Automobilio Galinio vaizdo Atvirkštinio vaizdo Kameros RCA & Pradinį Ekraną Suderinama Mazda 3 Mazda3 Hečbekas BM BN 2016 2017 2018

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€18.11

€21.31

-15 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prodcut informacija :

( Prašome patikrinti, ar jūsų automobilio galiniai licese plokštė šviesos padengti arba originalą skylės dydis ar tas pats kaip ir vaizdo kameros dydis,

Gal šiek tiek skiriasi Atskirų Šalių )

Automobilių stovėjimo aikštelė galinio vaizdo camea Už Mazda 3 Mazda3 Hečbekas BM BN 2014 2015 2016 2017 2018

galinio vaizdo kamera bus išsiųsti su automobilių stovėjimo aikštelė linijos kaip numatytuosius,jei jums nereikia, prašome pastabą apie jūsų užsakymą.

* Dirbti Kartu Su Mazda3 Originalių Automobilių Ekranas, Ne Tinka Mazda 3 Sedanas (BM BN)

Vaizdo Jutiklis:

600L Color CCD

Signalo Sistema:

NTSC/PAL Sistema ( NTSC s e nd kaip numatytasis)

Rezoliucija:

600 TV linijų (Patobulintas) 728*582/728*512 Pikselių

Min.Apšvietimas:

1.0 Lux

Naktinis Matymas

TAIP

Video Išėjimas:

RCA, 1.0 Vpp composite video 75ohms

Darbinė Įtampa:

12V DC

Darbo Aplinka:

Nuo -30 °C~ +60 °C, Rh 95% Maks.

Energijos Suvartojimas:

130mA

Aktyvioji Galia:

Kaip 1W

Atsparus Vandeniui Klasė:

IP67 (Apsaugotas nuo dulkių patekimo į vidų ir poveikis panardinimo mažiau kaip 1 metro gylyje.)

Specialios Funkcijos:

Automatinis Baltos spalvos Blance, AGC, foninio Apšvietimo Kompensavimas.

Pakuotė:

1x Automobilio galinio vaizdo kamera

1x bendrojo naudojimo instrukcijoje.

1x originalus rca kabelis

Vielos kabelis kaip toliau (6m AV laidas kaip numatytasis)

Belaidžio ryšio kabelis:

600Line CCD nekilnojamojo įsigaliojančio

Produktų kokybės sertifikavimo

Apie mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos laikas: 1 .VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8.jei jums skubiai reikia savo daiktus,Prašome pasirinkti, DHL ,EMS ,Fedex,TNT,arba Aramex ir kt.apie Garantija 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Elektrenutritonas.lt!Susisiekite su mumis, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus .Mes atsakysime per 1 darbo dieną ar mažiau.

It 's mūsų garbė suteikti puikų aptarnavimą, už jus, ačiū jums!Grąžinimo politika, Kas Atsitiks, Jei aš turiu Problemą?

Jei turite sugedusį ar sugadintą daiktą ar dėl kokių nors priežasčių gauti tai, kas atrodo neteisinga prekes, prašome susisiekti su mumis kalbasi masažas ar el. paštu ir paaiškinti jūsų problema.Mes atsakysime per 1 visą darbo dieną.Aš galiu gauti savo pinigus atgal ?

Tikrai.jei norite grįžti elementą, virš priežastis, arba bet kuriuo kitu metų laiku per 14 dienų nuo prekės gautos, mes siūlome visą grąžinamosios išmokos jus, kai prekė yra siunčiami atgal su originalioje pakuotėje.Kaip apie grįžimą, laivybos mokestis ?

Prašome žinoti, kad pirkėjas bus atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis, ačiū už jūsų prašome suprasti .Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: Mazda 6, Mazda 3, atgal į viršų fotoaparato automatinio belaidžio ryšio funkcija, sėdimos vietos mazda 3 ekranas, mazda 3 2017 juoda, logotipas mazda3 "europa 2020", tiesioginių mazda 3, "chrome" q3, logotipas mazda 3 bm, axela bm

Jutiklis 600L CCD
Medžiagos Tipas ABS
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Ilgis Vaizdo Kabelis 6M
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Naktinis Matymas Taip
Prekės Pavadinimas wskyfook
Sandėlyje Taip
Kilmės KN(Kilmės)
TV sistema(PAL/NTSC) NTSC defalt
Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
Dydis pagal prekių nuotraukos
Pagalbinė Linija Taip
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Inventorius Taip

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Galinio vaizdo Atvirkštinio vaizdo Kameros RCA & Pradinį Ekraną Suderinama Mazda 3 Mazda3 Hečbekas BM BN 2016 2017 2018

Automobilio Galinio vaizdo Atvirkštinio vaizdo Kameros RCA & Pradinį Ekraną Suderinama Mazda 3 Mazda3 Hečbekas BM BN 2016 2017 2018

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų