Vietoje Pradurkite Adata Siuvinėjimo Rinkinys Amatų Įrankių Rinkinys su 100 Spalvų Siūlai "PASIDARYK pats" Siuvimo ir Kryželiu Projekto Geriausios Kainos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€14.20

€20.01

-29 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pradurkite Adata Siuvinėjimo Rinkinys Amatų Įrankių Rinkinys su 100 Spalvų Siūlai "PASIDARYK pats" Siuvimo ir Kryželiu Projekto Geriausią Kainą Aprašymas:

Savybės:

1. Ergonomiškas Siuvinėjimo Pradurkite Adata: punch adata yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir minkšta rankena, ergonomiškas dizainas.Yra neslidus kilimėlis dizaino, suteikia patogi rankena.

2. Puikus Siuvinėjimas Starter Kit: siuvinėjimas pen rinkinys ateina su 100 x siuvinėjimo siūlai, 2 x siuvinėjimo punch adatos, 3 x pleistrai, 9 x didelių akių, adatos ir pan.

3. Lengva Naudoti: Šis smūgis adatų rinkinys bus padaryti viską, ką reikia užbaigti bet kokį projektą, susiuvimas, kaip greitai, kaip jei buvo piešimas!

4. Įvairių dydžių: Trijų tipų mažosios, vidutinės ir didelės adatos yra keičiamos.Tai labai patogu reguliuoti ilgį pieštuko galiuką su adata rankena.

5. Paskirtis: Puikiai tinka kryželiu, visi menai ir amatai, "PASIDARYK pats" amatų, rankų darbo siuvinėjimas, dovanų, Jis gali būti naudojamas užmušti " laiką ir sumažinti stresą.

Skelbimas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Komplektą Sudaro:

1 x Pradurkite Adata Siuvinėjimo Rinkinys

Žymos: silikono mezgimo adatos set, kokett mezgimo adatos set, pasakų mezgimo adatos set, tvarkyti mezgimo adatos set, ponis mezgimo adatos set, knite adatų rinkinys, sokks mezgimo adatos set, mezgimo virbalai nustatyti cubik, mezgimo needls rinkinys, tatting adatų rinkinys

Naudoti Mezgimo
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Tipas Siuvimo siūlai
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Frequeback

Parašyti atsiliepimą

Vietoje Pradurkite Adata Siuvinėjimo Rinkinys Amatų Įrankių Rinkinys su 100 Spalvų Siūlai

Vietoje Pradurkite Adata Siuvinėjimo Rinkinys Amatų Įrankių Rinkinys su 100 Spalvų Siūlai "PASIDARYK pats" Siuvimo ir Kryželiu Projekto Geriausios Kainos

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų