Skaičių 1-10 /1-20 Akrilo Rinkiniai/Mediniai Stalo Numerius Gimtadienio Darbalaukio Kortelės, Vestuvių Baby Shower Lentelės Turėtojas Šalies Apdaila

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€16.19

€18.19

-10 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Skaičių 1-10 /1-20 Akrilo Rinkiniai/Mediniai Stalo Numerius Gimtadienio Darbalaukio Kortelės, Vestuvių Baby Shower Lentelės Turėtojas Šalis Dekoro Produkto :Stalo Numerius ,Stalo Kortelės ,Numerio Laikiklis , Stalo Dekoravimas.Taikoma scena:pažadas ,verlobung ,svajonių vestuvės,vestuvių fotografija.Medžiaga: Medinis/Akrilo Kategorija: Šalis ženklas ,šalis, dekoravimas , vestuvių dekoravimas.Spalvos :Medinės,Aukso,Sidabro,Juoda Produkto savybės :Raidė stovi ant stalo ,numeriai stovi ,numerius lentelėje.Quatity :10 vnt 1-10 numerius arba 20 vnt 1-20 numeriai su underplate.Pastaba:Numeris Aukso ,sidabro ,Juodos spalvos, su skaidriu underplate!!

Šiltas Greitai

Visi mūsų produktai gali būti didmeninė, jei reikia, prašome susisiekti su mumis citata!

Jei perkate daugiau nei už produktus, prašome įdėti produktus į pirkinių krepšelį ,ir tada padaryti mokėjimo kartu.

Vežimas

Nes komercinės Kurjerių kuro papildomos ir kiti mokesčiai dažnai keisti, kai užsakymą, prašome tai nereikia mokėti, mums pranešti keisti kainų, pirmiausia, ir tada jūs galite atlikti mokėjimą.

Siųsti kai kurių komercinių kurjeris (pvz.: Aramex ) , reikia tranzito Honkonge ar kitos vietos , todėl ji gali pateikti tranzito skaičius, ir stebėti internete bus atidėtas maždaug vieną dieną, bet bendras vežimo laikas bus pastovus.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grįžta

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: didelis stalo numerius, kamufliažas pasas, 1 10 numerių lentelė, 1 20 lentelė, žaidimas, stalo numerius, aikštėje stalo numerius, natūralios odos pasas, piniginė, 2 paso turėtojas, romos stalo numerius, lentelėje numeriai 1 12

Proga Vestuvių,Sužadėtuvių ,Valentino Diena ,Gimtadienis,Šalis ,jubiliejus
Naudoti Su Veidrodis dėklas ,kvietimas,kortelė ,saldaus stalo ,dovanų dėžutėje
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Numeris
Naudoti 2 verlobungstablett ,Vestuvių Reikmenys, pasiūlyti santuoka
Medžiaga Akrilo
Funkcija medžiaga Akrilo /Mediniai
Naudoti 1 Šalis organizatorius ,Šalies dizainerio ,renginių dizainas ,renginių puošimas
Produkto Savybės Laiškas stovi ant stalo ,numeriai stovi ,numerių lentelės
Quatity 1-10,1-20 numeriai su underplate
Taikoma scena pažadas ,verlobung ,svajonių vestuvės,vestuvių fotografija
Modelio Numeris P176
Produktas Stalo Numerius ,Stalo Kortelės ,Numerio Laikiklis , Stalo Apdailos
Kategorijos Šalis ženklas ,šalis, dekoravimas , vestuvių dekoravimas

Parašyti atsiliepimą

Skaičių 1-10 /1-20 Akrilo Rinkiniai/Mediniai Stalo Numerius Gimtadienio Darbalaukio Kortelės, Vestuvių Baby Shower Lentelės Turėtojas Šalies Apdaila

Skaičių 1-10 /1-20 Akrilo Rinkiniai/Mediniai Stalo Numerius Gimtadienio Darbalaukio Kortelės, Vestuvių Baby Shower Lentelės Turėtojas Šalies Apdaila

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų