1sets 5M 10M Vario Viela, LED String žibintai Atostogų apšvietimo Pasakų Girlianda + LED maitinimo šaltinis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€6.45

€7.33

-12 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės 100% Brand New Apšviesta Lemputės Spalva: Šiltai balta/ Balta/ Mėlyna/ žalia/ Raudona/ Geltona/ Violetinė/ Rožinė LED kiekis: 50 vnt / 100 vnt Įėjimo įtampa: AC110-240V Kištukas standartinis: JAV / EU Plug Styginių Šviesos ilgis: Apie 5m/10m Paprastai šios paskirties: Kalėdų eglutė arba Helovinas Iluminatorstwem, Vitrina, arba Langas rodo, Restoranų ar Barų Dekoracijas, Namo ar Sodo Dekoracijos, Vestuvių, Gimtadienio ar vakarėlio Iluminatorstwem ir kt.Lengvai gali būti pakabintos, kreivas, arba prisukamas prie bet kokio paviršiaus, leidžiant daugiau diegimo lankstumą, pakuotę Įeina:

1pcs * LED String Light+ 1pcs LED maitinimo šaltinis

Vežimas

1] Straipsnių bus išsiųsti per 2-3 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

Prekės bus patikrintas prieš pristatymas.

[2] siunčia Hongkong Post arba China Post, jei prekės svoris mažesnis 2kg.

[3] Straipsnių bus išsiųsti užsakymą adresą, prašome patvirtinti, kad jūs pristatymo adresą rungtynes, kad adresas

[4] Jei negavote jūsų siunta per galiojimo datos , prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakymo per 24 valandas.

[5], Pristatymo būdus:

Grąžinimas Ir Garantijos

2 metų gamintojo limitedWarranty dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus elementus blogo veikimo ar fiziškai pažeisti pirkėjas).

Už prekes su problema-per 7 dienas po gavimo, jums siųsti juos atgal nemokamai remonto, keitimo ar grąžinimo(visiškai arba iš dalies, atsižvelgiant į skirtingą situaciją).Už prekes su problema po 1 mėnesius nuo jūsų prašymo gavimo, jums siųsti juos atgal nemokamai remontas.

Remonto, keitimo, visa grąžinamoji išmoka, mes padengs siuntimas iš naujo mokestis, Laivybos kaina yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Atsiliepimai: Ji bus labai dėkingi, jei jūs mums malonę, kad mus palieka teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai esate patenkinti mūsų prekių kokybę ir mūsų paslaugos.Jei yra kažkas, jūs nesate patenkintas, įskaitant prekių kokybę, ar mūsų paslaugas, prašome nedvejodami man pasakyti, bet kuriuo metu, mes stengiamės išspręsti problemas.Jūsų pasiūlymą, ir jūsų supratimas yra labai dėkingi!Mes stengiamės pagerinti mūsų prekių kokybę ir mūsų paslaugos nuolat, geriau jus aptarnauti.Labai ačiū už jūsų paramą!

Žymos: violetine garliava plug, girlianda orchidėja plug, girlianda saulės plug, lemputė string, akumuliatoriaus led eilutė, garliava gatvė, camry prijunkite laidus, girlianda klevo lapų plug, dekoro led, girlianda led

Maitinimo Šaltinis AC
Atsparus vandeniui Taip
Elemento Tipas Karoliukai
Įtampa 110-240V
Prekės Pavadinimas JOYPJLIT
Formos "PASIDARYK pats"
Kištuko Tipas ES Plug

Parašyti atsiliepimą

1sets 5M 10M Vario Viela, LED String žibintai Atostogų apšvietimo Pasakų Girlianda + LED maitinimo šaltinis

1sets 5M 10M Vario Viela, LED String žibintai Atostogų apšvietimo Pasakų Girlianda + LED maitinimo šaltinis

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų