100 Vnt Kalėdų Vakarėlį Neon Glowstick Light Stick Vaikai Juokinga Glow Stick Žaislai Švyti Tamsoje Liuminescencinės Apyrankę Žaislas Vaikams

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€8.88

€10.97

-19 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

100% Brand new ir aukštos kokybės

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Kiekvieną užsakymą, taip pat apima 100 tiesi jungtis, todėl galite sujungti galus kartu, kad apyrankės, halo ir karoliai.

Šių švyti lazdos yra gamyklą šviežios ir tinkamumo laikas 2 metai.

Tai yra labai smagu liepos 4-osios, Stovykla Priežasčių, Partija Pasisako, Fundraisers , Vestuvėms, uždirbti Pinigus, Užgavėnės , Kempingas, Vakarėlius, Klubus, Vestuves, uždirbti Pinigus, Barai ir visiems pramoginiams tikslams.

Kai jie pradeda žėrintis, švyti stick apyrankės truks jūsų visą naktį.Jie bus švyti super šviesus 3 - 5 valandas.Tada jie pradės išnyks, bet gali ir toliau išmeta kai šviesos iki 12 valandų.

Viduje švyti erkių apyrankės yra dviejų cheminių medžiagų, kurios skleidžia šviesą arba švyti, kai jie yra sumaišyti kartu.Viduje švyti erkių apyrankės yra plonas stiklinis vamzdelis, kai jums sulenkti pirmą kartą, turite nutraukti vidinį stiklinis vamzdelis.

Šis mišiniai dviejų cheminių medžiagų kartu.Tiesiog purtyti jį ir presto, jis pradeda žėrintis tarsi magija.Jie nėra radioaktyviųjų ir jie yra nedegi.

Beveik niekada išlaužti, bet jei jie tai padarys, cheminių medžiagų, viduje gali būti nuplauti odą ir drabužius su įprasta muilu arba plovikliu.

Tinka helovinas, naujųjų metų išvakarės, bažnyčia/mokyklos fundraisers, vonia žaislai tots, pobūviai, vestuvės, baras mitzvahs.

Ateina su jungtimis, todėl jūs galite kablys baigiasi kartu, kad apyrankės ir karoliai, arba daugiau stiliaus.

Pastaba: Mes nesiūlome spalvų pasirinkimas.Savo užsakymą bus išsiųsta spalvų atsitiktinai.

100vnt Kelių Spalvų Karšto Glow Stick Šviesos Apyrankė

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Elektrenutritonas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Elektrenutritonas.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: naujovė neon sienos žiburiai, neonas led lempa viešbutyje, Glow stick, drrsses vaikai, švyti žiedas, švyti tamsoje necklac, švyti tamsoje key chain, led žiedo studija, les miserables autorius, dark soul

Savybės Švyti tamsoje
švyti tamsoje dažų Šviesos Stick
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas JOCESTYLE
Įspėjimas Nevalgo
Plastiko Tipas ABS
Lytis Unisex
švyti apyrankę vaikams švyti tamsoje apyrankė
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Šviesos lazdelės
Švyti Lazdos glowstick led
švyti tamsoje lazdos Švyti tamsoje
Amžius 8-11 Metų
neon lazdos vaikams, žaislai
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

100 Vnt Kalėdų Vakarėlį Neon Glowstick Light Stick Vaikai Juokinga Glow Stick Žaislai Švyti Tamsoje Liuminescencinės Apyrankę Žaislas Vaikams

100 Vnt Kalėdų Vakarėlį Neon Glowstick Light Stick Vaikai Juokinga Glow Stick Žaislai Švyti Tamsoje Liuminescencinės Apyrankę Žaislas Vaikams

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų