ir išsamios pardavėjo reitingus, jei ji jums patinka.

Žymos: angel pagalvė, diodo led, cob, vaizdingas tapetai, Šviestuvo Miegamasis, COB, Vietoje, senoviniai lubų lempa, led varžtas, led siena, alavo lubų šviesos

Maitinimo Šaltinis AC
Sertifikavimo UL
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kūno Spalva Balta
Įtampa 90-260V
Yra Pritemdomi Taip
Garantija 2
Medžiaga Aliuminio
Galios Tolerancija 1%
Šviesos Šaltinis led

Parašyti atsiliepimą

Pritemdomi LED, COB paviršinės Montuotės Downlight 5W/7W/9W/12W/15W/18W/24W/30W/36W AC85-265V Lubų Vietoje Šviesos Namų Dekoro

Pritemdomi LED, COB paviršinės Montuotės Downlight 5W/7W/9W/12W/15W/18W/24W/30W/36W AC85-265V Lubų Vietoje Šviesos Namų Dekoro

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų