IBen Nešiojamų Saugojimo Krepšys Jungiklis Lite EVA Shell Atveju Vandens-resistent PU Balansinė Apima Atvejus Spalva

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€12.93

€17.02

-24 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

iBen Nešiojamų Saugojimo Krepšys Jungiklis Lite EVA Shell Atveju Vandens-resistent PU Balansinė Apima Atvejus Spalva

Produkto: Nešiojamų Saugojimo Krepšys Jungiklis Lite Suderinama: Jungiklis Lite Medžiaga: EVA Stiprus: Vanduo-Resistent Produkto savybės: Saugyklos Apsaugos Gaminio Dydis: 23*11*4cm Produkto svoris: 180g Spalva: Mėlyna/Balta/Geltona

Produkto Savybės:

1. Apsaugoti fiuzeliažo, išvengti dėvėti 2. EVA medžiaga, sumažinti žalą žaidimų konsolės 3. Lengvas ir patogus, taip pat gali būti naudojamas atskirai 4. ilgalaikio naudojimo nesideformuoja 5. Apsauga nuo dulkių, anti-static, anti-scratch 6. Produktas yra prieinamas tik Jungiklis Lite 7. Korinio net krepšys, apsauga, gali tilpti daugiau dalykų 8. Žaidimas kortelės lizdas 10 žaidimo kortelės

Savybė

Multi-kortelių dizainas Sandėliavimo su 10vnt žaidimas kortelės, žaidimo konsolių, rankogaliai, duomenų perdavimo kabeliai, ir t.t.Minkštos odos ranka Minkštas ir patogus nešioti odą-kaip touch nėra lengva nutraukti.Ilgalaikio Elastinga Tvirtai užtikrinti elastinės juostos užtikrinti, kad mašina išvengti drebulys.Laikymo Skyrius Nuimamas virvelę, Stiprus guolių gebėjimus, Vyksta, yra lengviau.Metalo dvigubas užtrauktukas Kietojo užtrauktukas, sklandžiai ir lengvai traukti.Aukštos kokybės metalo, plieno apsaugos nuo korozijos.

Produkto Savybės:

1. Sunku atveju-apsaugo jūsų prietaisą nuo nelaimingų atsitikimų metu kasdien usage.Zip tai ir apsaugoti jūsų prietaisą nuo dulkių ir įbrėžimų.Ypatybės patvarus visi aplink užtrauktuką, kuris turi savo prietaisą saugiai atveju. 2. Sukurta su vidaus žaidimo kortelės saugojimo, kuris gali tilpti iki 10 žaidimo korteles, laidas ir ausines, siekiant padėti jums gauti organizuotas, su savo žaidimų reikia. 3. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų.Produktai yra saugūs, 100% jokios žalos vaikams.

Vežimas

Mes laivas visame pasaulyje Elektrenutritonas.lt Standartinis Pristatymas methord, Singapore Post", DHL ir kt.Visi produktai yra sandėlyje, prašome nedvejodami įsigyti kokį nors daiktą.Visi užsakymai yra tvarkomi per 48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.Paketai yra siunčiami per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą.Stebėjimo informaciją apie pakuočių, siunčia Kinija/Singapore Post, paprastai yra rodomas per 3-5 darbo dienas.Jei jums nėra gavę siuntą, per 30 dienų po apmokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.

Garantinis Aptarnavimas

12 mėnesių garantija, priežiūra, 30 dienų garantija, grąžinimo arba pakeitimo.Mes siekimas 100% klientų pasitenkinimo, jei kyla kokių problemų, susijusių su produkto, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, rasime sprendimą, kaip įmanoma greičiau.

Grįžti/Grąžinimas

Visos mūsų prekės yra 100% naujas ir originalus, ateina su vienerių metų garantija, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su pirkimo.Tai yra didelė garbė mums pateikti geriausius produktus ir teikti aukštos kokybės paslaugos jums.Jūs galite susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavo produktas; mes jus PATIKINTI, kad mes duosime atsakymą į skundą per 30 dienų, jei kyla kokių problemų, su mūsų produktu.Tai dėl klientų atsakinga už laivybos mokesčiai visų prekių, grįžo.Ji gali imtis mums iki 7 darbo dienų nagrinėti jūsų ieškinį, po to, kai mes gauname produktas.Sumokėsime grąžinti pinigus, jei prekė nebuvo gautas per laivybos laikas garantuotas, ar buvo sugadintas per laivybos.Jei užsakysite buvo uždarytas Elektrenutritonas.lt dėl galimų saugos priežasčių.Visus mokėjimus (išskyrus mokesčius ir rinkliavas, padarytą tretiesiems asmenims) turės būti grąžinta į jūsų sąskaitą.

Žymos: priedų jungiklis, gyvūnų perėja su šlapia danga, lauke nintendo jungiklis, atveju, nintendo lite jungiklis, rožinės spalvos vinilo įvyniojimas, atveju jungiklis, kawaii nintendo jungiklis, eevee jungiklis lagaminas, geekshare nitendo jungiklis, geekshare jungiklis

Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Stiprioji Vanduo-Resistent
Medžiaga EVA
Prekės Pavadinimas GeekShare
Produkto Savybės Saugyklos Apsaugos
Produkto Svoris 180g
Modelio Numeris BAG21
gaminio dydis 23*11*4cm
Produktas Nešiojamų Saugojimo Krepšys Lite Jungiklis
spalva Mėlyna/Raudona/Geltona
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Suderinamas pereiti lite

Parašyti atsiliepimą

IBen Nešiojamų Saugojimo Krepšys Jungiklis Lite EVA Shell Atveju Vandens-resistent PU Balansinė Apima Atvejus Spalva

IBen Nešiojamų Saugojimo Krepšys Jungiklis Lite EVA Shell Atveju Vandens-resistent PU Balansinė Apima Atvejus Spalva

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų