Žieminės natūralios odos pirštinės kašmyras tirštėti šiltą avikailio telefingers pirštinės vairavimo touchscreen moterų mados pirštinės 088

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€13.14

€15.64

-15 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Rekomenduojama vadybininkas

Apie Laivybos:

1.Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, nes mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2.Įsitikinkite, kad jūs pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono.Visi daiktai turės būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte.

3.Jei jums kyla nekontroliuojamų veiksnių, pvz., atostogų, streiko, karų, stichinių nelaimių ir pan., jūsų siuntinių pristatymas gali būti atidėtas, prašome būti kantriems.

Muitų politika kiekvienoje šalyje yra skirtingas.Jei jūsų sklypas yra sulaikyta muitinės, kreipkitės į vietinį muitinės kuo greičiau užbaigti muitinės procedūras.Taip, kad galite gauti siuntinių kuo greičiau.

4.Mes pasirinkti geriausią kurjerių bendrovė, pristatyti paketą į jums pagal sistemos platforma rekomendacija, ir kartais ji skiriasi nuo teikiančios įmonės, kurį nurodote.Nesijaudinkite, nes kiekvienas sprendimas, mes darome, yra puikus apsipirkimas mūsų klientams.

5.Prašome palikite mums žinutę,Jei turite specialių reikalavimų už užsakymą.

Apie Atsiliepimą:

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.

Jūsų teigiamų atsiliepimų ir pardavėjo rodo, yra didžiausias paskatinimas mūsų produktus ir paslaugas.Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo daiktus STS ir facebook.Labai ačiū!

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Apie Kainą:

Mes turime tik vieną kainą,o mūsų produktai yra verta kainos.

Apie Nuotraukas:

Mes visi daiktai yra realūs fotografavimas;technologijų, rodyti,šviesos,aplinkosaugos priežasčių, gal šiek tiek nuokrypis reiškinys, prašome natūra teikiama pirmenybė.

Apie Dydį:

Prašome pasirinkti dydį, kad tinka jūs atidžiai.Mūsų drabužiai yra ne tinka visiems,nes kiekvieno žmogaus kūnas yra skirtingas.

Dydis diagrama yra pagrįstas matavimo vienetas Kinijoje(1inch=2,54 cm).

Dydžių lentelė:pjovimo technologija ir matavimo metodas yra įvairių,gali būti, 1cm-3cm klaidos,matmenys yra nuoroda tik,natūra teikiama pirmenybė.

Laimingas Pirkinių Gyventi Geriau!

Žymos: pirštinės žiemos moterys, pirštinė žiemos moterys, pirštinės žiemą moteris, pirštinės, pirštinė moterims, pirštinės moteris, pirštinės moterims, kašmyro pirštinės moterims, vilnos pirštinės, pirštinės lady

Stilius Mados
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga moteris
Pirštinės Ilgis Riešo
Modelio Numeris 088
Prekės Pavadinimas Manshini Luolan
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės

Parašyti atsiliepimą

Žieminės natūralios odos pirštinės kašmyras tirštėti šiltą avikailio telefingers pirštinės vairavimo touchscreen moterų mados pirštinės 088

Žieminės natūralios odos pirštinės kašmyras tirštėti šiltą avikailio telefingers pirštinės vairavimo touchscreen moterų mados pirštinės 088

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų