4PCS Automobilių Elnias Įspėjimo Švilpukas Vengia Elnių, Laukinių gyvūnų Susidūrimų Perspėjimo Įtaisas, Skirtas Motociklas, Sunkvežimis, MIKROAUTOBUSAS Ir ATV Juoda

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€2.85

€3.95

-27 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės: KAIP ELNIAS WHISRLES DIRBTI: nereikia laidų, baterijų, nei elektros, varomas vėjo energija, kai ji pritvirtinta prie transporto priemonių, automobilių, sunkvežimių, arba motociklas juda 35 km / h ar greičiau, elnias švilpukas daro garso, kad įspėjimai elnių, briedžių, briedžių, antilopių ir kengūrų artėja transporto priemonė ir padeda avarijų prevencijos, padėti išvengti elniai ir transporto priemonių susidūrimų.

LENGVA ĮDIEGTI: dydis elnias švilpukas yra -1.97 ilgai; aukštis yra -1.22 į; skersmuo elnias švilpukas yra -0.73, kuris yra lengvas ir patogus.Nulupkite viršų keliu aukštos obligacijų, lipnia juosta apima tada klijuoti prie jūsų automobilio priekyje (buferio ar grotelių ir t.t.), ir gali būti pašalintas iš bazės už automobilių plovyklos.

SAUGUS JUMS IR JŪSŲ AUGINTINIAI: šių aukštos kokybės Elnias Įspėjamieji Įtaisai nėra girdimi žmogaus, ir jokio poveikio jūsų augintiniai į savo automobilį.

SUMAŽINTI NUOSTOLIUS: Keturi elniai įspėjimo švilpukai rekomenduojama vienam automobiliui, išsaugoti savo pinigus su elnių whistlers, jos daug pigiau, nei nelaimingo atsitikimo, sumažinti nuostolius, į savo automobilį ir gyvūnų gyvenimą.

Automobilių ratai elnias principas: Kai jūsų automobilis yra vairuotojo, skylė ne elnias švilpukas automobilio buferio ar ant kūno bus pučiamas vėjo, kad garsiai švilpauti, kurios efektyviai diskai, elnių ir kitų gyvūnų.

Aprašymas:

Apie automobilio ratai elnias signalizacijos įrenginys:

Kai esate ne kelių ar pravažiavimo per gyvūnų imlios sritys, Elnias Įspėjimas yra geriausias jūsų pasirinkimas.

Lengva įdiegti ir pašalinti:

Yra juosta, apačioje, tik ašarų jį išjungti ir klijuoti ant automobilio kėbulo dirbti iš karto;

Jei norite plauti savo automobilį ar koreguoti savo poziciją, jūs galite lengvai pašalinti jį iš automobilio.

Šis produktas ne tik išvengti žalos, nelaimingų atsitikimų, bet taip pat taupo gyvenimą gyvūnai, tokie kaip elniai.Jis yra geras kompanionas vairuotojo.

Paketo duomenys:

Spalva: Juoda

Pakuotę sudaro: 4* elnių švilpukas

Matmenys: ilgis apie -1.97 į; aukštis -1.22 į; elnias švilpukas skylės diametras -0.73 į

Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, stabilus klijų pagrindo

Proga: Automobilių ir motociklų sunkvežimių off-road ATV laukiniai kelių

Sąrašas:

4* elnių švilpukas

Žymos: ragų ant automobilio, soundracer transmiter, gyvūnų automobilių įspėjamasis signalas, automobilių ragų garsiai, ragas, gsm foto spąstus, drugelis nosies, gyvūnų automobilių švilpukas, dekoro elnias, Išmetimo Vamzdžio Švilpukas

Dizainas
Medžiagos Tipas Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, stabilus klijų pagrindo
Modelio Pavadinimas Laukinės Gamtos Įspėjimo Švilpukai
Elemento Plotis 10cm
Elemento Tipas Multi-tone & Claxon Ragai
Prekės Skersmuo 10cm
Tipas
Elemento Aukštis 10cm
Elemento Ilgio 15cm
Modelis, Metai 2019
Modelis
Kilmės KN(Kilmės)
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Specialios Funkcijos Gyvūnų Įspėjamasis Signalas
Prekės Svoris 1.0kg

Parašyti atsiliepimą

4PCS Automobilių Elnias Įspėjimo Švilpukas Vengia Elnių, Laukinių gyvūnų Susidūrimų Perspėjimo Įtaisas, Skirtas Motociklas, Sunkvežimis, MIKROAUTOBUSAS Ir ATV Juoda

4PCS Automobilių Elnias Įspėjimo Švilpukas Vengia Elnių, Laukinių gyvūnų Susidūrimų Perspėjimo Įtaisas, Skirtas Motociklas, Sunkvežimis, MIKROAUTOBUSAS Ir ATV Juoda

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų