KEMEI 4 1 Daugiafunkcinis Profesija Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Įkraunama Plaukų Clipper Razor Skustuvas Barzda Žoliapjovės KM-500

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€20.22

€32.09

-36 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

KEMEI 4 1 Daugiafunkcinis Profesija Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Įkraunama Plaukų Clipper Razor Skustuvas Barzda Žoliapjovės

Specifikacija: Produktas: pakraunama skustuvas Modelis:KM-500 Įėjimo Įtampa: AC 100-240V 50Hz Energijos Suvartojimas: 5W Krovimo laikas: 2 H Galia scource: Elektros įkrovimo Valymas: Valyti su šepečiu Medžiaga: ABS Įpakavimas: užklijuoti mažmeninė pakuotė

Paketų sąrašo: Mašina*1 Adapteris*1 Plaukų žoliapjovės galvute*1 Nosį žoliapjovės galvute*1 Skustuvo galvutės*1 Ribinė šukos*4 Aparato išlaikymu*1 Šukos*1 Teptukas*1 Rankinis*1 Base*1

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas .

1.Užsakymai tvarkomi laiku po apmokėjimo, yra patikrintas .

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

3.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik .

4. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5.Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6.Mes nesame atsakingi už bet svarbu, muitus, mokesčius ir rinkliavas.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės Tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas .Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome siųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Rimtas pirkėjas tik!Prašome užsakymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Išimčių nėra!

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime visą savo laimėjęs pasiūlymas-suma , Gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Elektrenutritonas.lt.Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerus atsiliepimus ir penkių žvaigždučių mums jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.

3. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti,ir bus išbandyti savo geriausia išspręsti problemas.

4. Parašykite mums elektroniniu paštu, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą .

KEMEI yra gerai žinau, prekės iš Kinijos, ir visi kemei prekes mūsų parduotuvėje yra 100% autentiška, ir mes jau turime leidimą, laišką iš KEMEI ELECTRIC APPLIANCE CO.,LTD .Jūs galite pasitikėti mūsų produktų kokybę.

Žymos: nara, daugiafunkcinis greitai barzda, skustuvas, kemei, km 2026, vyrams žoliapjovės, clipper plaukų kemei, 606 guolis, daugiafunkcis žoliapjovės, clipper

tondeuse cheveux professionnelle tondeuse kemei
Įkrovimo Laikas 2 valandos
Valymas nuplaukite su šepetėliu
Galia 3W, šukuosena mašina
Naudojant laikas 2
Medžiaga ABS+Plienas
Savybės 4 in 1 Daugiafunkcinis Profesija Elektriniai Plaukų Žoliapjovės
Maitinimo Tipas Įkrovimo
spalva Juoda
Dydis(Kištukas standartinis) Euro plug, hairclipper
Prekės Pavadinimas kemei
Įtampa 220-240V
Modelio Numeris kemei 500
Dydis 16cm*3.5cm
Elemento Tipas Plaukų Žoliapjovės
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce

Parašyti atsiliepimą

KEMEI 4 1 Daugiafunkcinis Profesija Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Įkraunama Plaukų Clipper Razor Skustuvas Barzda Žoliapjovės KM-500

KEMEI 4 1 Daugiafunkcinis Profesija Elektriniai Plaukų Žoliapjovės Įkraunama Plaukų Clipper Razor Skustuvas Barzda Žoliapjovės KM-500

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų