DOGGYZSTYLE naminių Gyvūnėlių Lovos, Sofos Kietas Patogus Katė, Šuo Lova, Pagalve Padas Sofa Kilimėlis Patalpų Šuniukas Mažas Vidutinis Didelis dydžių šunų lovos, pigūs

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

DOGGYZSTYLE naminių Gyvūnėlių Lovos, Sofos Kietas Patogus Katė, Šuo Lova, Pagalve Padas Sofa Kilimėlis Patalpų Šuniukas Mažas Vidutinis Didelis dydžių šunų lovos, pigūs

Nemokamas pristatymas!Didmeninė NAUJAS Mados Dizaino Minkštos Medvilnės šunelis Kojinės neleidžiančioms slysti 4pcs/rinkinys, 24 vnt. / partija = 6 rinkiniai / daug, Sumaišykite stilių JAV dolerių 8.69 /daug

vienetų / daug

Nemokamas Pristatymas Kietas KAUKOLĖS GALVĄ, Dryžuotas Dizainas Šuniukas Šuo Megztinis Megztas Nėrimo Žiemą Šiltas, pritaikytas drabužiai Palaidinukė Lašas Laivybos JAV dolerių 5.98 /vnt.

2014 naujas pet drabužiai, šunų striukė hoodies sportinę 4 metrų įdiegta Panda tinka pavasario, rudens ir žiemos paltai JAV$ 5.89 /vnt.

Atspindi Šviesą Funkcija Klasikinis šunelis krūtinės diržas Pavadėlio Veda nustatyti naminių Gyvūnėlių Apykaklės Traukos Virvė, 1.2 m US$ 3.99 /vnt.

Rudenį ir Žiemą Šunys Hoodie Dangomis, Spalvinga Juostele Vaivorykštė Braškių Šunų Drabužius, Fleece Striukė Outwear Pet Drabužiai, Drabužiai JAV dolerių 7.69 /vnt.

Karšto pardavimo Aukštos kokybės snaigės pet drabužiai žiemos šunų drabužių pet jumpsuits šuo paltai pet tiekimo Nemokamas pristatymas US$ 6.99 /vnt.

KARŠTO Spalvinga Tinklelis Pet Drabužiai Šunims, Žiemą Šilta Pet Jumpsuit keturkojo Šunų drabužius Hoodie Kailis Tirštėti Žiemos Žemyn Striukės US$ 9.99 /vnt.

Aukštos Kokybės Mados Glisten Lietpaltis Vandeniui Pet Drabužiai Gobtuvu Palto, Striukės Šunims Atspindi Šviesą Šunys Rainsuit S M L US$ 6.99 /vnt.

Aprašymas:

100% Brand new ir aukštos kokybės

Medžiaga: AUDINYS

Spalva:kaip parodyta paveikslėlyje

Supakuoti Įtraukta: 1pc pet lova

DYDIS išorinis skersmuo motina tinka svoris

S: 37x28x8cm 32x24x2.5 0.5-2kg M: 45x40x10cm 40x34x2.5 2-3.5 kg L: 54x46x10cm 51x45x2.5 3.5-8.5 kg

(pls leisti klaida ne 2 cm)

Pls patikrinkite dydį jūsų šuo prieš tai, kad,ačiū.Visi dydis yra matuojamas ranka,pls maloniai leisti 1-3 cm klaida.ačiū!

*Mes tik laivas punktas (- ų) patvirtino, pristatymo adresą teikia Elektrenutritonas.lt.Rašykite arba susisiekite su mumis žinute, jei kitą pristatymo adresas yra būtinas.Tarptautinės laivybos laikas : 1. Pristatymo laikas(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas): (1) Apie 7 iki 20 darbo dienų(Su internete sekimo numerį): JAV (2) Maždaug nuo 15 iki 40 darbo dienų: Australija, Kanada, Japonija, Malaizija, Pietų Korėja, Singapūras, UK (3) Apie 20 iki 50 dienų: Prancūzija, Ispanija, Graikija, Norvegija, Švedija, Belgija, Airija, Vokietija; (4) Apie 20 iki 60 darbo dienų: visos kitos šalys; Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo laivybos bendrovė ir vietos muitinės ir (arba) muitai/rašyti Pristatymo laikas yra apytikris ir NEGALI būti 100% garantuotas.mes galime pasiūlyti express pristatymas, tokių kaip SF EXPRESS ,EMS ,DHL ,UPS ir t.t. kaip jums reikia, jei norite mokėti papildomų laivybos kaina. *Paprastai,visi daiktai bus išsiųsti per 72 darbo valandas, gavus apmokėjimą (IŠSKYRUS savaitgalius ir švenčių dienas). 2. Mes sumokėjo visus pašto siuntų iki laivybos, išsiųsti Registruotu laišku .Be to, pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo importo mokesčius, nei jokių kitų muitų jūsų šalyje.Prašome pranešti mums, kokios prekės vertės/vardas, pavardė, norite muitinės deklaraciją, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus. 3. Prašome susisiekti su mumis paaiškinimų, jei jūs nesutinkate su bet kuria iš sąlygų šiuo dokumentu pareiškė, šiame puslapyje prieš perkant bet ką.Perkant Elektrenutritonas.lt yra abipusiai įpareigojanti sutartis.Ačiū. *Kai gausite prekę, prašome patikrinti, ar ji ir įsitikinkite, kad jums gauti tiksliai tai, ką mokama.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių ir mes bus daryti tą patį už jus. *Jei manote, kad jūs turite daiktą, kuris skiriasi nuo to, kas tau įsakyta, arba, jei ji atvyko sugadinta arba, jei nesate patenkintas punktas dėl kokių nors priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis ir mes stengiamės išspręsti bet kokias problemas .maloniai prašome susisiekti su mumis prieš bet kokių veiksmų.Nedvejokite ir susisiekite su mumis bet kuriuo metu dėl bet kokių klausimų žinute arba pastaba, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas (IŠSKYRUS poilsio ir švenčių dienomis) *Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis!Kropkowany šunelis Kuprinė Šuniškas Šunys Lankstymo Krepšiai Nešiojamų Pečių Maišą Kelionės Krepšys Katė Pack Naminių Vežėjas Krepšys Pet Produkto MUMS$ 18.99 /vnt.

Žymos: lovos šuo, big mažylių pagalvėlės, mesti pagalvės rock, 7ft, mazgas mesti pagalvės, lovos šuo pet, medžio masyvo lova, šuo suppli, centro šuo lounge, au šuo lounge

Elemento Tipas Lovos Ir Sofos
Prekybos vadybininkas cn1511138544
Pardavimo Kanalai Mažmeninės, Didmeninės(suteikti nuolaidą)
Prekės Pavadinimas DOGGYZSTYLE
spalva žalia rausva oranžinė juoda kava
Funkcija Didžiulis Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šunys
Medžiaga Medžiaga
Dydis S M L
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Svoris 550G
Modelio Numeris 0011122
Produkto pavadinimas Šuo Lova
kilmės vieta Kinija
modelis Kietas

Parašyti atsiliepimą

DOGGYZSTYLE naminių Gyvūnėlių Lovos, Sofos Kietas Patogus Katė, Šuo Lova, Pagalve Padas Sofa Kilimėlis Patalpų Šuniukas Mažas Vidutinis Didelis dydžių šunų lovos, pigūs

DOGGYZSTYLE naminių Gyvūnėlių Lovos, Sofos Kietas Patogus Katė, Šuo Lova, Pagalve Padas Sofa Kilimėlis Patalpų Šuniukas Mažas Vidutinis Didelis dydžių šunų lovos, pigūs

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų