SmartSonic Žodžiu Garsinės Elektros dantų šepetėlį Vandeniui Ultragarsinis Automatinio USB Įkrovimo su "Dupont" Vadovai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€7.48

€12.47

-40 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pirkėjas Rodyti

PRODUKTO APRAŠYMAS

◆Funkcija Sistema SmartSonic + Ryte Režimas Greitai valyti dantis, švieži kvėpavimas 2 minutes efektyvus valymas + 1 min balinimas.Naktinis Režimas Kruopščiai valyti dantis ir masažas jūsų dantenas 2 minutes clean + 30 sekundžių balinimo + 1minute dantenų priežiūra ◆3 Rūšių Stiprumas Ilgai paspauskite, norėdami jėgą, kai galia.Silpnas: žalia Vidutinis: mėlyna Stiprus: balta Režimo Jungiklis Trumpas paspauskite po įjunkite 3 sekundžių, 30 Sekundžių Priminimas Yra priminimo funkcija dažnio konversijos kas 30 sekundžių pagal bet režimais, ji gali jums priminti, atsižvelgti į kiekvieno erdvė jūsų burnos ertmėje. ◆Priminimas Pakeisti Plaštakoje Galvą Lemputė raudona ir mėlyna bus mirgėjimas pakaitomis, kad yra priminti jums, kad pakeisti plaštakoje galvą, kai naudojama apie 3 mėnesius. 3-Sekundės Virsta Išvengti dantų pasta nuo šokiravo ne. ◆Pastaba 1.IPX7 atsparus vandeniui, kūno prausiklis, nebijo nuotėkio, saugi ir patikima; 2.Nereikia stumti ji, kaip rankiniu būdu teptuku.Perkelti elektros dantų šepetėlį į skirtingas pozicijas, siekiant užtikrinti, kad dantų šepetėliu yra 2-3 sekundes.

PAKUOTĖ

1 elektrinis dantų šepetėlis rankena 1 elektrinis dantų šepetėlis vadovas 1 USB įkrovimo kabelis 1 kelionės langelį

APIE LAIVYBOS

1) tarptautinės laivybos labai priklauso nuo Pašto Tarnybos ir vietos papročius.Kartais,tai turbūt reikės ilgiau atvykti,ypač per atostogų sezoną. 2) Apskritai,visos prekės yra vežamos Elektrenutritonas.lt Standartinis Pristatymas, išskyrus skystus produktus.Jei pageidaujate EMS ar kitų operatyvus pristatymas paslauga,prašome užduoti mums citatos prieš jums pirkti. 3) Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų NĖRA įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies postas nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jūsų pirkti. 4) Jei gavote neteisingą,sugadintas,sugedęs,ar prekės nėra aprašyta,atkreipkite dėmesį, mums ne vieną kartą keitimo ar grąžinimo.

MŪSŲ PASLAUGOS

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikite mums Teigiamų Atsiliepimų ir 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, PRIEŠ jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. 3) Teikti Nemokamas Dovanas Ir Nuolaida, Jei Jūs praleisite Mūsų Produktus Į VK,Facebook,Twitter, YouTube,Pinterest,Instagram,iTao ir Kt.

Žymos: kroviklis sonicare, colgate elektros dantų šepetėlį kelionės atveju, žodžiu b smart 5, seago, elektriniai dantų šepetėlis, saego dantų šepetėlis, sonic "bluetooth" dantų šepetėlis, ežys sonic, galvos, dantų šepetėlis, jungtis dupont

NOMINALI ĮĖJIMO GALIA 5.0 W
Kiekis 1 dantų šepetėlį rankena ir 1 Vadovas ir 1 USB įkrovimo kabelis ir 1 kelionės langelį
Elemento Tipas Elektrinis Dantų Šepetėlis
spalva Drak pilka,Šviesiai pilka
Įtampa 100-240V
Prekių Kokybės Sertifikavimo UL
Medžiaga PP/PC/ABS/PP/DuPont Tynex
Atsparus vandeniui reitingas Dantų šepetėlis IPX5, Apmokestinimo Bazę, IPX7
Dažnis Reitingas 50HZ/60HZ
Vibracijos Dažnis 29400-35400 kartų/min
Prekės Pavadinimas SmartSonic
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Tipas Akustinių Bangų
Modelio Numeris T6(T6s)
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 26x26x223mm

Parašyti atsiliepimą

SmartSonic Žodžiu Garsinės Elektros dantų šepetėlį Vandeniui Ultragarsinis Automatinio USB Įkrovimo su

SmartSonic Žodžiu Garsinės Elektros dantų šepetėlį Vandeniui Ultragarsinis Automatinio USB Įkrovimo su "Dupont" Vadovai

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų