N20 Micro Mini nuolatinės SROVĖS Pavara Variklis 3V 6 V 12V Low RPM 15 Iki 500RPM nuolatinės SROVĖS Varikliu Reguliuojamas Greitis Ir pasikeitė, Dėl Robotas Durų Užraktas ir kt.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.55

€3.77

-5 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mini DC Pavaros Varikliai 3V 6 V 12V Low RPM 15 Iki 500RPM Su Metaliniais Įrankiais Atvirkštinių Reguliuojamas Greitis Smart Žaislai Automobilis "PASIDARYK pats" Robotas Varikliai

Vardinė įtampa 3v ; be apkrovos greitis 15/30/50/60/100/150/200/300/400/500rpm/min Nominali įtampa 6 v be apkrovos greitis 30/50/60/100/150/200/300/400/500rpm/min Nominali įtampa 12v ; be apkrovos greitis 60/100/150/200/300/400/500rpm/min, Jei variklis yra sujungtas su ne-vardinės įtampos įėjimas, visi parametrai variklio pasikeis.

Dydis yra tik informacinio matavimo bus šiek tiek kitoks,prašome atkreipti dėmesį prieš perkant

Šių nuotrauka variklis

Prašymas

Mūsų Paslaugos

1. Jūsų vietinis laikas skiriasi nuo mūsų šalies laiką, tačiau, atsižvelgiant į Kiniją metu, mes turime specialistų, siekiant padėti jums iš 7 val.11 p., mes ne atidėti savo verslą. 2. Gavus jūsų užsakymą, jūsų užsakymas bus pateiktas gamybos cechas iš karto, mes pasirūpinsime savo užsakymą greičiau. 3. Prieš jums pirkti, jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis pirmą, mes jums labiausiai patenkinamas atsakymas, ir duoti jums labiausiai priimtiną patarimus. 4. Siekiant palengvinti mūsų sandorius, galime priimti ir kitus mokėjimo būdus. 5. Visi varikliai buvo testuojami gerai iki pristatymo, mūsų kompanija, mes atsiųsime jums pranešime ar produkto įvaizdį prieš vežimą. 6. Mes gali tinkinti produktą pagal jūsų reikalavimus, apimtį pritaikymas yra be apkrovos greitis, įtampa, sukimo momento, skersmuo, triukšmo, gyvenimo arba dydį, velenas ir kt. 7. Norint gauti produktą, mes jums priminti, pakuotės transporto būklę ir išvengti nuostolių paketą.Po to, kai gaunate prekes, jei yra kokių nors klausimų, mes jums tvarkyti jį pirmą kartą. 8. Apie mūsų parduotuvėje : Jūs galite pridėti dėmesį skirti ar rinkti mūsų parduotuvėse, nes mūsų parduotuvėse bus suteikti daugiau nuolaidų gerbėjai šioje parduotuvėje, laikas nuo laiko, ir mes taip pat pasidalinti daugiau "PASIDARYK pats" elektroninių įdomus video.Jums tik reikia perkelti jūsų mažylis pirštas, nereikia mokėti bet kokią kainą, jūs galite gauti ką nors daugiau naudos nei kitiems pirkėjams.

Laiko Klausimas

1. Produktas gavo, yra kokybės problemų, ką aš turėčiau daryti?

Atsakymas : Mes vertiname mūsų produktų kokybės labai daug.Mes griežtai prižiūri, kiekvieną nuorodą gamybos, ir griežtai tikrinti gaminių kokybę, prieš vežimą.Taigi, tikimybė, produktų kokybės problemų yra labai maža.Jei produktas turi kokybės problemų, galbūt jūs esate užsiėmęs kitais dalykais, bet jūs neturite jaudintis, jūs galite susisiekti su mumis bet, kurio metu.Tačiau kartą Kinijoje skiriasi nuo metu jūsų šalyje.Kai kreipiatės į mus, gal mes miegame, bet mes pasistengsime atsakyti jums iš karto, kai mes einame į darbą.Mes jums pateiksime geriausią sprendimą, tikiuosi, kad mes galime turėti daugiau draugišką bendradarbiavimą, mes ir toliau rems kiekvieną jūsų projektą.Ačiū.

2. Tikiuosi, pardavėjas įsipareigoja išsiųsti prekes į mano Kinų agentas.Ką turėčiau daryti?

Atsakymas : Prašome kreiptis tiesiogiai į mus, mes galime siųsti prekes į nurodytą vietą pagal jūsų pageidavimus.Ir iš viso kaina siunčiami į kitas Kinija bus mažesnės nei kaina išsiųstas į jūsų šalį.

3. Ką turėčiau daryti, jei man kyla kokių nors problemų, prieš ir po pirkimo?

Atsakymas : susisiekite su mumis, mes suteiksime jums su dauguma profesionalias paslaugas, ir mes tikimės, padės jums suprasti, šis gaminys bei visos sandorio procesą.

Pirkti iš kitų pirkėjų atsiliepimus

Jei jus tenkina mūsų produktus, mes tikimės, kad jūs galite palikti gerą komentarą.Ačiū!

Šių produktų sertifikavimo

Fabrikas"; Seminaras surinkimo linijos; Sandėliukas; Mechaninė darbo grafikas

Žymos: variklis su pavara, didelis sukimo momentas mažo rpm variklio, mikro variklis, bldc, Pavaros Variklis, 12v variklis, variklis n20, Nuolatinės SROVĖS Variklis, dc, didelio sukimo momento variklis, hub variklis varantys

Statybos Nuolatinis Magnetas
Tipas Pavaros Variklis
Prašymas etikečių spausdintuvai
Prekės Pavadinimas KIEK KARTU
Apsaugoti Funkcija Drip-įrodymas
Sertifikavimo ROHS
Išėjimo Galia STANDARTAS
Vardinė Įtampa 3V 6 V 12V
Komutacijos Šepetys
Kilmės KN(Kilmės)
Efektyvumas TY 1
Nuolatinė Srovė(A) Standartinė srovė
Produkto Alias Nuolatinės SROVĖS variklis N20 nuolatinės srovės variklis
Funkcija Reguliuojamas greitis
Sukimo momentas STANDARTAS
Naudojimas Namų Apyvokos
Modelio Numeris JGA1024-N20 Pavara Variklis N20 nuolatinės SROVĖS Variklis
Sukimosi kryptis CW/CCW ; Paramos Atvirkštinių

Parašyti atsiliepimą

N20 Micro Mini nuolatinės SROVĖS Pavara Variklis 3V 6 V 12V Low RPM 15 Iki 500RPM nuolatinės SROVĖS Varikliu Reguliuojamas Greitis Ir pasikeitė, Dėl Robotas Durų Užraktas ir kt.

N20 Micro Mini nuolatinės SROVĖS Pavara Variklis 3V 6 V 12V Low RPM 15 Iki 500RPM nuolatinės SROVĖS Varikliu Reguliuojamas Greitis Ir pasikeitė, Dėl Robotas Durų Užraktas ir kt.

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų