Dviračių Butelis Narve Su Padangų Šaukštas Kalnų Keliu, Sulankstomas Dviratis Narve Jojimo Įranga Dalykėlių Dviračių Gerti Vandens Butelių Stovas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€6.72

€8.19

-17 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kulka Taškų:

1、Kokybės Medžiaga: PA66 inžinerijos plastiko, atsparūs karščiui ir moldable, nėra lengva prarasti formą, naudojant UV aukšto blizgesio šviesos filmas-be vandens ženklų, spalva-greitai.

2、Patogu Naudoti: Su įmontuota padangų šaukštas įrankis, kaip ilgai, kaip jis spaudžiamas iš sluoksnio butelio narve, padangų šaukštas pasirodo.

3、Daugiafunkcinis: stačiakampio grūdėta plotas padangų šaukštas gali būti naudojamas kaip failą, kai užpildyti vidinis vamzdis.

4、Butelio Laikiklį Įrašą: Į butelio dugne narve turi butelio laikiklį įrašą, kuris lengvai tvirtinasi burną vandens butelį.Jums nereikia jaudintis dėl vandens butelis buvo numestas į žygį.

5、Posvyrio kampą: yra posvyrio kampą ant butelio dėžę, kuri veikia prieš virdulys ir neleidžia virdulys iš popping per žirgais.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dviračių Butelis Narve

Medžiaga: gimtoji PA66 inžinerijos plastiko

Dydis: apie 143*83*65mm/5.62*3.26*2.55 į

Spalva: juoda, raudona, žalia žalia, juoda, oranžinė, mėlyna pilka

Savybės: Su padangų šaukštas, pagaminti iš PA66 medžiaga, atsparus korozijai, stiprus atsparumas spaudimui, stiprus plastiškumą.

Pakavimo Sąrašas:

1*butelis narve

2*padangų šaukštas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: mount abu kalnų, stovyklos dalykėlių, didelis maišas kalnų, zte dalykėlių, plytelių dalykėlių, aukso dalykėlių, sinajaus kalno kalnų, matinis atveju kalnų, vyrų kalnų krepšys, kūno dalykėlių

Modelio Numeris dviračių butelis narve
Pavadinimas
Svoris (g) Kita
Medžiaga gimtoji PA66 inžinerijos plastiko
Prekės Pavadinimas LACYIE

Parašyti atsiliepimą

Dviračių Butelis Narve Su Padangų Šaukštas Kalnų Keliu, Sulankstomas Dviratis Narve Jojimo Įranga Dalykėlių Dviračių Gerti Vandens Butelių Stovas

Dviračių Butelis Narve Su Padangų Šaukštas Kalnų Keliu, Sulankstomas Dviratis Narve Jojimo Įranga Dalykėlių Dviračių Gerti Vandens Butelių Stovas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų