Xiaomi mijia Youpin Pelės Mygtukai Ąžuolo Medienos tekstūros Vandeniui Medžiaga Kompiuterio, Nešiojamojo kompiuterio Stalas Bloknotas Office Žaidimų Anti-slip Mouse-pad"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€5.32

€6.56

-18 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės:

- Pagaminti iš natūralaus ąžuolo medienos medžiagos, padas yra puikūs ir praktinis meno kūrinius " per multi-layer procesą.

- Atsparumas vandeniui, anti grūdų, ir lengvai valoma.

- Sklandžiai ir patogiai, liečiant jausti tiksliai opeartion naudojimo metu.

- 180 laipsnių lankstymo pritarė, patvaresni.

- Ateina su consant temperatūros funkcija, trinkelėmis bus temperally išlaikyti jūsų kūno temperatūra, po to švelniai paliesti.

- S/M/L, trijų neprivaloma dydžių žaidimų, biuro ir tyrimas.

Pastaba:

1. Prekės spalva gali rodyti šiek tiek aberacijas dėl skirtingų fotografavimo šviesos ir ekrano.

2. Duomenų išbandyti, gal egzistuoja skirtumas dėl skirtingų interpretacijų.

Paketų sąrašo:

1 * Mijia Pelės Mygtukai

*Atidarius pakuotę, prašome suristi pelės padin priešinga kryptimi, pakuotės, ir tada skleistis sklandžiai jį iš įprasto naudojimo .

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti nedidelis skirtumas dėl rankinis matavimas.

3. Tai Xiaomi ekologinės grandinės produktas [ Nėra jokių Xiaomi LOGOTIPAS ], ačiū už jūsų supratimą!

300C aukštos temperatūros kepimo,tvariai kvepalų į gyvenimą.

Kvapais ir atmintimi, visada turi savo istoriją, kurie sako, kad ne per gyvenimą turi kvepalų visur, aeriform tačiau leisti asmeniui atmintį giliai.Pelės padas karbido sluoksnis per virš 300 aukštos temperatūros kepimo, tegul kvepalų medienos.Šviesos aromatas atpalaiduoja jav ir mažina nuovargį.Kiekvienas prisilietimas, kuris leis jums atodūsis, kad gyvenimas gali būti toks išsamus.

Vienas žingsnis arčiau,Jis jaučiasi minkštesnė.

Kepimo esant aukštai temperatūrai keičia woodiness iš kamštienos, išlaikydama specialių ląstelių struktūrą.Oro gali likti.Carbonized dalelių buvo kruopščiai padengtas paviršius pelės mygtukai per smulkūs šlifavimo procesas.Kad kamštienos lengvesni ir švelnesni.

Pratęsti dar kartą,Atleiskite įkvėpimas dar kartą.

SŪNUS ĄŽUOLAS Carbonized Gamtinės Kamštienos Pelės Mygtukai yra 12.5% ilgiau, nei ankstesnės kartos.Ji gali aprėpti darbalaukio ir sutalpinti daugiau daiktų.Pelės padas suteikia daugiau įkvėpimo. * Pirmtakas reiškia didelį dydį SŪNUS ĄŽUOLAS gamtinės kamštienos pelės mygtukai.

Balansas paliesti ir operacijos,Kiekvieną skaidrę yra tiksliai ir sklandžiai.

Tamsiai pelės kilimėliai gali padidinti absorbcijos šviesą skirtingus bangų ilgius, taip sumažinant trukdžius pelės linijiniai atspindys.Rungtynės su minkšto paviršiaus koksuojant, taip pat jausmą medienos slopinimas, todėl, kad operacija yra daugiau ranka rankon.Žaidimas, šaudymo tikslumas yra geresnis, piešimo, dizaino detales, yra manipuliuojama darbo, taip, kad jūsų operacija gali būti tiksliai perdavė.

Gamtos pastovi temperatūra,Užrakinti temperatūrą savo rankomis.

Gamtinės kamštienos carbonized pelės padas ne tik carbonized kvepalų ir glotnumą, tačiau taip pat išlaiko tvirtą termostatiniai galimybė iš gamtinės kamštienos.Tiesiog palieskite jį lengvai, ir pelės mygtukai bus užrakinti savo kūno temperatūrą, išlaikyti darbalaukio temperatūra atitinka jūsų odos.

Lengva organizuoti,apsaugos nuo užsiteršimo ir hidroizoliacijos yra geriau nei kiti.

Į carbonized kamštienos yra stabilios fizinės ir cheminės savybės, išlaikant ląstelių struktūrą iš kamštienos.Sklandžiai atsparumas dilimui, taršos atsparumas, atsparumas vandeniui ir aliejui ir rūgšties pasipriešinimo nei grynas cork yra stipresnis.Kasdien dėmes, naftos dėmes, bendrą priežiūrą, ąžuolo gamtinės kamštienos carbonized pelės mygtukai gali būti lengvai sprendžiamas.Naftos atsparumas/Mirkymas atsparumas/atsparumą/Lengva valdyti.

Susidūrimo gamtos ir technologijų derinys,technologijų ir gyvenimą.

SŪNUS ĄŽUOLAS reikalauja, naudojant natūralaus ĄŽUOLO žievė iš Portugalijos, rinkti daugybę sveiko spygliuočių per devynerių metų ciklą.Kepti aukštoje temperatūroje ir žemės spaudimą, neapdorotų kamštienos yra lengva ir minkšta.Europos sąjungos mokslo ir technologijų ir gyvenimas, gamtos su amatų susidūrimo, atlikti kamštienos begalinės galimybės.

180 Kampu sulenkti nepertraukti,Tegul natūralus aromatas lydės jus ilgą laiką.

Ar 180 Kampu, gali būti sulankstyti pusiau arba visiškai riesta, tiesiog įdėti pelės mygtukai priešinga kryptimi atvirkštinio slėgis gali atsigauti.Per patentuota technologija,SŪNUS ĄŽUOLAS priduria, medvilnės lenkimo atspariu sluoksniu, korkas paviršiaus medžiagos, kuri ne tik išlaiko kvepalų koksuojant, bet taip pat gali pasiekti nuolatinio lankstymo.

Žymos: oficialus xiaomi, juoda kilimėlis, stalas mat vyrai, pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, asus nešiojamas žaidimų, stalas kilimėlis, lqs žaidimų pelės, žaidimo pelės, r medienos

Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Modelio Numeris xiaomi xianger pelės mygtukai
Medžiaga Guma
Kilmės KN(Kilmės)
Produktų Statusas Sandėlyje

Parašyti atsiliepimą

Xiaomi mijia Youpin Pelės Mygtukai Ąžuolo Medienos tekstūros Vandeniui Medžiaga Kompiuterio, Nešiojamojo kompiuterio Stalas Bloknotas Office Žaidimų Anti-slip Mouse-pad

Xiaomi mijia Youpin Pelės Mygtukai Ąžuolo Medienos tekstūros Vandeniui Medžiaga Kompiuterio, Nešiojamojo kompiuterio Stalas Bloknotas Office Žaidimų Anti-slip Mouse-pad"

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų