Dirbtinių Gėlių Vainikas Bijūnas Vainikas 16 colių Durų Pavasario Turas Vainikas Už Durų Šalis Atostogų Vestuvių Namų Dekoro Dovana

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€12.75

€18.48

-31 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dirbtinių Gėlių Vainikas Bijūnas Vainikas 16 colių Durų Pavasario Turas Vainikas Už Durų Šalis Atostogų Vestuvių Namų Dekoro Dovana

Savybės: (DEKORATYVINIS BIJŪNAS VAINIKAS) Šį pavasarį gėlių vainikas pagamintas iš dirbtinės bijūnas,rožė, bijūnas, lapų ir hydrangea gėlės, kurios apima tiek priekyje ir gale, kirčiuotas su ruda patvarus šakelių vynmedžių, kurie apima bazė gėlių vainikas, kad nesenstantis sezoninio namų dekoro.

(MUTLIFUNCTIONAL DEKORO) Vainikas gali būti naudojamas tiek patalpose ir lauke, todėl yra universalus, dekoravimo aksesuaras.Pakabinti virš jūsų židinys, padėkite jį ant jūsų durų, arba ant gyvenamojo kambario sienos.Šis vainikas atneš maloni atmosfera ištisus metus.

(NĖRA privalomi techninės PRIEŽIŪROS darbai) 16 colių skersmens didelis vainikas, Jokių hassles su adata išvalyti ar techninės priežiūros nereikia.Dirbtinių Gėlių Vainikas apima ultravioletinių spindulių apsaugą, siekiant išvengti išblukimo ir atrodys labai už metus į priekį!Geriausia durų vainikas.

(DIRBTINIAIS BIJŪNŲ ŽIEDŲ GALVUTĖS), pink gėlių žydėjimas, gausus šilko lapai, wispy žiedai, Rankų darbo, dėl tvirtas, patvarus vynuogių vainikas bazę.Daro puikus Valentino Diena Vainikas, Pavasario Vainikas, ir Velykų Vainikas su rožinės spalvos.

Spalvinga ir subtilus didelis vainikas,Pliušinis pastelinių žiedlapiai yra derinamas trapumą mišinys ir subtilus pumpurai ir lapai.Žydėjimas ir palikti sujungtos ant kaimiškas susipynusių šakelių.

Gyvenimas-kaip žiedų ir lapų dirbtinės vainikas,Šilko vainikais, gaminami iš sintetinių medžiagų, ir yra gerai suprojektuoti ir pagaminti taip, kad galima visą gyvenimą, kaip į

išvaizda.Koordinuoja su Sumaišyti Bijūnas Puošmena

Mišrus Bijūnas Vainikas koordinates, puikiai su Sumaišyti rose Puošmena.Tiek paryškinti gražus bijūnų žydėjimas su diakritiniais ženklais iš vytelių, uogos ir žalumynai.

Specifikacija: Šis tvirtas durų vainikas praturtins jūsų namų dekoro visą sezoną ilgas.Papuošti jūsų durų dekoras šiandien spalvingas, nuoširdus įrašas su šio išskirtinio vainikas

spalvos:rožinė,žalia

Medžiagos:Šilko gėlių, rotango žiedas

Dydis:Didelis gėlių skersmuo 8CM, mažas gėlių skersmuo apie 3-5CM,išorinis skersmuo yra apie 38-40CM, ir vidinis skersmuo yra apie 20CM.Pakuotės Turinys:

1 * Dirbtinės bijūnas gėlių vainikas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Elektrenutritonas.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Elektrenutritonas.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

Žymos: durų vainikas, baltas vainikas pavasario, mažų pumpurų arbata, flamingo gobelenas, pavasario papuošalų stick, veido tatto, Hiacintas, gėlių pumpurai, pavasario papuošalų įkvėpimo, gėlės brides

Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Medžiaga Šilko gėlių, rotango žiedas
Proga naujieji metai
Tipas Dirbtinių Gėlių Vainikas Bijūnas
Produkto Tipas Durų Šalis Atostogų Vestuvių Namų Dekoro Dovana Dirbtinių Gėlių
Dydis Large flower diameter 8CM,small flower diameter about 3-5CM,The outer
Produkto pavadinimas Dirbtinių gėlių Vainikas Bijūnas Vainikas 16 colių Durų Pavasario Turas Vainikas
Modelio Numeris Dirbtinių gėlių Vainikas Bijūnas Vainikas 16 colių Durų Pavasario Turas Vainikas
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Gėlė
Gėlių Stilius Gėlių Galvos

Parašyti atsiliepimą

Dirbtinių Gėlių Vainikas Bijūnas Vainikas 16 colių Durų Pavasario Turas Vainikas Už Durų Šalis Atostogų Vestuvių Namų Dekoro Dovana

Dirbtinių Gėlių Vainikas Bijūnas Vainikas 16 colių Durų Pavasario Turas Vainikas Už Durų Šalis Atostogų Vestuvių Namų Dekoro Dovana

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų