Įkrovimo Kabelis, Doko Stotis Garmin Forerunner 745 Įkroviklis Dokas Maitinimo Adapteris Įkrovimo Stovas Laikiklis Smart Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€5.43

€9.87

-44 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kulka Taškų: 1、Platus Suderinamumas: Ši įkroviklis dokas tinka Garmin forerunner 745, Garmin Venu Sq ir kiti laikrodžiai.

2、Patvarus ir aukščiausios Kokybės: Šis įkroviklis yra suprojektuoti su smulkiai meistriškai aliuminio ir pirmos klasės nulio įrodymas.Šis aliuminio įkroviklis, laikiklis yra daug tvirtesnes nei plastiko įkroviklis, neslystantis padas ant dugno užtikrina didelę paviršiaus danga.Priėmė stora ryšio dizaino, kad yra reti rinkoje, kuri padeda išlaikyti įkroviklis vieta patikimas, apmokėjimo, Lenktos formos suteikia aukštos atgal parama, siekiant užtikrinti savo sumanaus žiūrėti imamas patogiau.

3、Greitas Įkrovimas: Jūs galite prisijungti su maitinimo adapteris, automobilinis adapteris, maitinimo bankas, nešiojamąjį kompiuterį ir pan., tie, apmokėjimo būdą, gali pateikti aukšto efektyvumo ir didelio stabilumo įkrovimo patirtis jums.Taip pat nustatyta, greitas ir stabilus įkrovimo greitis.

4、Saugus Įkrovimas: Šis įkrovimo kabelis, doko yra Įtampos Reguliatorius ir PTC Viduje, siekiant apsaugoti jūsų prietaisas yra pažeistas nuo viršsrovių, kai prijungtas prie maitinimo šaltinio.Ir tai yra daugiau įtampos ir nuo srovės apsauga, kurios bus apsaugoti jūsų žiūrėti iš pažeista, kai baterija įkraunama.

5、Kompaktiškas ir Lengvas: Šis įkroviklis dokas yra lengva nešiotis, kai jūs einate.Kompaktiškas ir lengvas dizainas yra patogus, keliautojams ir verslo vartotojams.Pastaba: Prašome už savo smartwatch prieš baterija senka.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Įkroviklis Dock for Garmin forerunner 745

Spalva: kosmoso pilka, sidabro

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: apie 73*72*55mm/2.87*2.83*2.17 į

Svoris: apie 133g

Taikytinos modeliai: Garmin forerunner 745, Garmin Venu Kv., už fenix6

Pakavimo Sąrašas:

1*Kroviklio Komplektas

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: pirštinės žiemos moterys, edge 810 mount, rec mount, corea amazfit pvp, garmin mount, xiaomi mi a2 už dviratį, 245 garmin, garmin, garmin forerunner 745, charg stotis

Kilmės KN(Kilmės)
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kalbos lietuvių
Prekės Pavadinimas Rondaful
Suderinamumas Kita
Funkcija Tiesioginis Pranešimas
Tipas Įkrovikliai

Parašyti atsiliepimą

Įkrovimo Kabelis, Doko Stotis Garmin Forerunner 745 Įkroviklis Dokas Maitinimo Adapteris Įkrovimo Stovas Laikiklis Smart Priedai

Įkrovimo Kabelis, Doko Stotis Garmin Forerunner 745 Įkroviklis Dokas Maitinimo Adapteris Įkrovimo Stovas Laikiklis Smart Priedai

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų