LED Testeris 0-320V Išėjimo Apšvietimas LED TV Testeris Daugiafunkcinis, Su Šviesa, foninis Apšvietimas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€14.86

€17.28

-14 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

0-320V Išėjimo LED TV Testeris LED Juostelės, Bandymu Įrankį, su Srovės ir Įtampos Rodyti Visiems LED Taikymo

Prašome atidžiai apsvarstyti jūsų užsakymą.Mes ne pateikti techninę paramą .

Aprašymas:

Daugiafunkcis reguliuojamas LED lemputė karoliukai paslaugų testeriai yra bandymų ir techninės priežiūros įranga LED šviesos karoliukai.

Specialiai sukurta daugumai elektronikos entuziastai.Šviesos karoliukai išspręsti rasti surinkimo metu nešviečia lemputė nereiškia, kad visą problemą.

Galite greitai nustatyti problemas, kad šviesos karoliukai yra.Kuris veiksmingai pagerinti priežiūros efektyvumo ir įrašyti techninės priežiūros metu, sumažinti netiesioginės darbo sąnaudos.

Savybės:

1. Išėjimo įtampa Reguliuojama, išėjimo srovė.

2. Reguliuojamas ryškumas karoliukai šviesos.

3. Aptinkami Medalionai dauguma.

4. Du didelio tikslumo duomenų nuskaitymo skaitiklių, didelio tikslumo.

5. Prisitaikanti bandymo Automatinis šviesos karoliukai / įtampos grupė lempa.

6. Balso instrukcijos, elektros lemputės, be matome ir padidinti efektyvumą.

7. Elektros izoliacija saugus, palieskite vieną galą išėjimo galia ne žmonės. (Pastaba: nelieskite teigiamas ir neigiamas poliai tuo pačiu metu),

8. Virvė gali būti prieinama apie 100 skirtingų rūšių žibintai, lempos plokštės, šviesos valdyba.

9. specializacijos, profesionalios kokybės, patikimi.

10.Operacija yra labai paprasta ir patogu, pen raudona ir juoda pen derinti plokštę arba šviesos karoliukai gali nustatyti teigiamas ir neigiamas žibintai, normalioje šviesoje karoliukai.

Parametrai: Input Voltage: AC85V-265V Išėjimo Įtampa: 0-320V Išėjimo Srovė: 0-35mA Dydis: app.14x8x4cm/5.51x3.15x1.57in(ilgis x plotis x aukštis)

Naudojimas: Tinka visiems serijos dydžių ir lygiagrečiai LED šviesos indikatoriais vieno maitinimo plokštės tikrinimo ir techninės priežiūros.Nuoseklusis ir lygiagretusis hibridinės linijos gali būti aptikta.

Pakavimo Sąrašas:

1*LED testeris

1*bandymų veda

Sąlyginio Mokėjimo 1 visos išmokos turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą. 2 pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.Laivybos ir perduoti tarptautinės oro paštu su sekimo numeriu yra mūsų pageidaujamą siuntimo metodą.Taip pat galiu pasiūlyti ir kitų kurjerių , jei jums reikia gauti greitai, galite susisiekti su manimi mokėti papildomai pašto išlaidos .Sekimo Numerį bus išsiųsta jums e-paštu, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.Jei negaunate Sekimo Numerį, elektroninio pašto per 7 darbo dienas, patvirtinantį, kad sumokėtas, prašome patikrinti savo šlamšto aplanką ir tada susisiekite su mumis.Laivybos Metodas, pristatymo laikas, Pašto Standartinio normaliojo oro paštu 7-22 dienomis JAV, Australija, Naujoji Zelandija, Kanada 10-28 dienomis, jungtinėje KARALYSTĖJE, Pietų Afrikos, Europos, Pietų Amerikos Nemokamas pristatymas Greitis po 3-7 reikalas dienas, Prašome patvirtinkite, mokestis su manimi, prieš perkant Grąžinimo Politika: Mes teikiame nemokama 30 DIENŲ GARANTIJA šiam straipsniui.Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.Prašome atkreipti Dėmesį: Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos.Turėtų grįžta būti reikalaujama: 1 Žingsnis Susisiekite su mumis elektroniniu pranešimų centro 2 Žingsnis Suteikti kuo daugiau informacijos apie problemą, turite 3 Žingsnis Leidimą grįžti prekės bus išduodami 4 Žingsnis Grąžinti elementą, dėl kurio buvo sutarta keistis arba grąžinti Visas grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.Atsiliepimų & Susisiekite su manimi, Jei turite specialių nurodymų savo užsakymą tokių kaip lašas laivybos instrukcijos ir dovana užsakymą, susisiekite su mumis ir mes džiaugiamės galėdami padėti !Jei turite bet kokių klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: oficialus xiaomi, užduotis žibintai, arduino pro, srovės testeris, 3 xaomi, lempa led, led bandymo, smart tv, led, le šviesos

Įrankio Tipas
Prekės Pavadinimas HIDORAJIN
Pakuotė
Įtampa
Tipas
Tikslas
Modelio Numeris

Parašyti atsiliepimą

LED Testeris 0-320V Išėjimo Apšvietimas LED TV Testeris Daugiafunkcinis, Su Šviesa, foninis Apšvietimas

LED Testeris 0-320V Išėjimo Apšvietimas LED TV Testeris Daugiafunkcinis, Su Šviesa, foninis Apšvietimas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų